Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55821 - 55840 Napsat příspěvek
Entourage nová řada zatim poměrně slabá, ale pořád lepší než nic :)
549212
Entourage nová řada zatim poměrně slabá, ale pořád lepší než nic :)
0 0
reagovat

Fluke

první 2 nebo 3 řady jsou jen 4:3, až potom to změnili.... a 7. řada je zatím parádní.

sohaj: humor tomu chyběl
549211
první 2 nebo 3 řady jsou jen 4:3, až potom to změnili.... a 7. řada je zatím parádní. sohaj: humor tomu chyběl
Fluke
0 0
reagovat
jaLO: No a já bych si zase přál seriál o Spikovi ale taky se asi nedočkám.
549210
jaLO: No a já bych si zase přál seriál o Spikovi ale taky se asi nedočkám.
0 0
reagovat
IT Crowd 4x03 bylo takové... zvláštní. Něco tomu chybělo.
549208
IT Crowd 4x03 bylo takové... zvláštní. Něco tomu chybělo.
0 0
reagovat
Nemyslim, ze by tam bol iba Ari, ale skor serial o Arim...lebo uz od zaciatku som mal s Entourage problem, ze mi tam nebol takmer nikto sympaticky...:ked som si na tych chlapikov zvykol, tak sa to trochu zlepsilo...
549207
Nemyslim, ze by tam bol iba Ari, ale skor serial o Arim...lebo uz od zaciatku som mal s Entourage problem, ze mi tam nebol takmer nikto sympaticky...:ked som si na tych chlapikov zvykol, tak sa to trochu zlepsilo...
0 0
reagovat

JaLO

Na to tu byl ten filmík, jak se to jen jmenovalo, jo: Goods: Live Hard, Sell Hard
549205
Na to tu byl ten filmík, jak se to jen jmenovalo, jo: Goods: Live Hard, Sell Hard
JaLO
0 0
reagovat

jaLO

Věř tomu, že kdyby tam byl jenom Ari, brzo by se ti to zajedlo. Všeho moc škodí.
549204
Věř tomu, že kdyby tam byl jenom Ari, brzo by se ti to zajedlo. Všeho moc škodí.
jaLO
0 0
reagovat

Luc44

A bavi ta to viac, nez by ta bavilo 20 minut pocuvat Ariho Golda? :D
549203
A bavi ta to viac, nez by ta bavilo 20 minut pocuvat Ariho Golda? :D
Luc44
0 0
reagovat

Entourage

mě to baví 8)
549202
mě to baví *8)*
Entourage
0 0
reagovat

Fluke

jj je, teda jinou jsem neviděl :)
549201
jj je, teda jinou jsem neviděl *:)*
Fluke
0 0
reagovat

Entourage

No já teď koukám na první sérku, je možný, že je ve 4:3 jenom?
549200
No já teď koukám na první sérku, je možný, že je ve 4:3 jenom?
Entourage
0 0
reagovat

Entourage

Ten serial ide do kytiek...Najlepsie by bolo dat Arimu svoju vlastno show a zvysok ukoncit....

Louie- Kaudy diel lepsi ako ten predtym. Treti uz jee uzasny :)
549199
Ten serial ide do kytiek...Najlepsie by bolo dat Arimu svoju vlastno show a zvysok ukoncit.... Louie- Kaudy diel lepsi ako ten predtym. Treti uz jee uzasny :)
Entourage
0 0
reagovat

Chuck & ComicsCon

Kdo chce může se taky zeptat herců na nějákou otázku ... :D here

Já se zeptal Chucka co si myslí o Buymoru, jestli je to dobrej nebo špatnej obchod s elektrem ... :D
549195
Kdo chce může se taky zeptat herců na nějákou otázku ... *:D* [link="http://chucktv.net/2010/07/12/submit-your-questions-for-chuck-at-comic-con/"]here[/link] Já se zeptal Chucka co si myslí o Buymoru, jestli je to dobrej nebo špatnej obchod s elektrem ... *:D*
Chuck & ComicsCon
0 0
reagovat

True Blood S3E4

Druhá půlka dílu to zachraňovala, ale proboha co byl ten začátek? :o Stačilo jen trochu víc přehrávání a vložený smích a mohl z toho být sitcom! :( Lepší dialogy jsem viděl i v Twilightu :-

popravdě řečeno, radši bych se koukal 50 minut na to jaké hovadiny Jason zase vyvádí a v čem zas jede Lafaytte, protože ta jejich upírsko/vlkodlačí premisa a hierarchie je dost slabá, žádná nová postava mě nezajímá (naposledy godric) není tu nic tajemného a napínavého typu LOST a i konec serie vypadá celkem jasně:- - nechápu proč nás vůbec tvůrci tahaj do téhle oblasti, tenhle seriál je především o postavách a reflekce amerických sociálních problémů (snad jsem to napsal dobře)

549186
Druhá půlka dílu to zachraňovala, ale proboha co byl ten začátek? *:o* Stačilo jen trochu víc přehrávání a vložený smích a mohl z toho být sitcom! *:(* Lepší dialogy jsem viděl i v Twilightu *:-* popravdě řečeno, radši bych se koukal 50 minut na to jaké hovadiny Jason zase vyvádí a v čem zas jede Lafaytte, protože ta jejich upírsko/vlkodlačí premisa a hierarchie je dost slabá, žádná nová postava mě nezajímá (naposledy godric) není tu nic tajemného a napínavého typu LOST a i konec serie vypadá celkem jasně*:-* - nechápu proč nás vůbec tvůrci tahaj do téhle oblasti, tenhle seriál je především o postavách a reflekce amerických sociálních problémů (snad jsem to napsal dobře)
True Blood S3E4
0 0
reagovat
Futurama - nova seria ma neskutocne bavi, zmena stanice jednoznacne prospela...
True Blood - tak neviem, ale podla mna to bola vyborna cast, bavil som sa...
549185
Futurama - nova seria ma neskutocne bavi, zmena stanice jednoznacne prospela... True Blood - tak neviem, ale podla mna to bola vyborna cast, bavil som sa...
0 0
reagovat
Bella, teda Sookie, se rozhoduje mezi vlkodlakem a upírem. Tenhle díl True Blood stál za starou Bellu...
549184
Bella, teda Sookie, se rozhoduje mezi vlkodlakem a upírem. Tenhle díl True Blood stál za starou Bellu...
0 0
reagovat

True Blood S3E4

To je zas nějaká stávka scenáristů, nebo proč se v tomhle díle nic nestalo? Ne že by mě nebavilo obdivovat práci kamery a svícení, ale přece jenom bych čekal trochu napětí nebo akce. A ani na gangbang ve vlkodlačím baru nedošlo...:-
549182
To je zas nějaká stávka scenáristů, nebo proč se v tomhle díle nic nestalo? Ne že by mě nebavilo obdivovat práci kamery a svícení, ale přece jenom bych čekal trochu napětí nebo akce. A ani na gangbang ve vlkodlačím baru nedošlo...*:-*
True Blood S3E4
0 0
reagovat

mcb

Nová Futurama se imo od zaběhnuté značky nijak neliší, a baví mě neskutečně :+ eyePhone byla jednorázovka, ovšem skvěle sedla. :))
549178
Nová Futurama se imo od zaběhnuté značky nijak neliší, a baví mě neskutečně *:+* eyePhone byla jednorázovka, ovšem skvěle sedla. *:))*
mcb
0 0
reagovat

Sigi

Mě dostalo finále .. 8) nakonec se z takovýho seriálu "Akta X po 20 letech" vyklubala docela fakt pěkná pecka .. ?)
549158
Mě dostalo finále .. *8)* nakonec se z takovýho seriálu "Akta X po 20 letech" vyklubala docela fakt pěkná pecka .. *?)*
Sigi
0 0
reagovat

Fringe 2x18

Zpětně nakoukávám a díl s Peterem Wellerem (Robocop), který cestuje v čase je naprosto geniální. Málokdy mě něco dostane, ale tohle .. uff :)
549156
Zpětně nakoukávám a díl s Peterem Wellerem (Robocop), který cestuje v čase je naprosto geniální. Málokdy mě něco dostane, ale tohle .. uff :)
Fringe 2x18
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se