Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55221 - 55240 Napsat příspěvek
tak to asi koukáš na špatný seriály, protože SGU žádná hitparáda neni a nová serie SN taky dost drhne.
556769
tak to asi koukáš na špatný seriály, protože SGU žádná hitparáda neni a nová serie SN taky dost drhne.
0 0
reagovat
a to ja se nebojim u prvni serie nadsenejch 8/10, krom Supernaturalu uz me v televizi nic tolik nebavi
556768
a to ja se nebojim u prvni serie nadsenejch 8/10, krom Supernaturalu uz me v televizi nic tolik nebavi
0 0
reagovat

SGU

Nedávno jsem dokoukal s1, a teď jsem myslím někde u 2x5 - no první sezóna bylo jen samé hádání, nadávky a prostě jediné + na první sezone byl Eli a Rush, pak se to začalo lámat, když nastoupila
/SPOIL/ Rhona Mitra jako Kiva - tak jsem si říkal že to bude bezva, hovno - ta hned umřela /END SPOIL/
a zatím se druhé série vyvíjí celkem pěkně .. takže za S1 6/10 ( většinou za perfektně pasnutou hudbu )
btw. Kdyby měl někdo seznam, nebo nějáký blog písničech který byly v SGU, byl bych vděčný .. ;-)
556767
Nedávno jsem dokoukal s1, a teď jsem myslím někde u 2x5 - no první sezóna bylo jen samé hádání, nadávky a prostě jediné + na první sezone byl Eli a Rush, pak se to začalo lámat, když nastoupila /SPOIL/ Rhona Mitra jako Kiva - tak jsem si říkal že to bude bezva, hovno - ta hned umřela /END SPOIL/ a zatím se druhé série vyvíjí celkem pěkně .. takže za S1 6/10 ( většinou za perfektně pasnutou hudbu ) btw. Kdyby měl někdo seznam, nebo nějáký blog písničech který byly v SGU, byl bych vděčný .. ;-)
SGU
0 0
reagovat
První sezóna tak těch 6/10, až na pár vyjímečných dílů, druhá sezóna 8,5/10
556766
První sezóna tak těch 6/10, až na pár vyjímečných dílů, druhá sezóna 8,5/10
0 0
reagovat

Loki

První sezóna 8/10 a druhá zatím 9/10.
556765
První sezóna 8/10 a druhá zatím 9/10.
Loki
0 0
reagovat

Loki

prvni trojdil tak na 7/10, do 1x13 tak na 4/10 (s cestnout vyjimkou asi jednoho dobryho dilu), pak se to dost zlepsi. Prvni serie jako celek tak 6,5/10, druha zatim o poznani lepsi (uz to neni ULICE ve vesmíru, ale konečně se tam něco děje 7,5-8/10) Jestli ke spokojenosti nepotrebujes tolik akce a humoru, debilni planety tydne a vsehoschopnou cartrovou/mccaye s notebookem, kterej vsude jde pripojit a vsechno se s tim opravi, tak te to bude bavit. Je to jina SG nez byly ty predchozi. neco ve stylu spinavyho ST: Voyager, případně mutace BSG s ordinací v růžový zahradě. Minimálně už kvůli hudbě bych to doporučil, ostatní záleží na tom, jak moc ti to (ne)sedne.
556764
prvni trojdil tak na 7/10, do 1x13 tak na 4/10 (s cestnout vyjimkou asi jednoho dobryho dilu), pak se to dost zlepsi. Prvni serie jako celek tak 6,5/10, druha zatim o poznani lepsi (uz to neni ULICE ve vesmíru, ale konečně se tam něco děje 7,5-8/10) Jestli ke spokojenosti nepotrebujes tolik akce a humoru, debilni planety tydne a vsehoschopnou cartrovou/mccaye s notebookem, kterej vsude jde pripojit a vsechno se s tim opravi, tak te to bude bavit. Je to jina SG nez byly ty predchozi. neco ve stylu spinavyho ST: Voyager, případně mutace BSG s ordinací v růžový zahradě. Minimálně už kvůli hudbě bych to doporučil, ostatní záleží na tom, jak moc ti to (ne)sedne.
Loki
0 0
reagovat

Vincent

:D
556763
*:D*
Vincent
0 0
reagovat
Otazka pre tych co sleduju SGU, ako sa vam to zatial paci a kolko by ste tomu dali (z 10)? Rozmyslam, ze by som do toho naskocil.
556761
Otazka pre tych co sleduju SGU, ako sa vam to zatial paci a kolko by ste tomu dali (z 10)? Rozmyslam, ze by som do toho naskocil.
0 0
reagovat

SGU

Tak nejlepší díl druhé řady a teď k tomu pauza než bude další díl, to nevydržím,.
556760
Tak nejlepší díl druhé řady a teď k tomu pauza než bude další díl, to nevydržím,.
SGU
0 0
reagovat
Nesouhlasim s tebou duro, doufám že z toho bude VSL na další sérii :)
556759
Nesouhlasim s tebou duro, doufám že z toho bude VSL na další sérii :)
0 0
reagovat

Zombie

Jak bych se zachoval, kdybych se tedka rano probudil a venku radili zombie?
1:vstanu 2:vezmu auto 3:naberu cestou kamarady 4:vyrabuju obchod 5:zavru se na Karlstejne 6: pul roku budu chlastat 7:vyjdu ven 8:sezenu satelitni telefon a spojim se s Velikonocnimi ostrovy...

;)
556753
Jak bych se zachoval, kdybych se tedka rano probudil a venku radili zombie? 1:vstanu 2:vezmu auto 3:naberu cestou kamarady 4:vyrabuju obchod 5:zavru se na Karlstejne 6: pul roku budu chlastat 7:vyjdu ven 8:sezenu satelitni telefon a spojim se s Velikonocnimi ostrovy... *;)*
Zombie
0 0
reagovat

a4am

Ja dúfam, že zdochne, expresívne herectvo Julie Stiles mi vadí, vôbec jej tú postavu neverím.

Ale Dexter vládne, opäť výborná séria.
556752
Ja dúfam, že zdochne, expresívne herectvo Julie Stiles mi vadí, vôbec jej tú postavu neverím. Ale Dexter vládne, opäť výborná séria.
a4am
0 0
reagovat

Walking Dead

Mne osobne treba ta hudba nevadila.. Vlastne me az do te sceny ten dil nejak moc nebavil, pricemz jsem si ale vedom toho, ze na tom mela asi HODNE velky podil unava z prace... Je treba ale rict, ze jsem si vychutnaval spis samotnou skladbu nez nejakou obrazovou provazanost..... a vlastne me i napadlo neco ve smyslu, ze ten song udela i s takhle prachobycejne sceny emocionalni zdimacku... lacinost toho tahu je samozrejme docela zrejma... Kazdopadne v teech zbyvajicich minutach uz bylo jenom lip a zaver byl spravne "intense"! ...
556751
Mne osobne treba ta hudba nevadila.. Vlastne me az do te sceny ten dil nejak moc nebavil, pricemz jsem si ale vedom toho, ze na tom mela asi HODNE velky podil unava z prace... Je treba ale rict, ze jsem si vychutnaval spis samotnou skladbu nez nejakou obrazovou provazanost..... a vlastne me i napadlo neco ve smyslu, ze ten song udela i s takhle prachobycejne sceny emocionalni zdimacku... lacinost toho tahu je samozrejme docela zrejma... Kazdopadne v teech zbyvajicich minutach uz bylo jenom lip a zaver byl spravne "intense"! ...
Walking Dead
0 0
reagovat

speta.jr

Nene, ten byl v první. A vlastně taky silný záporák a dobrá série. Fakt jsem zvědavý s čím kým příjdou v nové sérii. Doufám, že tam nebude řešit extrémně vztahové věci Dexter/Lumen, které mě už předtím s Ritou nebavili (pokud tam teda Lumen bude že).

(můj tip je, že Lumen beztak na konci série odjede)
556750
Nene, ten byl v první. A vlastně taky silný záporák a dobrá série. Fakt jsem zvědavý s čím kým příjdou v nové sérii. Doufám, že tam nebude řešit extrémně vztahové věci Dexter/Lumen, které mě už předtím s Ritou nebavili (pokud tam teda Lumen bude že). (můj tip je, že Lumen beztak na konci série odjede)
speta.jr
0 0
reagovat

a4am

nebyl v druhe zaporakem jeho bracha?
556749
nebyl v druhe zaporakem jeho bracha?
a4am
0 0
reagovat

Dexter

Paráda, krása, hlavně série opět úplně o něčem jiném než ty předešlé. S takovouto neklesajicí kvaitou po pěti sériích bych se nedivil kdyby jich bylo jednou tolik. Jsem zvědav na poslední epizody a na série další.
Spoilery
Jinak nejlepší série se mi zdají právě ty, kdy má pořádného záporáka. Druhá toho černocha, čtvrtá Trinitiho a teďka Chase. A když se ty postavy potkají z očí do očí a ví kdo jsou, tam se dá napětí fakt krájet. Paráda.
556745
Paráda, krása, hlavně série opět úplně o něčem jiném než ty předešlé. S takovouto neklesajicí kvaitou po pěti sériích bych se nedivil kdyby jich bylo jednou tolik. Jsem zvědav na poslední epizody a na série další. Spoilery Jinak nejlepší série se mi zdají právě ty, kdy má pořádného záporáka. Druhá toho černocha, čtvrtá Trinitiho a teďka Chase. A když se ty postavy potkají z očí do očí a ví kdo jsou, tam se dá napětí fakt krájet. Paráda.
Dexter
0 0
reagovat

Walkers

Taky mi hudba ze sunshine byla proti srsti. Jinak základna mě taky moc nepotěšila. Začíná se to zvrtávat v bezhlavé hledání léku a to podle mě není dobře.
556741
Taky mi hudba ze sunshine byla proti srsti. Jinak základna mě taky moc nepotěšila. Začíná se to zvrtávat v bezhlavé hledání léku a to podle mě není dobře.
Walkers
0 0
reagovat

verbst

pokial viem v Amerike nie je nic na inych stanicich isli nove casti serialov len na CBS nie
556740
pokial viem v Amerike nie je nic na inych stanicich isli nove casti serialov len na CBS nie
verbst
0 0
reagovat
Co je dneska v Americe? Nebo proč maj seriály pauzu?
HIMYM
Rules of Engagement
Castle
Hawaii Five-0
...
556737
Co je dneska v Americe? Nebo proč maj seriály pauzu? HIMYM Rules of Engagement Castle Hawaii Five-0 ...
0 0
reagovat

Chuck

Come with me if you want to live:D:D
556727
Come with me if you want to live*:D**:D*
Chuck
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se