Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54901 - 54920 Napsat příspěvek
No jestli u Foxů pracují samí šikmoocí:))
553820
No jestli u Foxů pracují samí šikmoocí*:))*
0 0
reagovat
kritika poměrů v Číně? já měl zato, že je to kritika poměrů ve FOXu :D
553819
kritika poměrů v Číně? já měl zato, že je to kritika poměrů ve FOXu *:D*
0 0
reagovat
Rouder: ehm, simpsonovi kreslí pár lidí, ne nějaká továrna v číně - to měla být kritika tamních podmínek, ne poukázání na to, že tenhle seriál se kreslí v číně.

jinak mi mělo hned být jasný, že znělku nenapsali současní scénáristi simpsnů - protože je kritická a reflektuje sociální problémy dneška, což simpsonovi přestali dělat tak před 10 lety.
553818
Rouder: ehm, simpsonovi kreslí pár lidí, ne nějaká továrna v číně - to měla být kritika tamních podmínek, ne poukázání na to, že tenhle seriál se kreslí v číně. jinak mi mělo hned být jasný, že znělku nenapsali současní scénáristi simpsnů - protože je kritická a reflektuje sociální problémy dneška, což simpsonovi přestali dělat tak před 10 lety.
0 0
reagovat

st39.6

Zajímalo by mě, kolik lidí si za velkou louží myslí, že to takhle v Korei doopravdy chodí. A absolutně nechápu postoj Banksyho, snažit se upozornit na vykořisťování zaměstnanců v chudých zemích tím, že se nechá zaměstnat firmou, která většinu výrobních nákladů na animáče přemístila právě do chudých zemí, aby ušetřila na pracovní síle, mi příjde při nejmenším zvláštní. On za to dostal určitě dobře zaplaceno

Ale intro se jim povedlo:+
553817
Zajímalo by mě, kolik lidí si za velkou louží myslí, že to takhle v Korei doopravdy chodí. A absolutně nechápu postoj Banksyho, snažit se upozornit na vykořisťování zaměstnanců v chudých zemích tím, že se nechá zaměstnat firmou, která většinu výrobních nákladů na animáče přemístila právě do chudých zemí, aby ušetřila na pracovní síle, mi příjde při nejmenším zvláštní. On za to dostal určitě dobře zaplaceno Ale intro se jim povedlo*:+*
st39.6
0 0
reagovat

duro

Mám přesně stejné postřehy a pocity ze třetí Epky BE. A motherfucker pobavil hodně :D
553816
Mám přesně stejné postřehy a pocity ze třetí Epky BE. A motherfucker pobavil hodně *:D*
duro
0 0
reagovat

Okresní přebor

Dnešní díl byl celkově sice průměrný, ale Vetchý pod vlivem trávy byl geniální.:D:+
553815
Dnešní díl byl celkově sice průměrný, ale Vetchý pod vlivem trávy byl geniální.*:D**:+*
Okresní přebor
0 0
reagovat

Doctor Who

Teď jsem skoro jedním dechem dokoukal pátou sérii Doctora Who (viděl jsem první sérku a možná něco ze druhé třetí, ale některé díly prostě moc nudné, abych to sledoval dál) - a jednoduše bomba! Všech třináct dílů bylo akčních a napínavých až do konce, nové postavy sympatické a scénaristi se perfektně domuvili, aby celá sérka dávala ucelený příběh. :+:+
553809
Teď jsem skoro jedním dechem dokoukal pátou sérii Doctora Who (viděl jsem první sérku a možná něco ze druhé třetí, ale některé díly prostě moc nudné, abych to sledoval dál) - a jednoduše bomba! Všech třináct dílů bylo akčních a napínavých až do konce, nové postavy sympatické a scénaristi se perfektně domuvili, aby celá sérka dávala ucelený příběh. *:+**:+*
Doctor Who
0 0
reagovat

st39.6

share :D To nemá chybu ... :D
553804
share *:D* To nemá chybu ... *:D*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Panda si ještě muže pískat, chudák kočičky :)
553802
Panda si ještě muže pískat, chudák kočičky :)
st39.6
0 0
reagovat
Už to někdo postoval do Výplachu. Jinak se toho chytly i Novinky.cz.:-)))
553801
Už to někdo postoval do Výplachu. Jinak se toho chytly i Novinky.cz.:-)))
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 3x03

Celkom sa to rozbieha, výborné postavy a herci (hlavne Michael Shannon ako agent Van Alden je neskutočný zjav - ten kamenný ksicht nemá chybu), skvelá scéna u zubára, no a samozrejme Omar z The Wire a vynález slova "motherfucker". :+
553800
Celkom sa to rozbieha, výborné postavy a herci (hlavne Michael Shannon ako agent Van Alden je neskutočný zjav - ten kamenný ksicht nemá chybu), skvelá scéna u zubára, no a samozrejme Omar z The Wire a vynález slova "motherfucker". *:+*
Boardwalk Empire 3x03
0 0
reagovat

st39.6

to je hodně vostrý. Panda s delfínem rulez :D
553798
to je hodně vostrý. Panda s delfínem rulez *:D*
st39.6
0 0
reagovat
link
pretty dark :o
553797
http://www.youtube.com/watch?v=DX1iplQQJTo&feature=player_embedded pretty dark *:o*
0 0
reagovat
jj, mentalista je v origo znění dost fajn:+ a to, že si to krade pro sebe mi ani nevadí8)
553795
jj, mentalista je v origo znění dost fajn*:+* a to, že si to krade pro sebe mi ani nevadí*8)*
0 0
reagovat
st: jj, ctyrka (a zpetne uznavam, ze i petka) byly fakt nadupane...
btw. opravdu si nepamatuju, jak moc na tom s krvi byly ty serie predtim, ale furt mam pocit, ze petka sla s brutalitou hodne navrch, je tak? hlavne teda zombie dil byl paradni... za ten pocet rozmasirovanych hlav by se imho v dnesni dobe stydela maloktera hollywoodska (radoby) full-on gore produkce :o)

jo a co se tyce Castiela, ten klucina si vpodstate kazdou scenu, ve ktere se objevi fakt krade :o)

Memphis: toz jako u druheho a tretiho dilu je dost vyrazny pohled kvality (teda mereno jenom eye-candy momenty), ale vzhledem k urovni prvniho dilu ten propad zdaleka nestaci k tomu aby to zacalo byt byt jen malinko nezabavne :o)...... imho
553794
st: jj, ctyrka (a zpetne uznavam, ze i petka) byly fakt nadupane... btw. opravdu si nepamatuju, jak moc na tom s krvi byly ty serie predtim, ale furt mam pocit, ze petka sla s brutalitou hodne navrch, je tak? hlavne teda zombie dil byl paradni... za ten pocet rozmasirovanych hlav by se imho v dnesni dobe stydela maloktera hollywoodska (radoby) full-on gore produkce :o) jo a co se tyce Castiela, ten klucina si vpodstate kazdou scenu, ve ktere se objevi fakt krade :o) Memphis: toz jako u druheho a tretiho dilu je dost vyrazny pohled kvality (teda mereno jenom eye-candy momenty), ale vzhledem k urovni prvniho dilu ten propad zdaleka nestaci k tomu aby to zacalo byt byt jen malinko nezabavne :o)...... imho
0 0
reagovat

Hawai

fakt to stojí zato? asi počkam na celou sérku...

začal sem sledovat Mentalistu v původním znění, a je to mnóóóhem lepší :+

jinak se opět rozjel South Park. Poor & Stupid :D
553792
fakt to stojí zato? asi počkam na celou sérku... začal sem sledovat Mentalistu v původním znění, a je to mnóóóhem lepší *:+* jinak se opět rozjel South Park. Poor & Stupid *:D*
Hawai
0 0
reagovat

Hawaii Five-0

Dik imfovi za tip, snad se v budoucnu udrzi nastavena (dost vysoko) latka....

btw. E2 - CATFIIIGHT!! :o)
553791
Dik imfovi za tip, snad se v budoucnu udrzi nastavena (dost vysoko) latka.... btw. E2 - CATFIIIGHT!! :o)
Hawaii Five-0
0 0
reagovat
yop, nastup castiela bozi :D. ale on ten minimalismus imo vsemu pomahal (oni navic ani nemeli na vyber, zejo ... o to lip se s tim porvali)
553763
yop, nastup castiela bozi *:D*. ale on ten minimalismus imo vsemu pomahal (oni navic ani nemeli na vyber, zejo ... o to lip se s tim porvali)
0 0
reagovat
ze zacatku me stvalo, jak je ten nebe vs peklo boj strasne minimalisticky udelanej, ale ve finale to bylo asi nejvetsi plus cely 4 a 5 rady. Scena, kdy poprve ukazou Castiela, jako Porucika Columba za mlada s těma obrovskejma křídlama ve formě stínu, mě absolutně rozsekala (společně s mrtvym andělem na silnici, kde leželo tělo a z něj vedly ty obrovsky kridla vpaleny do silnice)
553760
ze zacatku me stvalo, jak je ten nebe vs peklo boj strasne minimalisticky udelanej, ale ve finale to bylo asi nejvetsi plus cely 4 a 5 rady. Scena, kdy poprve ukazou Castiela, jako Porucika Columba za mlada s těma obrovskejma křídlama ve formě stínu, mě absolutně rozsekala (společně s mrtvym andělem na silnici, kde leželo tělo a z něj vedly ty obrovsky kridla vpaleny do silnice)
0 0
reagovat
Spazz > pro me je to nejoblibenejsi serial, fakt me to chytlo. problem s tema bratrskejma hadkama jsem mel nejvetsi behem treti serie tusim, to byl hroznej extrem a hlavne byly vzdycky UPLNE stejny, vzdycky na konci dilu :D. Pak se to imo uklidnilo a ctvrta a pata serie mi prisla nehorazne narachana. Miluju tu zapletku SPOILERY s andely a bohem, kterej se na vsechno vysral. A prave treti epizoda se k ni ted vratila (obcanska valka v nebi ... hell fuckin yeah!), takze je mi jasny, ze asi budu zase spokojenej (zvlast kdyz zmizel ten zbytek neskutecne otravny rodiny a Samovi znicili to novy auto:D))
553758
Spazz > pro me je to nejoblibenejsi serial, fakt me to chytlo. problem s tema bratrskejma hadkama jsem mel nejvetsi behem treti serie tusim, to byl hroznej extrem a hlavne byly vzdycky UPLNE stejny, vzdycky na konci dilu *:D*. Pak se to imo uklidnilo a ctvrta a pata serie mi prisla nehorazne narachana. Miluju tu zapletku SPOILERY s andely a bohem, kterej se na vsechno vysral. A prave treti epizoda se k ni ted vratila (obcanska valka v nebi ... hell fuckin yeah!), takze je mi jasny, ze asi budu zase spokojenej (zvlast kdyz zmizel ten zbytek neskutecne otravny rodiny a Samovi znicili to novy auto:D))
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se