Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55161 - 55180 Napsat příspěvek
Q je kus :D
552616
Q je kus *:D*
0 0
reagovat
vegasss7771: Je to nuda a ta co ji hraje je dost hrozná.
552615
vegasss7771: Je to nuda a ta co ji hraje je dost hrozná.
0 0
reagovat

xxendxx

Viděl jsi oba díly? A můžeš rozepsat proč se ti nelíbí??? (P.S.: Ptám se jen, protože Brutální Nikitu jsem měl rád, hlavně když to byla fetka, která střílela jak Robin Hood. :D)
552614
Viděl jsi oba díly? A můžeš rozepsat proč se ti nelíbí??? (P.S.: Ptám se jen, protože Brutální Nikitu jsem měl rád, hlavně když to byla fetka, která střílela jak Robin Hood. *:D*)
xxendxx
0 0
reagovat

vegasss7771

Uz sa tu o tom debatovalo...videlo ju dost ludi a (teraz rozpravam za seba) paci sa mi ovela viac, nez som cakal. Je tam plno nelogickosti, ale aj tak je pribeh dostatocne zaujimavy a druhy diel je este o trochu lepsi, ako pilot a tak...NIKITA :)
552612
Uz sa tu o tom debatovalo...videlo ju dost ludi a (teraz rozpravam za seba) paci sa mi ovela viac, nez som cakal. Je tam plno nelogickosti, ale aj tak je pribeh dostatocne zaujimavy a druhy diel je este o trochu lepsi, ako pilot a tak...NIKITA :)
vegasss7771
0 0
reagovat
ano, ne
552611
ano, ne
0 0
reagovat

Nikita

Shlédl někdo tady tu novou Nikitu? A líbí se?
552610
Shlédl někdo tady tu novou Nikitu? A líbí se?
Nikita
0 0
reagovat

Its always sunny in Philadelphia

Velmi prijemny diel...rozhodne naplna standart a ocakavania :)
552562
Velmi prijemny diel...rozhodne naplna standart a ocakavania :)
Its always sunny in Philadelphia
0 0
reagovat

Chuck sneak peek!

link Pozor spoilery, ale je to maso:+ Charles Carmichael FTW.
552552
http://www.nbc.com/chuck/video/season-4-super-sneak-peek/1249502/ Pozor spoilery, ale je to maso*:+* Charles Carmichael FTW.
Chuck sneak peek!
0 0
reagovat

Sherlock

Mě trochu zklamala závěrečná desetiminutovka druhé epky, kde Watson, ačkoliv přišel z války, umí střílet a nebojí se toho, uhýbá před bouchačkou a panikaří jako by mu zbraň v životě neviděl. V první epce má balls a ve druhé je jak ženská, mno.
552499
Mě trochu zklamala závěrečná desetiminutovka druhé epky, kde Watson, ačkoliv přišel z války, umí střílet a nebojí se toho, uhýbá před bouchačkou a panikaří jako by mu zbraň v životě neviděl. V první epce má balls a ve druhé je jak ženská, mno.
Sherlock
0 0
reagovat

Lie to Me [S-P-O-I-L-E-R-Y-]

Finále docela potěšilo. Akorát zamrzí blížící se konec spolupráce s FBI. Zajímalo by mě, jestli to Reynolds přežije... Ale aspoň, že třetí řada začně už v listopadu :))

Weeds
Dost dobrej díl! Sice málo Petera Stormarea, ale Shane to jistí! Ten kluk je génius!
552487
Finále docela potěšilo. Akorát zamrzí blížící se konec spolupráce s FBI. Zajímalo by mě, jestli to Reynolds přežije... Ale aspoň, že třetí řada začně už v listopadu :)) [b] Weeds [/b] Dost dobrej díl! Sice málo Petera Stormarea, ale Shane to jistí! Ten kluk je génius!
Lie to Me [S-P-O-I-L-E-R-Y-]
0 0
reagovat
Není zde hodná duše, která by mi poslala titulky k Avatarovi (seriál) ...

Nějako jsem se nedopátral nějakého packu (a stahovat po jednom ještě k tomu s časovým čekáním mně přijde jako sebevražda) ...

Konkrétně sháním první sérii :)

thx
552478
Není zde hodná duše, která by mi poslala titulky k Avatarovi (seriál) ... Nějako jsem se nedopátral nějakého packu (a stahovat po jednom ještě k tomu s časovým čekáním mně přijde jako sebevražda) ... Konkrétně sháním první sérii *:)* thx
0 0
reagovat

krajec

:D ve stylu Panika v městečku
552475
*:D* ve stylu Panika v městečku
krajec
0 0
reagovat
Haha, Kenny Powers je spat! :D Pokial to bude aspon z polovice tak dobre, ako prva sezona, mame sa na co tesit! :+
552468
Haha, Kenny Powers je spat! *:D* Pokial to bude aspon z polovice tak dobre, ako prva sezona, mame sa na co tesit! *:+*
0 0
reagovat
Důůůde link :))
552464
Důůůde http://www.youtube.com/watch?v=mIiNcyuEtdg *:))*
0 0
reagovat

Bachy

Chceš natočit seriál LOST: the puppet show? :D
552462
Chceš natočit seriál LOST: the puppet show? *:D*
Bachy
0 0
reagovat
Co vim, tak tady maji, ale jen ctyri: link
552460
Co vim, tak tady maji, ale jen ctyri: http://www.figures.cz/figurky-lost-ztraceni
0 0
reagovat

Dotaz

seženu někde v čechách figurky Ztracených? Kdyžtak objednám ze zahraničí.
552458
seženu někde v čechách figurky Ztracených? Kdyžtak objednám ze zahraničí.
Dotaz
0 0
reagovat
o tom tru blood je :)
552456
o tom tru blood je :)
0 0
reagovat

True Blood

Začínaj mě štvát seriálové cliffhangery z jedné do druhé série. Tam se celý seriál skoro nic neděje a jak ten děj začne být zajímavý, tak skončí, jen proto, aby pak mohla další řada navázat jedním nebo dvěma díly a pak dál být zase nezajímavá až do finále.:-
552455
Začínaj mě štvát seriálové cliffhangery z jedné do druhé série. Tam se celý seriál skoro nic neděje a jak ten děj začne být zajímavý, tak skončí, jen proto, aby pak mohla další řada navázat jedním nebo dvěma díly a pak dál být zase nezajímavá až do finále.*:-*
True Blood
0 0
reagovat
ty zabery jsou tam vsechny tak neokoukany a unikatni, az je to cely dokonaly, vcetne hudby. Ryba, prejeta lyska, krest ve vode, kouř...
552452
ty zabery jsou tam vsechny tak neokoukany a unikatni, az je to cely dokonaly, vcetne hudby. Ryba, prejeta lyska, krest ve vode, kouř...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se