Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55721 - 55740 Napsat příspěvek
Nie, hrubé knihy nečítam. ;)
Vyšlo to aj u nás?
549776
Nie, hrubé knihy nečítam. *;)* Vyšlo to aj u nás?
0 0
reagovat

duro & verbst

duro:Tezko rict.Me se ten prvni dil libil.A herci jsou vyborni.Hlavne Ian McShane,Donald Sutherland a Matthew Macfadyen.Zato David Oakes(William) mi tam zatim moc nesedi.Ale treba se polepsi:D...btw. cetl jsi knizni predlohu?

verbst:jj...Starz.
btw.pred natacenim se rozhodovali jestli to PoTE budou tocit v CR nebo v Madarsku.
Diky neexistenci pobidek nakonec vyhralo Madarsko a cast scen se tocilo v Rakousku.Skoda...lokaci pro serial ze stredoveku mame celkem dost:D
549774
duro:Tezko rict.Me se ten prvni dil libil.A herci jsou vyborni.Hlavne Ian McShane,Donald Sutherland a Matthew Macfadyen.Zato David Oakes(William) mi tam zatim moc nesedi.Ale treba se polepsi*:D*...btw. cetl jsi knizni predlohu? verbst:jj...Starz. btw.pred natacenim se rozhodovali jestli to PoTE budou tocit v CR nebo v Madarsku. Diky neexistenci pobidek nakonec vyhralo Madarsko a cast scen se tocilo v Rakousku.Skoda...lokaci pro serial ze stredoveku mame celkem dost*:D*
duro & verbst
0 0
reagovat
epizoda kde kempujou s tema detma nema chybu
549771
epizoda kde kempujou s tema detma nema chybu
0 0
reagovat

iknowhow & duro

Docela jste mě navnadili! Počkám až to bude celý pohromadě, a pak kouknu na celý. BTW není to ta stanice, co dělala Spartaka? Ten mě čeká dneska v noci...

Díky všem za ty seriály! Konečně mám co dělat ;):+
Menší shrnutí:
Community
O tomhle jsem už psal. Rozhodně to pro mě letos trumfnulo Modern Family, a dejchá hodně na krk Cougar Townu. Po slabším začátku, se to docela rozjelo, a druhá půlka řady byla pak šílená jízda! Troyovy a Amedovy epilogy FTW!!! 5/5*

Carnivale
Tady jsem musel přestat po třech dílech, protože se pořád vlastně nic nedělo, a byla to DOST velká nuda. Po Supernaturalu už ale myslím, že mě takovýhle věci moc brát nebudou, protože tam to bylo udělaný GENIÁLNĚ!... 2/5*

How not to Live Your Life
Zamilovat se dvakrát během dvou dní! Chjo! Kde je ten, co mi to doporučil?! :D Po první řadě 3/5*, protože Don JE dickhead! Přestože mi nechutnosti nevadí, tady jich bylo docela dost. Ale úplně perfektní byla Abby, a potom hned druhej díl, kterej mě v podstatě "donutil" dokooukat... Konec řady docela ušel
Jenže pak přišla druhá řada. Míň sprostejch výrazů, který byly imho v Season 1 docela "na silu", no a SAMANTHA! Blondýnky nemusím, ale WOW! She's holt! Like a LOT!!! A navíc ten anglickej přizvuk! :)) No, a pak celá řada mě připadala, že se Don opravdu někam posouvá, a kromě toho gay dílu jsem byl opravdu mile překvapen. Nepůjdu na maximum, ale určitě se na třetí řadu budu koukat! 4/5*
549770
Docela jste mě navnadili! Počkám až to bude celý pohromadě, a pak kouknu na celý. BTW není to ta stanice, co dělala Spartaka? Ten mě čeká dneska v noci... Díky všem za ty seriály! Konečně mám co dělat *;)**:+* Menší shrnutí: [b]Community[/b] O tomhle jsem už psal. Rozhodně to pro mě letos trumfnulo Modern Family, a dejchá hodně na krk Cougar Townu. Po slabším začátku, se to docela rozjelo, a druhá půlka řady byla pak šílená jízda! Troyovy a Amedovy epilogy FTW!!! 5/5* [b]Carnivale[/b] Tady jsem musel přestat po třech dílech, protože se pořád vlastně nic nedělo, a byla to DOST velká nuda. Po Supernaturalu už ale myslím, že mě takovýhle věci moc brát nebudou, protože tam to bylo udělaný GENIÁLNĚ!... 2/5* [b]How not to Live Your Life[/b] Zamilovat se dvakrát během dvou dní! Chjo! Kde je ten, co mi to doporučil?! *:D* Po první řadě 3/5*, protože Don JE dickhead! Přestože mi nechutnosti nevadí, tady jich bylo docela dost. Ale úplně perfektní byla Abby, a potom hned druhej díl, kterej mě v podstatě "donutil" dokooukat... Konec řady docela ušel Jenže pak přišla druhá řada. Míň sprostejch výrazů, který byly imho v Season 1 docela "na silu", no a SAMANTHA! Blondýnky nemusím, ale WOW! She's holt! Like a LOT!!! A navíc ten anglickej přizvuk! *:))* No, a pak celá řada mě připadala, že se Don opravdu někam posouvá, a kromě toho gay dílu jsem byl opravdu mile překvapen. Nepůjdu na maximum, ale určitě se na třetí řadu budu koukat! 4/5*
iknowhow & duro
0 0
reagovat
To všetko viem. Prvý diel ale nebol zmätený v zmysle pretlaku informácií, skôr to nebolo veľmi dobre natočené a herci boli ešte mimo. Už v dvojke do úloh celkom zapadli.
549769
To všetko viem. Prvý diel ale nebol zmätený v zmysle pretlaku informácií, skôr to nebolo veľmi dobre natočené a herci boli ešte mimo. Už v dvojke do úloh celkom zapadli.
0 0
reagovat

duro

Je to natoceny podle knizky od Kenna Folleta.Ta knizka ma snad 1000 stranek,je tam velmi mnoho postav a vedlejsich linek.To vysvetluje ten trochu zmateny uvod.Ale doporucuje koukat dal.Ten pribeh je uzasny.
Docela se divim ,ze to nenatocili uz drive.Ta knizka je v americe nesmirne popularni.
Dodnes se da koupit na kazdy pumpe v nakym zapadakove v paperbacku:D
549767
Je to natoceny podle knizky od Kenna Folleta.Ta knizka ma snad 1000 stranek,je tam velmi mnoho postav a vedlejsich linek.To vysvetluje ten trochu zmateny uvod.Ale doporucuje koukat dal.Ten pribeh je uzasny. Docela se divim ,ze to nenatocili uz drive.Ta knizka je v americe nesmirne popularni. Dodnes se da koupit na kazdy pumpe v nakym zapadakove v paperbacku*:D*
duro
0 0
reagovat

Pillars of the Earth

Prvá časť skôr rozpačité dojmy, je to také roztrieštené a nie veľmi dobre natočené. Dvojka pritvrdzuje a dobre graduje, zápletka sa pekne zaplieta a v okamihu, keď Ian McShane dá do pľacu svoje prvé "cunt", sme doma. :)
549758
Prvá časť skôr rozpačité dojmy, je to také roztrieštené a nie veľmi dobre natočené. Dvojka pritvrdzuje a dobre graduje, zápletka sa pekne zaplieta a v okamihu, keď Ian McShane dá do pľacu svoje prvé "cunt", sme doma. *:)*
Pillars of the Earth
0 0
reagovat

Perry-

Taky jsem byl mučen :D ale být mi 7 let, je to nejvíc kulervoucí masárna!
549754
Taky jsem byl mučen *:D* ale být mi 7 let, je to nejvíc kulervoucí masárna!
Perry-
0 0
reagovat
Ježiš... teď jsem viděl na primě kus Knight Ridera... to je sračka :D
549749
Ježiš... teď jsem viděl na primě kus Knight Ridera... to je sračka *:D*
0 0
reagovat
Tom Cruise na Top Gear test tracku stylově :D
549746
Tom Cruise na Top Gear test tracku stylově :D
0 0
reagovat
Ale až v lednu 2011 :-
549745
Ale až v lednu 2011 *:-*
0 0
reagovat

xxendxx

HELL YEAH ! ! !
549732
HELL YEAH ! ! !
xxendxx
0 0
reagovat

Californication Season 4 Promo

549731
http://www.youtube.com/watch?v=L3oIgg8gcDc
Californication Season 4 Promo
0 0
reagovat
Jedine na čo sa tak teším je Californication, House, Southpark, Family guy a Dexter :+
549730
Jedine na čo sa tak teším je Californication, House, Southpark, Family guy a Dexter *:+*
0 0
reagovat

Sons Of Anarche season 3 promo - SLINT!

549725
http://www.youtube.com/watch?v=_56lC9QbHcA
Sons Of Anarche season 3 promo - SLINT!
0 0
reagovat

True Blood

Hlavička křupíno. Super. Inak sa mi to zdá akési riedke - pritom možností na zahustenie je dosť. Snáď to bude gradovať. Niektoré postavy a línie sú však zúfalo zbytočné - vlastne celé osadenstvo Samovho baru je teraz totálne mimo zaujímavé dianie. Psie zápasy to ale trochu zachraňujú.
549718
Hlavička křupíno. Super. Inak sa mi to zdá akési riedke - pritom možností na zahustenie je dosť. Snáď to bude gradovať. Niektoré postavy a línie sú však zúfalo zbytočné - vlastne celé osadenstvo Samovho baru je teraz totálne mimo zaujímavé dianie. Psie zápasy to ale trochu zachraňujú.
True Blood
0 0
reagovat

True Blood

Hell yeah! Víc Jessicy! A Sophie-Anne!
549717
Hell yeah! Víc Jessicy! A Sophie-Anne!
True Blood
0 0
reagovat

True Blood

Hustý díl, hlavně Tara se pěkně rozjela. :)) Samova linka konečně začíná dávat trošku smysl, alespoň je to zajímavý nápad. Jason nevím co vyvádí, ale doufám, že to bude něco super, protože ta slečna zas tak extrovní není, a jinak Go Sookie Go! :) A víc Jessicy, sakra! :)
549708
Hustý díl, hlavně Tara se pěkně rozjela. *:))* Samova linka konečně začíná dávat trošku smysl, alespoň je to zajímavý nápad. Jason nevím co vyvádí, ale doufám, že to bude něco super, protože ta slečna zas tak extrovní není, a jinak Go Sookie Go! :) A víc Jessicy, sakra! :)
True Blood
0 0
reagovat
Sakra ten dexter vypadá hodně dobře :+:+
549696
Sakra ten dexter vypadá hodně dobře *:+**:+*
0 0
reagovat

Jardus

Tak si mě naladil a nakonec to nebylo nějak směšné, zábavné jako vždycky, ale u minulých dílů jsem se zasmál daleko víc.
549695
Tak si mě naladil a nakonec to nebylo nějak směšné, zábavné jako vždycky, ale u minulých dílů jsem se zasmál daleko víc.
Jardus
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se