Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55201 - 55220 Napsat příspěvek
KarelR:Ten Arthur si to pekne vyzral, vobec toho Criaga nestihal.:)) Aj ked to malo kto...:):)
556851
KarelR:Ten Arthur si to pekne vyzral, vobec toho Criaga nestihal.*:))* Aj ked to malo kto...*:)**:)*
0 0
reagovat
Ferguson a kámoš z Francie:

22/11 Úvod (to před titulkama) link
29/11 Úvod link
29/11 Maily link
29/11 Konec link

Brilliant :D:+
556844
Ferguson a kámoš z Francie: 22/11 Úvod (to před titulkama) http://www.youtube.com/watch?v=li6Hcoo85jM 29/11 Úvod http://www.youtube.com/watch?v=UZIlGqHfrUY 29/11 Maily http://www.youtube.com/watch?v=KaXztL9_8Bo 29/11 Konec http://www.youtube.com/watch?v=7j0S6eutoJw Brilliant *:D**:+*
0 0
reagovat

SGU 2x8

Jsem ještě neviděl. A ani mě to moc netrápí.
556837
Jsem ještě neviděl. A ani mě to moc netrápí.
SGU 2x8
0 0
reagovat

SGU 2x8

To zas tvůrci vstaly špatnou nohou a řekli si ... co takhle dneska nechat umřít 2 nejsympatičtejší postavy :- a další díl nato všichni OK a v pohodě jako by se necchumelilo ... :D tohle mě teda zklamalo .. :-
556835
To zas tvůrci vstaly špatnou nohou a řekli si ... co takhle dneska nechat umřít 2 nejsympatičtejší postavy *:-* a další díl nato všichni OK a v pohodě jako by se necchumelilo ... *:D* tohle mě teda zklamalo .. *:-*
SGU 2x8
0 0
reagovat

st39.6

2x10 byla posledni letosni epizoda... to be continued nekdy v breznu +-
556831
2x10 byla posledni letosni epizoda... to be continued nekdy v breznu +-
st39.6
0 0
reagovat

Undercovers

Jo, ale 2. prosince ještě vyšel 1x09.
556827
Jo, ale 2. prosince ještě vyšel 1x09.
Undercovers
0 0
reagovat

verbst

jj uz su zruseny par tyzdnov dozadu myslim
556811
jj uz su zruseny par tyzdnov dozadu myslim
verbst
0 0
reagovat
Heůe, Undercovers už jsou zrušený?
556810
Heůe, Undercovers už jsou zrušený?
0 0
reagovat

SoA

Kouká někdo? Dokoukal jsem právě poslední díl a za sebe mohu říct že jsem nadmíru spokojenej. Poslední 3 díly jsem si dal v kuse jen jsem napjatě sledoval. A na další sérii je pěkně zaděláno, i když to co se tam člověk dozví, tak nějak už tuší :+
556809
Kouká někdo? Dokoukal jsem právě poslední díl a za sebe mohu říct že jsem nadmíru spokojenej. Poslední 3 díly jsem si dal v kuse jen jsem napjatě sledoval. A na další sérii je pěkně zaděláno, i když to co se tam člověk dozví, tak nějak už tuší *:+*
SoA
0 0
reagovat
bude ctyrmesicni pauza? :o ... to abych si tenhle dil nechal nekdy na pristi rok :D
556806
bude ctyrmesicni pauza? *:o* ... to abych si tenhle dil nechal nekdy na pristi rok :D
0 0
reagovat
stejne si na ten napinak za ty 4 mesice pauzy nikdo ani nevzpomene :)
556799
stejne si na ten napinak za ty 4 mesice pauzy nikdo ani nevzpomene :)
0 0
reagovat

SGU

no predstavoval bych si vetsi napinak na dalsi dil... ale fajne :+
556798
no predstavoval bych si vetsi napinak na dalsi dil... ale fajne *:+*
SGU
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

jeee .. díky moc .. ;-) máš to u mě .. ;)
556778
jeee .. díky moc .. ;-) máš to u mě .. ;)
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Walking Dead

Rozbíjení mozků krumpáčem bylo fajn, ale z následující půlhodiny těžkotonážního sentimentu mi skoro začal brečet i monitor. Not cool. Na rozdíl od poslední desetiminutovky, kdy se konečně začalo zas něco dít.
556777
Rozbíjení mozků krumpáčem bylo fajn, ale z následující půlhodiny těžkotonážního sentimentu mi skoro začal brečet i monitor. Not cool. Na rozdíl od poslední desetiminutovky, kdy se konečně začalo zas něco dít.
Walking Dead
0 0
reagovat

ZAHRON

556776
[link="http://patrickgilmore.blogspot.com/2010/10/music-of-stargate-universe.html"]text_odkazu[/link]
ZAHRON
0 0
reagovat
S1 - 7.5/10, druhá zatím 6/10 (tři díly parádní, zbytek celkem nudná vata, ale možná tomu uškodil fakt, že dokoukávám BSG a ten seriál je O TOLIK MOC lepší).
556774
S1 - 7.5/10, druhá zatím 6/10 (tři díly parádní, zbytek celkem nudná vata, ale možná tomu uškodil fakt, že dokoukávám BSG a ten seriál je O TOLIK MOC lepší).
0 0
reagovat
Mne SGU taky první série celkem bavila i přes hodně řešení vztahů. Bylo to zkrátka něco jiného, než SGC a SGA a potřebí dostat to samé bych nechtěl, proto ta vážnost mi sedí a hudba je skvělá. První série 7,5/10, druhá zatím na 8,5/10. Doufám, že schválí i třetí. Co jsem četl rozhovor s producentem, tak děj mají naplánovaný na 5 sérií a tou by skončili.
556773
Mne SGU taky první série celkem bavila i přes hodně řešení vztahů. Bylo to zkrátka něco jiného, než SGC a SGA a potřebí dostat to samé bych nechtěl, proto ta vážnost mi sedí a hudba je skvělá. První série 7,5/10, druhá zatím na 8,5/10. Doufám, že schválí i třetí. Co jsem četl rozhovor s producentem, tak děj mají naplánovaný na 5 sérií a tou by skončili.
0 0
reagovat

Chuck

Opět parádní. Morgan jako John McClane:D:+
556772
Opět parádní. Morgan jako John McClane*:D**:+*
Chuck
0 0
reagovat

xxendxx

Pro někoho je, pro někoho ne.
556771
Pro někoho je, pro někoho ne.
xxendxx
0 0
reagovat
a nebo me proste jiny nebavej (samozrejme stranou sitcomu)
556770
a nebo me proste jiny nebavej (samozrejme stranou sitcomu)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se