Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55181 - 55200 Napsat příspěvek

verbst

556918
http://www.cinemablend.com/television/Elijah-Wood-To-Star-In-Wilfred-FX-s-New-Comedy-25521.html
verbst
0 0
reagovat
Ja som nezvádol ani dopozerať druhý diel, strašná nuda a to mám Maggie rád 8)
556917
Ja som nezvádol ani dopozerať druhý diel, strašná nuda a to mám Maggie rád *8)*
0 0
reagovat
Vardant: :D

kazdopadne se mi moc libi, kam ten serial smeruje - v poslednich dvou dilech Nikita pokazde nekomu omotala stehna kolem krku.... alriiiight...
556916
Vardant: *:D* kazdopadne se mi moc libi, kam ten serial smeruje - v poslednich dvou dilech Nikita pokazde nekomu omotala stehna kolem krku.... alriiiight...
0 0
reagovat
To nás závisláky podceňuješ :D
556915
To nás závisláky podceňuješ *:D*
0 0
reagovat
...zajimalo by me, jestli bych tu Nikitu sledoval i kdybych nebyl zamilovany do Maggie Q.....

moc divaku se tady asi nenajde, coz? :o)
556914
...zajimalo by me, jestli bych tu Nikitu sledoval i kdybych nebyl zamilovany do Maggie Q..... moc divaku se tady asi nenajde, coz? :o)
0 0
reagovat

Community

Aaa! Jak mě tohle chybělo!
"Stargate is better!" :D:+
556913
Aaa! Jak mě tohle chybělo! "Stargate is better!" *:D**:+*
Community
0 0
reagovat

xxendxx

Tak malá naděje tu je! SUPER! Snad to výjde :+
To s tím Woodem už jsi tu zmiňoval, že? Co že to bylo? Zapomínám 8)
556912
Tak malá naděje tu je! SUPER! Snad to výjde *:+* To s tím Woodem už jsi tu zmiňoval, že? Co že to bylo? Zapomínám *8)*
xxendxx
0 0
reagovat

verbst

mininaději ještě maj. finále sledovalo o 250 000 vic lidi nez je prumer, ale cilovku meli share jen 0,3. Podle neoficiálního infa už je to zrušený asi měsíc, ale FX se oficiálně ještě nevyjádřili. Záleží, jak moc drahej je seriál na výrobu, jak brzo chtěj nahodit to s Woodem a jestli dokážou lepším promem a seškrtánim rozpočtu zaujmout
556906
mininaději ještě maj. finále sledovalo o 250 000 vic lidi nez je prumer, ale cilovku meli share jen 0,3. Podle neoficiálního infa už je to zrušený asi měsíc, ale FX se oficiálně ještě nevyjádřili. Záleží, jak moc drahej je seriál na výrobu, jak brzo chtěj nahodit to s Woodem a jestli dokážou lepším promem a seškrtánim rozpočtu zaujmout
verbst
0 0
reagovat

SGU

Kdo má teď sakra čekat takovou dobu?! Cliffhanger to sice nebyl tak nervy drásající, jak mohl, ale i tak má druhá sérka parádní šťávu na to, aby se člověk vždy těšil na další díl ;)
556904
Kdo má teď sakra čekat takovou dobu?! Cliffhanger to sice nebyl tak nervy drásající, jak mohl, ale i tak má druhá sérka parádní šťávu na to, aby se člověk vždy těšil na další díl *;)*
SGU
0 0
reagovat
Tak poslední díl Terriers dokázal, že bude hrozná škoda neshledat se s nima ve druhé řadě...
556903
Tak poslední díl [b]Terriers[/b] dokázal, že bude hrozná škoda neshledat se s nima ve druhé řadě...
0 0
reagovat

Memphis

:D:D:D
Ten by byl spíš pro mě 8)
556902
*:D**:D**:D* Ten by byl spíš pro mě *8)*
Memphis
0 0
reagovat

SGu 2x10

konečně :))) paráda ,spokojenost space battle naprosto super už se těším na druhej díl :)
556897
konečně :))) paráda ,spokojenost space battle naprosto super už se těším na druhej díl :)
SGu 2x10
0 0
reagovat

Gonzi

...a nezapomenout na blicí smajlík :D
556875
...a nezapomenout na blicí smajlík *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Stargate Universe

A to mám teďka jako čekat čyři měsíce na další díl? :o:o:o To je slušně v prdeli...
! ! !SPOILER ! ! !
Já to věděl! Jakože neumřel, nebo tak něco! Věděl! A je to super´!
KONEC SPOILERU

Jinak jak se tady někdo ptal na to hodnocení -
Season 1 - 7/10
Season 1.5 - 9/10
Season 2 - 8/10

Určitě do toho běž!:+;)
556872
A to mám teďka jako čekat čyři měsíce na další díl? *:o**:o**:o* To je slušně v prdeli... [b] ! ! !SPOILER ! ! ! [/b] Já to věděl! Jakože neumřel, nebo tak něco! Věděl! A je to super´! [b]KONEC SPOILERU[/b] Jinak jak se tady někdo ptal na to hodnocení - Season 1 - 7/10 Season 1.5 - 9/10 Season 2 - 8/10 Určitě do toho běž!*:+**;)*
Stargate Universe
0 0
reagovat

Gonzi

Máš samozřejmě pravdu, ale vysvětlení je prosté - protože nový MZ design. Nějaké novinky které uvítají všichni tam přece mít musí, no ne? :D
556871
Máš samozřejmě pravdu, ale vysvětlení je prosté - protože nový MZ design. Nějaké novinky které uvítají všichni tam přece mít musí, no ne? *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Gonzi for admin;)
556864
Gonzi for admin*;)*
0 0
reagovat

SGU

mě to jako dobrý cliffhanger nepřijde, spíše takový rutinní, povinný. Obvzláště když čekám podobně kreativní vyřešení, jako s SPOILER Talfordem.

PS: chci spoiler tag... proč, proboha proč to nikdo nemůže udělat? Chodí sem určitě lidi, kteří by těm 5,5 řádkům zdrojáku kterého se to týká, tu minutu věnovali a spoiler tag bude, a bude kliknutelný, a bude kliknutelné i [ b ] nebo [ link ]... WHY THE F*CK CAN'T IT BE DONE?

fakt problém dát na ty textíky něco jako onclick="insertSmiley('[ b ]');" a do preg_replace, nebo preg_replace_callback si přidat regulární výraz na [spoiler]? Sory za jízlivost, já jen prostě nedokážu pochopit, jak tady taková featurka může nebýt, když moc dobře vím, jak strašně je složité ji přidat...
556860
mě to jako dobrý cliffhanger nepřijde, spíše takový rutinní, povinný. Obvzláště když čekám podobně kreativní vyřešení, jako s [b]SPOILER[/b] Talfordem. PS: chci spoiler tag... proč, proboha proč to nikdo nemůže udělat? Chodí sem určitě lidi, kteří by těm 5,5 řádkům zdrojáku kterého se to týká, tu minutu věnovali a spoiler tag bude, a bude kliknutelný, a bude kliknutelné i [ b ] nebo [ link ]... WHY THE F*CK CAN'T IT BE DONE? fakt problém dát na ty textíky něco jako onclick="insertSmiley('[ b ]');" a do preg_replace, nebo preg_replace_callback si přidat regulární výraz na [spoiler]? Sory za jízlivost, já jen prostě nedokážu pochopit, jak tady taková featurka může nebýt, když moc dobře vím, jak strašně je složité ji přidat...
SGU
0 0
reagovat

Walking Dead

Tak poslední desetiminutovka byla vážně maso, škoda, že člověk musí čekat na další díl:)
556859
Tak poslední desetiminutovka byla vážně maso, škoda, že člověk musí čekat na další díl:)
Walking Dead
0 0
reagovat

KarelR

:D:D:D:D:D
To je geniální, geniální, geniální!
Ya're a charmin bastard, aren't ya? I'm not even gay, and I'd do ya!
:D:D:D:D:D
556855
*:D**:D**:D**:D**:D* To je geniální, geniální, geniální! Ya're a charmin bastard, aren't ya? I'm not even gay, and I'd do ya! *:D**:D**:D**:D**:D*
KarelR
0 0
reagovat
Loki: Jako chvílema jsem si říkal, jak může mít vlastní talk-show. :D Ale imho to bylo převážně tím, že je zvyklej jet francouzsky.
556853
Loki: Jako chvílema jsem si říkal, jak může mít vlastní talk-show. *:D* Ale imho to bylo převážně tím, že je zvyklej jet francouzsky.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se