Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55781 - 55800 Napsat příspěvek

Dexter

setřil jsem si poslední dva díly na Vánoce a asi to nebyl nejlepší nápad .. ten konec OMG!! :o Btw:Nesleduje tu někdo náhodou druhou sérii Sons of anarchy? Docela by mě zájímalo jak si vede, první byla docela povedená.
472103
setřil jsem si poslední dva díly na Vánoce a asi to nebyl nejlepší nápad .. ten konec OMG!! *:o* Btw:Nesleduje tu někdo náhodou druhou sérii Sons of anarchy? Docela by mě zájímalo jak si vede, první byla docela povedená.
Dexter
0 0
reagovat
Lidi ja s vami naprosto souhlasím ale i tak Dollhouse považuji za hodně povedené dílko. Druhá série je rozhodně lepší než první, mě tedy zatím zas tak moc nezklamala (když vypustím tu jednu epizodu z děckem) a hodně se těším na finale!
472195
Lidi ja s vami naprosto souhlasím ale i tak Dollhouse považuji za hodně povedené dílko. Druhá série je rozhodně lepší než první, mě tedy zatím zas tak moc nezklamala (když vypustím tu jednu epizodu z děckem) a hodně se těším na finale!
0 0
reagovat
Jako slabej rozjezd druhý sérky padá plně na Whedonovu hlavu. A díl s dítětem byl ultimátní peklo :-

HAL: Já vždycky říkal, že je ten seriál hrozně podnětná věc... :D
472207
Jako slabej rozjezd druhý sérky padá plně na Whedonovu hlavu. A díl s dítětem byl ultimátní peklo *:-* HAL: Já vždycky říkal, že je ten seriál hrozně podnětná věc... *:D*
0 0
reagovat
Chtělo by to hlavně nějaký pořádný rozhovor s Whedonem a spol o tom, co se s tím seriálem vlastně ku:va stalo.
Protože já si myslím, že vina především padá na jeho hlavu. Přece jenom, i kdyby mu do toho mluvili, tak kupa dílů prostě byla o ničem. Chápu v první sezóně, tam jsem přivíral oči, ale v druhé, ou, teď jsem viděl díl s "hlídáním děcka" a těžce těžkonážní nuda, tak doufám, že mi to vychvalované konečné díly vynahradí.

(pozn.: Mě se první začla líbit a ke konci byla dobrým příslibem pro sezonu druhou. Ale tam je to zatím zase ta samá rozjezdová nuda. A ono když by dollhouse dostal třetí sezónu, tak by beztak zase první díly -cca těch 6 - byly k uzoufání a další by zase lepšili dojem, to je prostě nahlavu. Je ještě dobře, že to končí teďka, pár dílů s první a druhé série osekám a vznikne mi pak z toho pěkný a napínavý seriál:)
472208
Chtělo by to hlavně nějaký pořádný rozhovor s Whedonem a spol o tom, co se s tím seriálem vlastně ku:va stalo. Protože já si myslím, že vina především padá na jeho hlavu. Přece jenom, i kdyby mu do toho mluvili, tak kupa dílů prostě byla o ničem. Chápu v první sezóně, tam jsem přivíral oči, ale v druhé, ou, teď jsem viděl díl s "hlídáním děcka" a těžce těžkonážní nuda, tak doufám, že mi to vychvalované konečné díly vynahradí. (pozn.: Mě se první začla líbit a ke konci byla dobrým příslibem pro sezonu druhou. Ale tam je to zatím zase ta samá rozjezdová nuda. A ono když by dollhouse dostal třetí sezónu, tak by beztak zase první díly -cca těch 6 - byly k uzoufání a další by zase lepšili dojem, to je prostě nahlavu. Je ještě dobře, že to končí teďka, pár dílů s první a druhé série osekám a vznikne mi pak z toho pěkný a napínavý seriál:)
0 0
reagovat

KarelR

SPOILERY----------------------------------------------------------
Armáda je mimo úplně stejným způsobem :)

Počítač sice má slabinu a něco z něj i zjistili (těžká deus ex machina, ale whatever), ale k čemu slouží v první řadě? S takovou výpočetní kapacitou, jakou tam popisují ,může mít Rossum vlastní Skynet klidně třikrát, tak na co tedy něco tak masivního používají a potřebují?
472209
SPOILERY---------------------------------------------------------- Armáda je mimo úplně stejným způsobem :) Počítač sice má slabinu a něco z něj i zjistili (těžká deus ex machina, ale whatever), ale k čemu slouží v první řadě? S takovou výpočetní kapacitou, jakou tam popisují ,může mít Rossum vlastní Skynet klidně třikrát, tak na co tedy něco tak masivního používají a potřebují?
KarelR
0 0
reagovat

Dollhouse

::::::::::::::SPOILERY::::::::::::::

Se superpočítačem jsem teda neměl nejmenší problém. Proto tam přece šli, aby našli nějakou slabinu. A je jasný, že Rossum tají jak může, co to je. Proto o tom nikdy předtím nebyla řeč. V rámci toho vesmíru mi to v pohodě dává smysl a taky bych to takhle vybalil až v podobný chvíli. Jinak by to nemělo takovej efekt.

Já jsem spíš valil bulvy na to, jak si Whedon během jedinýho dílu vycucal z prstu celou soukromou armádu s tak promakaným stylem rekrutování a řízení. To je imho výrazně větší WTF :)

::::::::::::::SPOILERY::::::::::::::
472210
::::::::::::::SPOILERY:::::::::::::: Se superpočítačem jsem teda neměl nejmenší problém. Proto tam přece šli, aby našli nějakou slabinu. A je jasný, že Rossum tají jak může, co to je. Proto o tom nikdy předtím nebyla řeč. V rámci toho vesmíru mi to v pohodě dává smysl a taky bych to takhle vybalil až v podobný chvíli. Jinak by to nemělo takovej efekt. Já jsem spíš valil bulvy na to, jak si Whedon během jedinýho dílu vycucal z prstu celou soukromou armádu s tak promakaným stylem rekrutování a řízení. To je imho výrazně větší WTF :) ::::::::::::::SPOILERY::::::::::::::
Dollhouse
0 0
reagovat
HAL: Hele, neprocházel ses mi náhodou taky v mozku? To jsou přesně moje dojmy. :D
472211
HAL: Hele, neprocházel ses mi náhodou taky v mozku? To jsou přesně moje dojmy. :D
0 0
reagovat

KarelR

Nepřeháněj :)) Jako u posled ních tří dílů se u mě periodicky střídalo nadšení s nutkáním řvát WTF!!! na celé sídliště a mlátit u toho hlavou do monitoru... ale byly hodně fajn.
Desítka u mě hlavně trochu změnila pohled na geniální poslední epizodu první série... a celkově byla dost povedená (a taky nemálo WTF: /SPOILER/ - Že tam pobíhají mezi mozky lidí, vraždí je halucinace a umí trik se zmrtvýchvstáním líp než Ježíš bych pobral bez problémů... ale proč se tam proboha najednou tolik řeší ten uber-mega-superpočítač, když tam o něm doteď nebyla nejmenší zmínka a hlavně nikdo ani přinejmenším nenaznačil k čemu ho Rossum používá? /SPOILER/)

Psema
Whedon je holt nápaditý když jde o nízké rozpočty... ve Firefly taky používal na kontrolní panely otvírání dveří kosmické lodi ty nejlevnější klávesnice k PC opatlané barvou :))
472212
Nepřeháněj *:))* Jako u posled ních tří dílů se u mě periodicky střídalo nadšení s nutkáním řvát WTF!!! na celé sídliště a mlátit u toho hlavou do monitoru... ale byly hodně fajn. Desítka u mě hlavně trochu změnila pohled na geniální poslední epizodu první série... a celkově byla dost povedená (a taky nemálo WTF: /SPOILER/ - Že tam pobíhají mezi mozky lidí, vraždí je halucinace a umí trik se zmrtvýchvstáním líp než Ježíš bych pobral bez problémů... ale proč se tam proboha najednou tolik řeší ten uber-mega-superpočítač, když tam o něm doteď nebyla nejmenší zmínka a hlavně nikdo ani přinejmenším nenaznačil k čemu ho Rossum používá? /SPOILER/) [b]Psema[/b] Whedon je holt nápaditý když jde o nízké rozpočty... ve Firefly taky používal na kontrolní panely otvírání dveří kosmické lodi ty nejlevnější klávesnice k PC opatlané barvou *:))*
KarelR
0 0
reagovat
Karel: Popravdě... teď jsem asi deset minut pátral v paměti, co že se tam vlastně dělo... a jako dobrý... ne že bych to nečekal. Geniální ten seriál ale fakt neni. Zábavný béčko s vybavením z Ikey ale jo.:D
472214
Karel: Popravdě... teď jsem asi deset minut pátral v paměti, co že se tam vlastně dělo... a jako dobrý... ne že bych to nečekal. Geniální ten seriál ale fakt neni. Zábavný béčko s vybavením z Ikey ale jo.*:D*
0 0
reagovat

Doll

Ten diel ma dostal... som citlivka, mam rad ako sa tam utvorila ta parta, co ide bojovat proti... :) A inak s druhou seriou nemam najmensi problem...okrem jedneho dielu som si uzil uplne vsetky epizody ... A zistil som, ze Tudyk je vyborna nahrada za Spika ...skoda len, ze tam nie je castejsie :) Co viac si zelat...Dollhouse ide sialenou rychlostou do svojho finisa a uprimne sa tesim na kazdu novu epizodu ( aj ked nepredpokladam, ze prekonaju The Attic)
472215
Ten diel ma dostal... som citlivka, mam rad ako sa tam utvorila ta parta, co ide bojovat proti... :) A inak s druhou seriou nemam najmensi problem...okrem jedneho dielu som si uzil uplne vsetky epizody ... A zistil som, ze Tudyk je vyborna nahrada za Spika ...skoda len, ze tam nie je castejsie :) Co viac si zelat...Dollhouse ide sialenou rychlostou do svojho finisa a uprimne sa tesim na kazdu novu epizodu ( aj ked nepredpokladam, ze prekonaju The Attic)
Doll
0 0
reagovat
Jako no disrepect, ale ve světle toho, co v posledních dílech předvádí Tudyk, se může jít Joker zahrabat. Geniální :D A co chlapci říkáte na gamechanging desítku?
472220
Jako no disrepect, ale ve světle toho, co v posledních dílech předvádí Tudyk, se může jít Joker zahrabat. Geniální *:D* A co chlapci říkáte na gamechanging desítku?
0 0
reagovat
Tak tak.:D:+
472219
Tak tak.*:D**:+*
0 0
reagovat
Tedy druhá série Dollhousu je vážně veselá - první polovinu se v ní děje celkem kulové a pak se najednou Whedon zblázní a začne šíleným tempem hnát do finiše přes hromadu zběsilých zkratek. Jinak řečeno, předvádí v ní to samé co dělal už v serii první, jen na ještě mnohem vyšším levelu, a mě by vážně zajímalo jak moc za to může on sám a jak moc retardovaní produkční u Foxů.
No, mezi nejlepší seriály už se Dollhouse nezařadí ať už se v něm bude dít cokoli... ale aspoň to není nuda.
472217
Tedy druhá série Dollhousu je vážně veselá - první polovinu se v ní děje celkem kulové a pak se najednou Whedon zblázní a začne šíleným tempem hnát do finiše přes hromadu zběsilých zkratek. Jinak řečeno, předvádí v ní to samé co dělal už v serii první, jen na ještě mnohem vyšším levelu, a mě by vážně zajímalo jak moc za to může on sám a jak moc retardovaní produkční u Foxů. No, mezi nejlepší seriály už se Dollhouse nezařadí ať už se v něm bude dít cokoli... ale aspoň to není nuda.
0 0
reagovat

bender22

Jasný, jsem na to čuměl a bez dozoru jsem přelétával písmenka a až pak mi došlo, co vlastně čtu.
472366
Jasný, jsem na to čuměl a bez dozoru jsem přelétával písmenka a až pak mi došlo, co vlastně čtu.
bender22
0 0
reagovat

Snipsley

tak to se omlouvam, jsem myslel, ze takhle to je dostacujici. priste to napisu velkym pismem.
472371
tak to se omlouvam, jsem myslel, ze takhle to je dostacujici. priste to napisu velkym pismem.
Snipsley
0 0
reagovat

bender22

Označ ten spoiler pořádně, zrovna jsi mi zkazil zážitek. :(
472374
Označ ten spoiler pořádně, zrovna jsi mi zkazil zážitek. :(
bender22
0 0
reagovat

My Name Is Earl

Viem že som s tým "trosku" pozadu, ale až teraz (v polke 4. sezóny) som sa dozvedel, že je definitívne posledná, pre mna sklamanie roku:o:(:-
472382
Viem že som s tým "trosku" pozadu, ale až teraz (v polke 4. sezóny) som sa dozvedel, že je definitívne posledná, pre mna sklamanie roku*:o**:(**:-*
My Name Is Earl
0 0
reagovat

dexter

tak si nejsem jisty co si o konci 4. serie mam myslet, toto jsem necekal a nevim jestli se me to libi(spoiler smrt rity spoiler). videl jsem to ted za tri dny a musim rict, ze kvalitou to vubec neklesa, jen me trosku vadi,ze se dexter tak odhaloval s rodinou trinitiho/arthura.
472418
tak si nejsem jisty co si o konci 4. serie mam myslet, toto jsem necekal a nevim jestli se me to libi(spoiler smrt rity spoiler). videl jsem to ted za tri dny a musim rict, ze kvalitou to vubec neklesa, jen me trosku vadi,ze se dexter tak odhaloval s rodinou trinitiho/arthura.
dexter
0 0
reagovat
ale zas to bude ukončené snad v nejlepším a nebude to aspoň natahované
472422
ale zas to bude ukončené snad v nejlepším a nebude to aspoň natahované
0 0
reagovat

Dollhouse 7-10

Aneb jak udělat ze zajímavýho seriálu s řadou slabin během čtyř dílů totální pecku. Whedon se ani s tak malejma prachama nebojí otírat o Dark Knighta a Matrix, sype kolem sebe temný vize, akci, hlášky, popkulturní odkazy... přesně to, co jsem doufal, že Dollhouse nabídne. Nakonec se z toho přeci jenom vyklubala geniální záležitost a najednou mě hrozně štve, že jsou do konce jenom tři díly ?)
472426
Aneb jak udělat ze zajímavýho seriálu s řadou slabin během čtyř dílů totální pecku. Whedon se ani s tak malejma prachama nebojí otírat o Dark Knighta a Matrix, sype kolem sebe temný vize, akci, hlášky, popkulturní odkazy... přesně to, co jsem doufal, že Dollhouse nabídne. Nakonec se z toho přeci jenom vyklubala geniální záležitost a najednou mě hrozně štve, že jsou do konce jenom tři díly *?)*
Dollhouse 7-10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist