Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55761 - 55780 Napsat příspěvek
Remember WENN jsem neviděl, na Mad Men se chystam a BB je pecka. Zatím toho ale moc nemaj, takže čas něco zazdít ještě bude. Teoreticky vzato, včechny kabelovky si kvalitu svejch serialu dost piplaj (AMC, USA, ShowTime, HBO, Starz, FX) Nepamatuju si vysloveně špatnej seriál z produkce těhle stanic. Když už, tak je divnej a ne-až-tak-divácky-přívětivej-mainstream, ale nikdy špatnej.
549594
Remember WENN jsem neviděl, na Mad Men se chystam a BB je pecka. Zatím toho ale moc nemaj, takže čas něco zazdít ještě bude. Teoreticky vzato, včechny kabelovky si kvalitu svejch serialu dost piplaj (AMC, USA, ShowTime, HBO, Starz, FX) Nepamatuju si vysloveně špatnej seriál z produkce těhle stanic. Když už, tak je divnej a ne-až-tak-divácky-přívětivej-mainstream, ale nikdy špatnej.
0 0
reagovat

xxendxx

Vypadá že na AMC nedokážou natočit špatnej seriál...
549593
Vypadá že na AMC nedokážou natočit špatnej seriál...
xxendxx
0 0
reagovat
The writers...
1) Frank Darabont
2) Frank Darabont
3) Frank Darabont, Chic Eglee (The Shield, Dexter), Jack LoGuidice (Sons of Anarchy)
4) Robert Kirkman (the creator of the original comics)
5) Glen Mazzara (The Shield, Hawthorne)
6) Adam Fierro (The Shield, Dexter, 24)

The directors...
1) Frank Darabont
2) Michelle MacLaren (Breaking Bad, The X-Files)
3) Gwyneth Horder-Payton (The Shield, Battlestar Galacticas)
4) Johan Renck (Breaking Bad)
5) Ernest Dickerson (The Wire, Dexter)
6) Guy Ferland (The Shield, Sons of Anarchy)

Music: Bear McCreary (BSG, Eureka, Human Target)

Nějak mě nenapadá, komu jinýmu to svěřit, aby to mohlo být ještě kvalitnější.
549590
The writers... 1) Frank Darabont 2) Frank Darabont 3) Frank Darabont, Chic Eglee (The Shield, Dexter), Jack LoGuidice (Sons of Anarchy) 4) Robert Kirkman (the creator of the original comics) 5) Glen Mazzara (The Shield, Hawthorne) 6) Adam Fierro (The Shield, Dexter, 24) The directors... 1) Frank Darabont 2) Michelle MacLaren (Breaking Bad, The X-Files) 3) Gwyneth Horder-Payton (The Shield, Battlestar Galacticas) 4) Johan Renck (Breaking Bad) 5) Ernest Dickerson (The Wire, Dexter) 6) Guy Ferland (The Shield, Sons of Anarchy) Music: Bear McCreary (BSG, Eureka, Human Target) Nějak mě nenapadá, komu jinýmu to svěřit, aby to mohlo být ještě kvalitnější.
0 0
reagovat
Tohle téma, tzn. zombíci si seriál zaslouží, navíc se zdá ze by to mohlo byt i kvalitní:+
549587
Tohle téma, tzn. zombíci si seriál zaslouží, navíc se zdá ze by to mohlo byt i kvalitní*:+*
0 0
reagovat

Comic Con trailer na Walking dead

Pochybuje snad někdo o tom, že to bude naprostej nářez?

link
549582
Pochybuje snad někdo o tom, že to bude naprostej nářez? http://www.youtube.com/watch?v=qBiI6YRfWIY
Comic Con trailer na Walking dead
0 0
reagovat

a4am

Já myslím, že v menšině budu se svým názorem spíš já, rozumím těm důvodům, proč se ti to líbí ;) a rozhodně tu nechci tvrdit, že to není dobrý

- k tomu výběru postav: třeba Modern family má taky "velkej rozptyl", ale nemám problém tomu uvěřit stejně tak jako tomu, co je drží pohromadě, navíc to neženou zbytečně do extrému (že přidaj ještě pár černochů a arabů...)

Uznávám, že takové to hraní si (camea atd) je fajn a kvalitativně to třeba tebou zmíněný Cugar town zválcuje, ale ten mě i tak prostě bavil víc, dokážu se s těma postava identifikovat, to se mi u Community nestalo
549581
Já myslím, že v menšině budu se svým názorem spíš já, rozumím těm důvodům, proč se ti to líbí *;)* a rozhodně tu nechci tvrdit, že to není dobrý - k tomu výběru postav: třeba Modern family má taky "velkej rozptyl", ale nemám problém tomu uvěřit stejně tak jako tomu, co je drží pohromadě, navíc to neženou zbytečně do extrému (že přidaj ještě pár černochů a arabů...) Uznávám, že takové to hraní si (camea atd) je fajn a kvalitativně to třeba tebou zmíněný Cugar town zválcuje, ale ten mě i tak prostě bavil víc, dokážu se s těma postava identifikovat, to se mi u Community nestalo
a4am
0 0
reagovat
Luc44
Mě se ten kalkul právě líbí, já osobně jej považuju za účel. Někdo, kdo zná a miluje televizi dělá seriál, kde si právě z některých televizních stereotypů utahuje, jiné chytře používá (ať již složení, vztahy, zápletky nebo doslovné přirovnávání - Ross Rachel atd, celá postava Abeda, cameo Jack Blacka, který rozhodil celý úvod atd). A ty odkazy a hra se seriálovými pravidly není tak samoúčelná jako třeba ve Familly Guy (kde prostě hodí do záběru scénu týkajicí se popkultury).

Vím, že vypadám jako nějaký slepý zastánce Community, nechci se hádat nebo tak, je to jen můj názor, který po několikanásobném prázdninovém shlédnutí třeba změním.

PS: a jako Přátelé v komediálních vodách bude dobré máloco:)
549583
Luc44 Mě se ten kalkul právě líbí, já osobně jej považuju za účel. Někdo, kdo zná a miluje televizi dělá seriál, kde si právě z některých televizních stereotypů utahuje, jiné chytře používá (ať již složení, vztahy, zápletky nebo doslovné přirovnávání - Ross Rachel atd, celá postava Abeda, cameo Jack Blacka, který rozhodil celý úvod atd). A ty odkazy a hra se seriálovými pravidly není tak samoúčelná jako třeba ve Familly Guy (kde prostě hodí do záběru scénu týkajicí se popkultury). Vím, že vypadám jako nějaký slepý zastánce Community, nechci se hádat nebo tak, je to jen můj názor, který po několikanásobném prázdninovém shlédnutí třeba změním. PS: a jako Přátelé v komediálních vodách bude dobré máloco:)
0 0
reagovat
Community má pár(max 3) výborných dílů jinak jen lehký nadprůměr. Mně na tom vadí ta přesně do puntíku vykalkulovaná skladba tý skupiny (o zápletce, která je má držet pohromadě ani nezačínám, to je úplnej joke), nevydařená a místy až násilná snaha o jakási poselství... Není to tak hravé jako Scrubs, není to tak vyvážené a ze života jako Modern Family, a rozhodně to není tak dobré jako Přátelé, právě v porovnání s nimi z toho ten kalkul na různorodost skupiny úplně trčí. Nebo už jsou na to jako kvóty (stará černoška: máme, hezká běloška: máme, podivínský arab: máme, sportující černoch: máme, starej bílej rasista: máme, bílej handsome chytorlín: máme atd)?
549579
Community má pár(max 3) výborných dílů jinak jen lehký nadprůměr. Mně na tom vadí ta přesně do puntíku vykalkulovaná skladba tý skupiny (o zápletce, která je má držet pohromadě ani nezačínám, to je úplnej joke), nevydařená a místy až násilná snaha o jakási poselství... Není to tak hravé jako Scrubs, není to tak vyvážené a ze života jako Modern Family, a rozhodně to není tak dobré jako Přátelé, právě v porovnání s nimi z toho ten kalkul na různorodost skupiny úplně trčí. Nebo už jsou na to jako kvóty (stará černoška: máme, hezká běloška: máme, podivínský arab: máme, sportující černoch: máme, starej bílej rasista: máme, bílej handsome chytorlín: máme atd)?
0 0
reagovat
Wil Wheaton v najnovsej Eureke, cool.:):)
549577
Wil Wheaton v najnovsej Eureke, cool.*:)**:)*
0 0
reagovat
v kreslenym spidermanovi se v pozdejsich radach dostanou na radu avengers a potom maj i vlastni animak...

link
549578
v kreslenym spidermanovi se v pozdejsich radach dostanou na radu avengers a potom maj i vlastni animak... http://www.youtube.com/watch?v=u19SgO4dQYU
0 0
reagovat
Existuje nějakej seriál Avengers? Nebo aspoň nějakej seriál dobře udělanej, zabývající se nějakým hrdinou z Avengers?
549575
Existuje nějakej seriál Avengers? Nebo aspoň nějakej seriál dobře udělanej, zabývající se nějakým hrdinou z Avengers?
0 0
reagovat
Community u mě vyhrál nakonec nad Cougar Town i Modern familly. První dva díly mi přitom nikdo nebyl ani trochu sympatický, stačilo šest dílů a tato partička přátel ze "španělské skupiny" nahradila doposud mé nejoblíbenější komediální hrdiny z "Přátel". Je to bomba, inteligentní a vtipná bomba, doufám, že v druhé sérii kvalita neklesne
549570
Community u mě vyhrál nakonec nad Cougar Town i Modern familly. První dva díly mi přitom nikdo nebyl ani trochu sympatický, stačilo šest dílů a tato partička přátel ze "španělské skupiny" nahradila doposud mé nejoblíbenější komediální hrdiny z "Přátel". Je to bomba, inteligentní a vtipná bomba, doufám, že v druhé sérii kvalita neklesne
0 0
reagovat

verbst

Taky jsem začal koukat. Zatím jsem viděl asi 6 dílů a :+
549562
Taky jsem začal koukat. Zatím jsem viděl asi 6 dílů a *:+*
verbst
0 0
reagovat

Community

Tak to mám za sebou. A s druhou řadou budu určitě pokračovat! Z poměrně průměrnýho dílka se to celkem vyhrabalo a pro mě nahradilo číslo dva týhle sezóny Modern Family. . .
Amed je úžasnej, a jeho "mafiánskéj" díl byl skvělej. Plus jeho a Troyovy epilogy mě dostaly spolehlivě vždycky. Zezačátku nesympatická Britta, a vlastně i Jeff a Piercem se naštěstí zlepšili (o hodně!). Geniální Piercův moment, kdy se má jít omluvit Shirley mě shodil ze židle, což se mi v letošní seriálové sezoně stalo poprvé...
A ModernWarfare díl? :o:D:+
Konec se dal čekat, a já se už moc moc moc těším na "dvojku":+:+:+
549547
Tak to mám za sebou. A s druhou řadou budu určitě pokračovat! Z poměrně průměrnýho dílka se to celkem vyhrabalo a pro mě nahradilo číslo dva týhle sezóny Modern Family. . . Amed je úžasnej, a jeho "mafiánskéj" díl byl skvělej. Plus jeho a Troyovy epilogy mě dostaly spolehlivě vždycky. Zezačátku nesympatická Britta, a vlastně i Jeff a Piercem se naštěstí zlepšili (o hodně!). Geniální Piercův moment, kdy se má jít omluvit Shirley mě shodil ze židle, což se mi v letošní seriálové sezoně stalo poprvé... A ModernWarfare díl? *:o**:D**:+* Konec se dal čekat, a já se už moc moc moc těším na "dvojku"*:+**:+**:+*
Community
0 0
reagovat
Konečně návrat zahraničních produkcí? Asi težko, když film musí mít umělecky přínosnou hodnotu, aby se vrátily nějaké penízky produkci od státu zpět. To u xXx asi nehrozí stejně jako u 98% dalších filmů, když "umělecky přínosnou hodnotu" neměl ani Edith Piaf.
:-:(
549526
Konečně návrat zahraničních produkcí? Asi težko, když film musí mít umělecky přínosnou hodnotu, aby se vrátily nějaké penízky produkci od státu zpět. To u xXx asi nehrozí stejně jako u 98% dalších filmů, když "umělecky přínosnou hodnotu" neměl ani Edith Piaf. *:-**:(*
0 0
reagovat
rozhovor o In Threatment byl na 2 stranky v E15 5.7 tusim... zkus hledat
549521
rozhovor o In Threatment byl na 2 stranky v E15 5.7 tusim... zkus hledat
0 0
reagovat
Dneska jsem v E15 cetl, ze se v Barrandovskych studiich bude krome xXx 3 natacet serial Borgias pro Showtime a ceska verze In Treatment pro HBO. Netusi nekdo o tom poslednim neco?
549520
Dneska jsem v E15 cetl, ze se v Barrandovskych studiich bude krome xXx 3 natacet serial Borgias pro Showtime a ceska verze In Treatment pro HBO. Netusi nekdo o tom poslednim neco?
0 0
reagovat

WEEDS Season 6 Trailer

Paráda, návrat ke kořenům!!!

link
549497
Paráda, návrat ke kořenům!!! http://www.youtube.com/watch?v=NzKOb_OGp4s
WEEDS Season 6 Trailer
0 0
reagovat

xxendxx

to samé na sajtě, co linkuje Vardant
549496
to samé na sajtě, co linkuje Vardant
xxendxx
0 0
reagovat

Gonzi

doporučuju se regnout na myepisodes.com Naklikas si tam co sledujes, mas u toho paradni kalendar a dalsi hromadu fičur ;)
549494
doporučuju se regnout na myepisodes.com Naklikas si tam co sledujes, mas u toho paradni kalendar a dalsi hromadu fičur ;)
Gonzi
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se