Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55181 - 55200 Napsat příspěvek

okkac

Ved to bola prave ta hra s divakom, kazdy si to myslel;)
552445
Ved to bola prave ta hra s divakom, kazdy si to myslel;)
okkac
0 0
reagovat

Gorecki

No právě, já si myslle, že Mycroft v prvním dílu je Moriarty a právě takovou osobnost jsem u něho čekal. Možná si na to zvyknu. Zatím mi to vadí.
552444
No právě, já si myslle, že Mycroft v prvním dílu je Moriarty a právě takovou osobnost jsem u něho čekal. Možná si na to zvyknu. Zatím mi to vadí.
Gorecki
0 0
reagovat
BTW Gossip Girl - Chuck v Praze :D
552443
BTW Gossip Girl - Chuck v Praze *:D*
0 0
reagovat

duro

U mna je to presne naopak. Na prvy krat to bolo neznesitelne prehravanie az som sa skrabal po celom tele, na druhy krat uz len "neortodoxne":)
Ked som si predstavil, ze by bol Moriarty ako Mycroft (v prvom diele hra s divakom), bola by to imho dost nuda. Zamer bol fajn, len to mozno v niektorych momentoch trosicku prepiskli.
552442
U mna je to presne naopak. Na prvy krat to bolo neznesitelne prehravanie az som sa skrabal po celom tele, na druhy krat uz len "neortodoxne":) Ked som si predstavil, ze by bol Moriarty ako Mycroft (v prvom diele hra s divakom), bola by to imho dost nuda. Zamer bol fajn, len to mozno v niektorych momentoch trosicku prepiskli.
duro
0 0
reagovat
Trápny herecký výkon predstaviteľa Moriartyho je jediná škvrna na kráse Sherlocka. Skúste si to pozrieť znovu - na druhý pokus je to neznesiteľne afektované. Béčkové prehrávanie k postave samozrejme patrí, ale toto teda netrafili.
552441
Trápny herecký výkon predstaviteľa Moriartyho je jediná škvrna na kráse Sherlocka. Skúste si to pozrieť znovu - na druhý pokus je to neznesiteľne afektované. Béčkové prehrávanie k postave samozrejme patrí, ale toto teda netrafili.
0 0
reagovat
Pridavam sa ku chvale ohladne Moriartyho. Ale ten cliffhanger si teda mohli odpustit.
552439
Pridavam sa ku chvale ohladne Moriartyho. Ale ten cliffhanger si teda mohli odpustit.
0 0
reagovat
Souhlas s stčkem, Moriarty rulez :)) hlavně to přeskakování hlasu :D
552426
Souhlas s stčkem, Moriarty rulez *:))* hlavně to přeskakování hlasu *:D*
0 0
reagovat

okkac

moriarty imo jedna z nejzajimavejsich postav televize poslednich let ... naprosto famozne zahranej. nesouhlasim s vami, pane :D
552422
moriarty imo jedna z nejzajimavejsich postav televize poslednich let ... naprosto famozne zahranej. nesouhlasim s vami, pane *:D*
okkac
0 0
reagovat
Tak Weeds dneska super a Shane poslední dobou jede.
552416
Tak Weeds dneska super a Shane poslední dobou jede.
0 0
reagovat
Jo, za banána pro toho idiota bych se taky přimlouval. Nebo aspoň za nastavitelnej ignore-list, to je mi celkem jedno...
552412
Jo, za banána pro toho idiota bych se taky přimlouval. Nebo aspoň za nastavitelnej ignore-list, to je mi celkem jedno...
0 0
reagovat
Pockat pockat... Entourage buducu sezonu konci???
Link
552405
Pockat pockat... Entourage buducu sezonu konci??? [link="http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s"]Link[/link]
0 0
reagovat
Naprogramujte někdo GreaseMonkey skript, kterej by automaticky schovával komenty od určitých individuí :D
552403
Naprogramujte někdo GreaseMonkey skript, kterej by automaticky schovával komenty od určitých individuí *:D*
0 0
reagovat

Loki

Mě neštve, mě je šumák. A ostatním bych doporučil podobnej přístup. Prostě automaticky těch pár řádků přeskočte.
552402
Mě neštve, mě je šumák. A ostatním bych doporučil podobnej přístup. Prostě automaticky těch pár řádků přeskočte.
Loki
0 0
reagovat

Sherlock

Dokoukán BBC Sherlock. Rozhodně fajn. Skvělá ústřední dvojice. Ale dokud byl Moriarty pouze v pozadí bylo to lepší, jelikož jeho odhalení, na které jsem se těšil bylo celkem zklamání. Čekal jsem někoho hodnějšího tohoto jména a né takového chcípáčka (ve smyslu mužnosti). A ten nechutně velký cliffhanger na konci. No, na další sérii se těším, doufám, že rozvedou ten český motiv z třetího dílu, ale až tak geniální to pro mne není, dle hodnocení na CSFD.
552400
Dokoukán BBC Sherlock. Rozhodně fajn. Skvělá ústřední dvojice. Ale dokud byl Moriarty pouze v pozadí bylo to lepší, jelikož jeho odhalení, na které jsem se těšil bylo celkem zklamání. Čekal jsem někoho hodnějšího tohoto jména a né takového chcípáčka (ve smyslu mužnosti). A ten nechutně velký cliffhanger na konci. No, na další sérii se těším, doufám, že rozvedou ten český motiv z třetího dílu, ale až tak geniální to pro mne není, dle hodnocení na CSFD.
Sherlock
0 0
reagovat
Drago: O tom, jaky silny dopad to na teba bude mat som predsa nehovoril. Hovorim, ze tu v podstate kazdeho stves az tak, ze by ta tu najradsej vobec nevideli.
552401
Drago: O tom, jaky silny dopad to na teba bude mat som predsa nehovoril. Hovorim, ze tu v podstate kazdeho stves az tak, ze by ta tu najradsej vobec nevideli.
0 0
reagovat
Loki: Ježišmarja, to mě rve srdce asi stejně, jako kdybych dostal ban, to bych se šel pověsit na půdu :)
552399
Loki: Ježišmarja, to mě rve srdce asi stejně, jako kdybych dostal ban, to bych se šel pověsit na půdu :)
0 0
reagovat
DRAGO: Uvedomujes si, ze tym svojim agresivnym spravanim tu stves 90% ludi co tu chodia a najradsi by boli kebyze ti daju admini ban nech je od teba pokoj?
552398
DRAGO: Uvedomujes si, ze tym svojim agresivnym spravanim tu stves 90% ludi co tu chodia a najradsi by boli kebyze ti daju admini ban nech je od teba pokoj?
0 0
reagovat
Spazz: Ty můžeš jít taky do hajzlu ;)

btw tenkrát jsi to pochopil špatně, ale to je fakt jedno vzhledem k tomu zblitku, co jsi napsal...
552397
Spazz: Ty můžeš jít taky do hajzlu *;)* btw tenkrát jsi to pochopil špatně, ale to je fakt jedno vzhledem k tomu zblitku, co jsi napsal...
0 0
reagovat

True Blood

Uvodne titulky su jasne najlepsie a po nich How to make it in America. Finale nebolo zle, jediny problem je, ze to bola skor taka priprava na dalsiu sezonu...
552396
Uvodne titulky su jasne najlepsie a po nich How to make it in America. Finale nebolo zle, jediny problem je, ze to bola skor taka priprava na dalsiu sezonu...
True Blood
0 0
reagovat
Na Entourage se chystam zitra a uz se tesim jak prase...

Co se te sarvatky, ktera tu ohledne finale probehla, tyce, chtel bych fakt podekovat xxendxxovi za to, ze mi vyspoileroval neco, co jsme s kamosem odhadovali uz od nejakeho tretiho dilu.....:(:(:( A ted vazne, samozrejme netusim, jak presne se co posere, ale jakkoliv Entourage miluju, nebudu predstirat, ze to neni pruhledne az hanba...

Holt, Drago kdybys obcas hlavu pouzil na neco jineho nez konstruovani duvodu, proc po ostatnich hazet urazky jak vlastovky, mohlo to dojit i tobe... Nez zacnes zase omilat tu svoji pisnicku o internetovych drsnacich a vymenovani adres, chtel bych pdotknout, ze jsem momentalne na dobu neurcitou v Holandsk... a byl jsem tu uz nejakou dobu predtim, nez jsem se odvazil tohle ti rict... A kazdy neinternetovy drsnak prece vi, ze z domluvenych bitek nikdy nic nebylo, pokud neslo o rowdies nebo jine vygumovance typu Kimbo............ a ne, jeho adresu mi taky posilat nemusis

toho brzkeho konce Entourage nicmene skoda... nastesti je to natolik o nicem, ze se na to da hledet zas a znova od zacatku :-D
552391
Na Entourage se chystam zitra a uz se tesim jak prase... Co se te sarvatky, ktera tu ohledne finale probehla, tyce, chtel bych fakt podekovat [b]xxendxx[/b]ovi za to, ze mi vyspoileroval neco, co jsme s kamosem odhadovali uz od nejakeho tretiho dilu.....*:(**:(**:(* A ted vazne, samozrejme netusim, jak presne se co posere, ale jakkoliv Entourage miluju, nebudu predstirat, ze to neni pruhledne az hanba... Holt, [b]Drago[/b] kdybys obcas hlavu pouzil na neco jineho nez konstruovani duvodu, proc po ostatnich hazet urazky jak vlastovky, mohlo to dojit i tobe... Nez zacnes zase omilat tu svoji pisnicku o internetovych drsnacich a vymenovani adres, chtel bych pdotknout, ze jsem momentalne na dobu neurcitou v Holandsk... a byl jsem tu uz nejakou dobu predtim, nez jsem se odvazil tohle ti rict... A kazdy neinternetovy drsnak prece vi, ze z domluvenych bitek nikdy nic nebylo, pokud neslo o rowdies nebo jine vygumovance typu Kimbo............ a ne, jeho adresu mi taky posilat nemusis toho brzkeho konce Entourage nicmene skoda... nastesti je to natolik o nicem, ze se na to da hledet zas a znova od zacatku :-D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se