Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55741 - 55760 Napsat příspěvek

True Blood

Boze...nech uz sa Sookie nauci pouzivat svoje schopnosti a rozkope kazdemu pr...:D Inak Lorena prekvapivo nie tak otravna ako ma vo zvyku a ehm, kralovna je ultimatne dokonala postava 8) Dokonca aj Tara ma bavi, pretoze ma so sebou Franklina. Ako kazdy tyzden musim povedat, ze Jasonova linka ma tuto seriu vobec neberie a Sam je moja nejneoblubenssia postava a dufam, ze ho zabiju ?) K Lafayetovi a jeho Jesusovi sanevyjadrujem:D
549694
Boze...nech uz sa Sookie nauci pouzivat svoje schopnosti a rozkope kazdemu pr...*:D* Inak Lorena prekvapivo nie tak otravna ako ma vo zvyku a ehm, kralovna je ultimatne dokonala postava *8)* Dokonca aj Tara ma bavi, pretoze ma so sebou Franklina. Ako kazdy tyzden musim povedat, ze Jasonova linka ma tuto seriu vobec neberie a Sam je moja nejneoblubenssia postava a dufam, ze ho zabiju *?)* K Lafayetovi a jeho Jesusovi sanevyjadrujem*:D*
True Blood
0 0
reagovat

scroochy

S prvním bych souhlasil, ale druhé je blbost:) hostující herci se oznamujou vždycky.
549685
S prvním bych souhlasil, ale druhé je blbost:) hostující herci se oznamujou vždycky.
scroochy
0 0
reagovat

scroochy

"Totožnost mámy nebude hrát moc velkou roli, diváci ji budou moci postřehnout již v první epizodě."
549682
"Totožnost mámy nebude hrát moc velkou roli, diváci ji budou moci postřehnout již v první epizodě."
scroochy
0 0
reagovat
Top Gear 15x04 - jeden z nejlepších dílů, řval jsem smíchy, že mě musela slyšet celá ulice :D
549676
Top Gear 15x04 - jeden z nejlepších dílů, řval jsem smíchy, že mě musela slyšet celá ulice *:D*
0 0
reagovat

Pillars of the earth

Chtel bych upozornit na novou miniserii od Starz.Vcera davaly prvni dva dily a jsem nadsenej.
Trailer:
link
:D
549675
Chtel bych upozornit na novou miniserii od Starz.Vcera davaly prvni dva dily a jsem nadsenej. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=GSa6AhEWebA *:D*
Pillars of the earth
0 0
reagovat

verbst

Jsou to dva spoilery v jednom ?) 1. Pro lidi, co seriál neviděli vůbec, nebo jsou někde na začátku, je spoiler to, že vůbec je nějaká Mrs. Bartowski a 2. Pro lidi, co maj nakoukáno, je spoiler to, kdo bude hrát danou postavu.
549674
Jsou to dva spoilery v jednom *?)* 1. Pro lidi, co seriál neviděli vůbec, nebo jsou někde na začátku, je spoiler to, že vůbec je nějaká Mrs. Bartowski a 2. Pro lidi, co maj nakoukáno, je spoiler to, kdo bude hrát danou postavu.
verbst
0 0
reagovat

scr00chy

Nemyslím
549655
Nemyslím
scr00chy
0 0
reagovat
Jj tento diel IT Crowd sa mi zatial z novej serie pacil najviac.:D:+:+
549640
Jj tento diel IT Crowd sa mi zatial z novej serie pacil najviac.*:D**:+**:+*
0 0
reagovat
omg, IT crowd :D. flippin awsome :D
549638
omg, IT crowd *:D*. flippin awsome :D
0 0
reagovat

scroochy

stejně na to nikdo nekouká :)
549636
stejně na to nikdo nekouká :)
scroochy
0 0
reagovat

verbst

Celkem spoiler, nemyslíš?
549635
Celkem spoiler, nemyslíš?
verbst
0 0
reagovat
verbst:
Která řada?
549631
verbst: Která řada?
0 0
reagovat

Chuck

LINDA HAMILTON IS MRS. BARTOWSKI ! ! !:+:+:+
549629
LINDA HAMILTON IS MRS. BARTOWSKI ! ! !*:+**:+**:+*
Chuck
0 0
reagovat
Burn Notice dostane prequel film. Bruce Campbell v hlavni roli :)

549606
[b]Burn Notice[/b] dostane prequel film. Bruce Campbell v hlavni roli :)
0 0
reagovat
Coooooool... Tohle bude ještě velkolepý :+
549605
Coooooool... Tohle bude ještě velkolepý *:+*
0 0
reagovat

True Blood - second half of Season 3 preview (Comic-Con 2010)

549603
http://www.youtube.com/watch?v=tbLfeBQB_dc
True Blood - second half of Season 3 preview (Comic-Con 2010)
0 0
reagovat
Super, doufám, že ukážou i něco ze Supernatural.
549602
Super, doufám, že ukážou i něco ze Supernatural.
0 0
reagovat

My o vlku a Vlkxter v Comic Con traileu za dveřmi :)

549601
http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE
My o vlku a Vlkxter v Comic Con traileu za dveřmi :)
0 0
reagovat
já bych neřek, že je to nižší kvalita... jen asi nejsi cílová skupina. Např. Spartaca považuju za geniální cheesy akci, která v TV nemá konkurenci. Když je řeč o Tru Blood (což je nejsledovanější serial na hbo), tak jeho "nekvalita" je asi tak stejna, jako u dextera (což je nejsledovanejsi showtime serial). Je to dost subjektivni. Zalezi na sledovanosti
549599
já bych neřek, že je to nižší kvalita... jen asi nejsi cílová skupina. Např. Spartaca považuju za geniální cheesy akci, která v TV nemá konkurenci. Když je řeč o Tru Blood (což je nejsledovanější serial na hbo), tak jeho "nekvalita" je asi tak stejna, jako u dextera (což je nejsledovanejsi showtime serial). Je to dost subjektivni. Zalezi na sledovanosti
0 0
reagovat

xxendxx

Pravda, že seriály na kabelovkách mají standartně vysokou úroveň, ale myslel jsem to tak že AMC (+FX na kterej jsem zapomněl) mají vynikající kvalitů všech seriálů. Zatímco na jinejch kabelovkách je pár seriálů který jsou kvalitativně o dost níž než zbytek: např. USA (In Plain Sight), HBO (True Blood), Starz (Spartacus).

Jinak poslední dobou co koukám víc na seriály z kabelovky zjišťuju, že mě už tolik nebaví seriály na broadcastu (až na pár vyjímek jako je Fringe)...
549595
Pravda, že seriály na kabelovkách mají standartně vysokou úroveň, ale myslel jsem to tak že AMC (+FX na kterej jsem zapomněl) mají vynikající kvalitů všech seriálů. Zatímco na jinejch kabelovkách je pár seriálů který jsou kvalitativně o dost níž než zbytek: např. USA (In Plain Sight), HBO (True Blood), Starz (Spartacus). Jinak poslední dobou co koukám víc na seriály z kabelovky zjišťuju, že mě už tolik nebaví seriály na broadcastu (až na pár vyjímek jako je Fringe)...
xxendxx
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se