Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55701 - 55720 Napsat příspěvek
Tak ak si chces zachovat prijemne spomienky, nepozeraj to;)
554459
Tak ak si chces zachovat prijemne spomienky, nepozeraj to;)
0 0
reagovat

MacGyver

Barrandov bude od úterka vysílat MacGyvera. Toho jsem sledoval naposledy ještě jako harant! :D:+
554456
Barrandov bude od úterka vysílat MacGyvera. Toho jsem sledoval naposledy ještě jako harant! *:D**:+*
MacGyver
0 0
reagovat
Vampire Diaries je teď od začátku jízda. Snad v každém dile někdo umře :+

Nikita poslední díl super, jen mi to přišlo trochu nelogické, že by ji na to nepřipravila.
554439
Vampire Diaries je teď od začátku jízda. Snad v každém dile někdo umře *:+* Nikita poslední díl super, jen mi to přišlo trochu nelogické, že by ji na to nepřipravila.
0 0
reagovat

Vampire Diaries a Nikita

Obidva serialy mali vo stvrtok vynikajuce epizody...CW u mna predsa len trochu stupa ako stanica.
554438
Obidva serialy mali vo stvrtok vynikajuce epizody...CW u mna predsa len trochu stupa ako stanica.
Vampire Diaries a Nikita
0 0
reagovat

Supernatural

Live free or Twihard :D :D:+
554437
Live free or Twihard :D *:D**:+*
Supernatural
0 0
reagovat

BBT5x4

opět fantastickej díl :) ten seriál je prostě našlapanej od začátku do konce.každej díl super :))
554432
opět fantastickej díl :) ten seriál je prostě našlapanej od začátku do konce.každej díl super :))
BBT5x4
0 0
reagovat

Supernatural

Kristen, Robert? Seriously? LMAO

Takhle se to dělá :+
554434
Kristen, Robert? Seriously? LMAO Takhle se to dělá *:+*
Supernatural
0 0
reagovat
Hej, tento sa extremne vydaril, spolu s Modern Family zatial najlepsi serial s inteligentnym humorom (Jack Donaghy je moj hero a vzor8))
554425
Hej, tento sa extremne vydaril, spolu s Modern Family zatial najlepsi serial s inteligentnym humorom (Jack Donaghy je moj hero a vzor*8)*)
0 0
reagovat

30 Rock s05e05

geniální díl :D:D:D:+
554420
geniální díl *:D**:D**:D**:+*
30 Rock s05e05
0 0
reagovat

TBBT

"Its time for me to make love to your daughters vagina " :D:D:D já ty dva miluju :D
554417
"Its time for me to make love to your daughters vagina " *:D**:D**:D* já ty dva miluju *:D*
TBBT
0 0
reagovat
jj Dexter sa fajne rozbieha :+
554362
jj Dexter sa fajne rozbieha *:+*
0 0
reagovat

House

babysitting - velmi, velmi zábavné :+
554361
babysitting - velmi, velmi zábavné *:+*
House
0 0
reagovat

Hellblazer

Až po napadení tábora... pak mě to přestalo bavit
554357
Až po napadení tábora... pak mě to přestalo bavit
Hellblazer
0 0
reagovat

Dexter

Teda po prvním díle jsem měl obavy, ale teď už jsem nadšenej, příběh konečně není extrémně předvídatelný jako v posledních dvou sériích a dexter není neustále ve své hlavě. House sice vládne, ale jen díky tomu, že tyhle díly byly hlavně proto aby odstartovali příběh.
554356
Teda po prvním díle jsem měl obavy, ale teď už jsem nadšenej, příběh konečně není extrémně předvídatelný jako v posledních dvou sériích a dexter není neustále ve své hlavě. House sice vládne, ale jen díky tomu, že tyhle díly byly hlavně proto aby odstartovali příběh.
Dexter
0 0
reagovat

Mantreg

Kolko cisiel si tomu dal? Lebo uznavam, ze prva kniha je skor len taky priemer, ale potom, okolo tretej knihy to zacne byt naozaj skvele :+
554354
Kolko cisiel si tomu dal? Lebo uznavam, ze prva kniha je skor len taky priemer, ale potom, okolo tretej knihy to zacne byt naozaj skvele *:+*
Mantreg
0 0
reagovat

Hellblazer

Mě třeba hodně zchladil komiks... takže teď očekávám seriál s mírnou skepsí a doufám (snad poprvé), že se seriál utrhne od předlohového řetězu... čemuž také několik záběru z traileru naznačuje... :))
554353
Mě třeba hodně zchladil komiks... takže teď očekávám seriál s mírnou skepsí a doufám (snad poprvé), že se seriál utrhne od předlohového řetězu... čemuž také několik záběru z traileru naznačuje... *:))*
Hellblazer
0 0
reagovat

Walking Dead

Nevydrzal niekto a pozrel ten preair? Neviem ci vydrzim este dva tyzdne :D
554345
Nevydrzal niekto a pozrel ten preair? Neviem ci vydrzim este dva tyzdne *:D*
Walking Dead
0 0
reagovat

himym

ejha "Cameronka" sa objavila v tejto casti :+ mi preblesklo hlavou ze by bola vhodna "matka" ale bola trochu otravna ako v 6. serii Housa a do sitcomu sa velmi nehodi, no nic ?)
554340
ejha "Cameronka" sa objavila v tejto casti *:+* mi preblesklo hlavou ze by bola vhodna "matka" ale bola trochu otravna ako v 6. serii Housa a do sitcomu sa velmi nehodi, no nic *?)*
himym
0 0
reagovat

SP

U donášky pizzy a "within" hlášek jsem si pořádně procvičil funkčnost mých konečníkových svalů, tvrzení posrat se smíchy od nynějška začínám brát velmi vážně :)
554334
U donášky pizzy a "within" hlášek jsem si pořádně procvičil funkčnost mých konečníkových svalů, tvrzení posrat se smíchy od nynějška začínám brát velmi vážně *:)*
SP
0 0
reagovat

South Park

Kazdy kto videl Inception by si mal tuto cast pozriet :D
554331
Kazdy kto videl Inception by si mal tuto cast pozriet *:D*
South Park
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se