Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54921 - 54940 Napsat příspěvek

Castle 3x03

Na svete sú dva druhy ľudí. Tí s búchačkami, a tí, čo kopú. :)
553753
Na svete sú dva druhy ľudí. Tí s búchačkami, a tí, čo kopú. *:)*
Castle 3x03
0 0
reagovat

Fluke

Otravná možná je, to ale nic nemění na její relevantnosti vzhledem ke kvalitě současné seriálové tvorby a cennosti volného času každého jedince. Sou seriály, který za to určitě stojí, jenom mě to číslo přijde dost neuvěřitelný. Ale každej svého štestí strůjce, a já sem ten poslední, kdo by měl komu nakazovat jak trávit svůj volnej čas. Očividně mám o kvalitě současnejch seriálů zkreslený představy, měl sem za to, že je jich tak 5, maximálně 7, co stojí za to sledovat.
553743
Otravná možná je, to ale nic nemění na její relevantnosti vzhledem ke kvalitě současné seriálové tvorby a cennosti volného času každého jedince. Sou seriály, který za to určitě stojí, jenom mě to číslo přijde dost neuvěřitelný. Ale každej svého štestí strůjce, a já sem ten poslední, kdo by měl komu nakazovat jak trávit svůj volnej čas. Očividně mám o kvalitě současnejch seriálů zkreslený představy, měl sem za to, že je jich tak 5, maximálně 7, co stojí za to sledovat.
Fluke
0 0
reagovat
Ta otázka kolik seriálu sledujeme začíná být už mírně otravná:)
553741
Ta otázka kolik seriálu sledujeme začíná být už mírně otravná:)
0 0
reagovat

Vardant

20-30 ano, a to jen proto, ze zbylych 10-20 ma ted pauzu :D
553739
20-30 ano, a to jen proto, ze zbylych 10-20 ma ted pauzu :D
Vardant
0 0
reagovat

ad supernatural

st: já onehdá v číně koupil první 4 série a sjížděl to nonstop, jen s menšími pauzami na spánek a nákup alkoholu... v případě nouze jsem občas teda ještě odběhl něco zpapkat... S pátou sérií jsem pak měl stejný problém jak máš teď ty (a já ostatně opět taky).. krom pětkového dílu z budoucnosti se mi z toho nějak vytratil veškerý drive a přespříliš mě bily do očí Samovy utrápené výrazy a všechny ty hádky mezi bratry... které jsou prostě furt dokolečka to samé.... k té pětce jsem se vrátil teprve nedávno jenom z nudy, bez očekávání... ale nakonec jsem si ji nemohl vynachválit....

no a teďka se šestka vrátila zase s x-tou variací stejného twistu, mezi Samem a Deanem to začíná skřípat zase úplně stejně jako předtím, takže nezbývá než doufat, že se brzo objeví nějaká zajímavá nosná linie... jinak bych to viděl na další pauzu :-D
553737
st: já onehdá v číně koupil první 4 série a sjížděl to nonstop, jen s menšími pauzami na spánek a nákup alkoholu... v případě nouze jsem občas teda ještě odběhl něco zpapkat... S pátou sérií jsem pak měl stejný problém jak máš teď ty (a já ostatně opět taky).. krom pětkového dílu z budoucnosti se mi z toho nějak vytratil veškerý drive a přespříliš mě bily do očí Samovy utrápené výrazy a všechny ty hádky mezi bratry... které jsou prostě furt dokolečka to samé.... k té pětce jsem se vrátil teprve nedávno jenom z nudy, bez očekávání... ale nakonec jsem si ji nemohl vynachválit.... no a teďka se šestka vrátila zase s x-tou variací stejného twistu, mezi Samem a Deanem to začíná skřípat zase úplně stejně jako předtím, takže nezbývá než doufat, že se brzo objeví nějaká zajímavá nosná linie... jinak bych to viděl na další pauzu :-D
ad supernatural
0 0
reagovat
yop, treti supernatural bezva. to nebe mi tam chybelo :)
553736
yop, treti supernatural bezva. to nebe mi tam chybelo :)
0 0
reagovat
Je jich tam dost, 20-30 podle vkusu tu pár lidí sleduje.
553734
Je jich tam dost, 20-30 podle vkusu tu pár lidí sleduje.
0 0
reagovat

st39.6

Tvůj den má očividně víc než 24 hodin, anebo nespíš. To jich je tam venku tolik, co stojí za to?
553733
Tvůj den má očividně víc než 24 hodin, anebo nespíš. To jich je tam venku tolik, co stojí za to?
st39.6
0 0
reagovat
víc než ježkovy oči
553732
víc než ježkovy oči
0 0
reagovat
Ježkovy voči, kolik těch seriálů stíháte ? :o:o:o
553731
Ježkovy voči, kolik těch seriálů stíháte ? *:o**:o**:o*
0 0
reagovat
První dva díly nic moc, tenhle to ale právě vrátil do starých dobrých kolejí.
553729
První dva díly nic moc, tenhle to ale právě vrátil do starých dobrých kolejí.
0 0
reagovat
ad supernatural > a jsem jedinej, kdo si mysli, ze je to zatim slaby? (treti dil sem teda, pravda, jeste nevidel...)
553728
ad supernatural > a jsem jedinej, kdo si mysli, ze je to zatim slaby? (treti dil sem teda, pravda, jeste nevidel...)
0 0
reagovat
Jeffy: Ked ta zaujima Sorkin tak skoc najprv na Studio 60. Inak West Wing som tiez zacal pred casom pozerat. Treba mat FAKT dobru anglinu, lebo tie rapid-fire rozhovory su dost narocne. Naviac titulky velmi nepomozu, lebo ich evidentne skracovali a tak uplne nesedia s tym co hovoria. Jo a este pocitaj s tym, ze si budes googlit nejake veci o legislativne USA. Ale cez to vsetko je to bomba serial pre narocnejsich divakov.:+:+

Najprv ale urcite skukni Studio 60. Asi ako Wire je to taky zabudnuty klenot.:)
553726
Jeffy: Ked ta zaujima Sorkin tak skoc najprv na Studio 60. Inak West Wing som tiez zacal pred casom pozerat. Treba mat FAKT dobru anglinu, lebo tie rapid-fire rozhovory su dost narocne. Naviac titulky velmi nepomozu, lebo ich evidentne skracovali a tak uplne nesedia s tym co hovoria. Jo a este pocitaj s tym, ze si budes googlit nejake veci o legislativne USA. Ale cez to vsetko je to bomba serial pre narocnejsich divakov.*:+**:+* Najprv ale urcite skukni Studio 60. Asi ako Wire je to taky zabudnuty klenot.*:)*
0 0
reagovat

Supernatural

Hlášky kolem aut a pak modlení :+
553721
Hlášky kolem aut a pak modlení *:+*
Supernatural
0 0
reagovat

RainMakeR

SGU: Třetí epka bude nářez, ale sledovanost jde krutě dolů...
553719
SGU: Třetí epka bude nářez, ale sledovanost jde krutě dolů...
RainMakeR
0 0
reagovat
BBT 4x3 opět super (25 cats) :-D
SGU 2x2 nádech před třetím díem na kterej už je krutej sneakpeak a konečně se zas bude něco dít :))
553718
BBT 4x3 opět super (25 cats) :-D SGU 2x2 nádech před třetím díem na kterej už je krutej sneakpeak a konečně se zas bude něco dít :))
0 0
reagovat
kámoš si to dost chválil, já na to odvahu nenasel...
553715
kámoš si to dost chválil, já na to odvahu nenasel...
0 0
reagovat

West Wing

Viděl to někdo? Všude teď chválí kvůli Social Network Sorkina a west wing se vždycky někdo zmíní. Jinak emmy listina z roku 2000 - 2002 vypadá vtipně :link :))
553713
Viděl to někdo? Všude teď chválí kvůli Social Network Sorkina a west wing se vždycky někdo zmíní. Jinak emmy listina z roku 2000 - 2002 vypadá vtipně :http://www.imdb.com/title/tt0200276/awards *:))*
West Wing
0 0
reagovat

Jeffy

Ale to byl Jack ,,Dělo´´ Cannon. :D
553709
Ale to byl Jack ,,Dělo´´ Cannon. *:D*
Jeffy
0 0
reagovat
Sjel jsem první řadu community a sympatický seriál, ale krom pár momentů si zpětně skoro nic nevybavím.
553706
Sjel jsem první řadu community a sympatický seriál, ale krom pár momentů si zpětně skoro nic nevybavím.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se