Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 18661 - 18680 Napsat příspěvek
reaguje na: Godlike
No hlavně já už si to u toho Samsungu za ten rok a půl musel asi 4x měnit. Nevím jestli tloustnu, hubnu, zarůstám apod. :D Ale prostě to po čase přestane fungovat a je potřeba nahrát nová podoba. 
Já asi kvůli těmhle drobnostem u Applu stejně jednou skončím, hlavně to má fakt velká část rodiny a mého okolí. Ale celkově prostě ta vyladěnost, aktualizace a ty věci co si Apple hlídá....

Clavius: Tak to mne mrzí, snad to v dalších generacích vyladí, mne to v tom desktop modu připomíná můj oblíbený Psion Revo, který mám pořád někde na půdě. 
768049
No hlavně já už si to u toho Samsungu za ten rok a půl musel asi 4x měnit. Nevím jestli tloustnu, hubnu, zarůstám apod. *:D* Ale prostě to po čase přestane fungovat a je potřeba nahrát nová podoba.  Já asi kvůli těmhle drobnostem u Applu stejně jednou skončím, hlavně to má fakt velká část rodiny a mého okolí. Ale celkově prostě ta vyladěnost, aktualizace a ty věci co si Apple hlídá.... Clavius: Tak to mne mrzí, snad to v dalších generacích vyladí, mne to v tom desktop modu připomíná můj oblíbený Psion Revo, který mám pořád někde na půdě. 
768042
2 -1
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zrovna Surface Duo se teď potýká s negativními ohlasy na technické zpracování. Šasi žloutne, spousta částí je z plastu, které praskají. Zejména u USB-C konektoru atd.
Dle mého je to vzhledem k ceně 1400 USD solidní zmetek.

A holt Samsung spolu s Motorolou a jejich ohebnými telefony teď odstartovali běh na dlouhou trať. Ty telefony jsou prozatím jen hračkami pro nadšence, ale nevím, zda bych chtěl zařízení za 40+k, kde displej nekryje sklo, ale jen plast, který člověk poškodí i nehtem...
768048
Zrovna Surface Duo se teď potýká s negativními ohlasy na [url=https://www.forbes.com/sites/ewanspence/2020/10/11/microsoft-surface-duo-problems-crack-yellow-plastic-broken-hinges/#c18ba539af61]technické zpracování[/url]. Šasi žloutne, spousta částí je z plastu, které [url=https://pocketnow.com/microsoft-surface-duo-devices-show-cracks-around-its-usb-c-port]praskají[/url]. Zejména u USB-C konektoru atd. Dle mého je to vzhledem k ceně 1400 USD solidní zmetek. A holt Samsung spolu s Motorolou a jejich ohebnými telefony teď odstartovali běh na dlouhou trať. Ty telefony jsou prozatím jen hračkami pro nadšence, ale nevím, zda bych chtěl zařízení za 40+k, kde displej nekryje sklo, ale jen plast, který člověk poškodí i [url=https://youtu.be/aYQ7A6wjH5Q?t=195]nehtem[/url]...
768016
4 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Funguje to výborně, přesně jak říkáš, bohužel roušky no. Čekal jsem, že přijdou s něčím, čím by se to dalo kompenzovat (ostatně nevím, jestli si i teď nestačí jen naskenovat obličej v roušce? Napadlo mě to až teď.). 

Asi největší nevýhoda FaceID jsou úhly. Prostě to neotevřeš, když leží na stole, musíš se nad něj naklonit. Na to taky čekáme.:D Ale zase je to skutečně zabezpečený no, klasický kamerkový většinou otevřeš jakkoliv a v jakémkoliv úhlu, protože nemají tolik senzorů.
768042
Funguje to výborně, přesně jak říkáš, bohužel roušky no. Čekal jsem, že přijdou s něčím, čím by se to dalo kompenzovat (ostatně nevím, jestli si i teď nestačí jen naskenovat obličej v roušce? Napadlo mě to až teď.).  Asi největší nevýhoda FaceID jsou úhly. Prostě to neotevřeš, když leží na stole, musíš se nad něj naklonit. Na to taky čekáme.*:D* Ale zase je to skutečně zabezpečený no, klasický kamerkový většinou otevřeš jakkoliv a v jakémkoliv úhlu, protože nemají tolik senzorů.
768038
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Godlike
Funguje to tam dobře? Hádám že to bude špičkově zaintegrované i pro platby a ostatní aplikace. Mne poslední dobou sere i ten blbej otisk, je to prostě zdržení a dost aplikací mám zamčeno. Displej skoro jinak než xichtem neodemykám. Z ostatních věcí to neumí vůbec nic, bohužel...
768038
Funguje to tam dobře? Hádám že to bude špičkově zaintegrované i pro platby a ostatní aplikace. Mne poslední dobou sere i ten blbej otisk, je to prostě zdržení a dost aplikací mám zamčeno. Displej skoro jinak než xichtem neodemykám. Z ostatních věcí to neumí vůbec nic, bohužel...
768036
2 -2
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Konkurence si všechno nestaví na FaceID no. Alespoň je opticky menší díky užším hranám displeje.:D
768036
Konkurence si všechno nestaví na FaceID no. Alespoň je opticky menší díky užším hranám displeje.*:D*
768030
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já s tím razrem souhlasím. Slintám na to, jen bych si jej nekoupil kvůli těm kompromisům co to s sebou nese. Být "milionář" tak jej pravděpodobně mám. :D
768035
Já s tím razrem souhlasím. Slintám na to, jen bych si jej nekoupil kvůli těm kompromisům co to s sebou nese. Být "milionář" tak jej pravděpodobně mám. *:D*
768030
1 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já doporučuju si ten RAZR vyzkoušet nebo radši ne :D
Je to fakt nádhernej kus technologie, člověk si zase chvíli připadá jako v bondovce nebo Star Treku. Prostě jsem z toho měl podobnej pocit jako vždycky když táta přines domu na tehdejší dobu nějakej uplně novej telefon. Ovládá a používá se to uplně stejně jako dnešní telefonu, plus je pecka to zvedání otevřením a třeba se to nemusí otevírat na čas a krátký zprávy. Ale pořád je to v podstatě stude a má to svoje mouchy s ergonomií. Takže tomu dávám generaci 2 a budu to zvažovat.
Teď mám už rok a půl s10+ a moc si nedokážu představit s čím by museli výrobci v příštích letech přijít, abych to měnil.

Godlike: 
Sorry, já si té reakce všimnul až teď, ale tohle link jsou prostě kulatý omalovánky. 

Co považuju za vztyčenej prostředníček uživatelům je neinovovaný výřez, na kterém prostě konkurence maká každou generací, vlastně tak jednou za půl rok vzhledem k levelování modelů a tohle je přes 3 roky stejný. 
768030
Já doporučuju si ten RAZR vyzkoušet nebo radši ne *:D* Je to fakt nádhernej kus technologie, člověk si zase chvíli připadá jako v bondovce nebo Star Treku. Prostě jsem z toho měl podobnej pocit jako vždycky když táta přines domu na tehdejší dobu nějakej uplně novej telefon. Ovládá a používá se to uplně stejně jako dnešní telefonu, plus je pecka to zvedání otevřením a třeba se to nemusí otevírat na čas a krátký zprávy. Ale pořád je to v podstatě stude a má to svoje mouchy s ergonomií. Takže tomu dávám generaci 2 a budu to zvažovat. Teď mám už rok a půl s10+ a moc si nedokážu představit s čím by museli výrobci v příštích letech přijít, abych to měnil. Godlike:  Sorry, já si té reakce všimnul až teď, ale tohle https://www.svetandroida.cz/media/2020/10/novy-iphone-12-oficialne-774x516.webp jsou prostě kulatý omalovánky.  Co považuju za vztyčenej prostředníček uživatelům je neinovovaný výřez, na kterém prostě konkurence maká každou generací, vlastně tak jednou za půl rok vzhledem k levelování modelů a tohle je přes 3 roky stejný. 
768020
3 -1
reagují: Godlike, Gonzi
reagovat
reaguje na: Fanous21
Že zdravím a děkuji, přeji babičce hodně zdraví! :+
768027
Že zdravím a děkuji, přeji babičce hodně zdraví! *:+*
768025
8 0
reagovat
reaguje na: JAGODA
Moje babička dává palec nahoru. :+
768025
Moje babička dává palec nahoru. *:+*
768023
5 -1
reagují: JAGODA
reagovat

Wow

768024
https://youtu.be/xC6J4T_hUKg?t=989
Wow
8 -1
reagovat
Já si zatím stále vystačím s tlačítkovým telefonem. :D
768023
Já si zatím stále vystačím s tlačítkovým telefonem. *:D*
13 0
reagují: Fanous21
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
ono totiž foldy a double displaye podle mě nic moc neřeší. Resp. minimálně já jsem dlouhodobě nasraný, že na Note 2 bylo video větší, než na všech novějších smartphonech, protože byť úhlopříčka roste, tak displaye se zůžily, takže máš výsledné video buď celkově menší, nebo cropnuté a širší. Pořád tak nějak čekám na smartphone, který bude mít 7" 16:9 display a je mi jedno, jestli to bude tablet bez bezelů, nebo nějaký fold, nebo cokoli jiného.
Momentálně jsou ale foldy uprostřed nehezké a nepoužitelné (nechci mít nepoškrábaný display jen první dva týdny), dual displaye mají bezely mezi panely a větší telefony se přestaly vyrábět (tak jak se "normální" founy posledních x let zvětšují, tak ty největší se zmenšily... sigh).
Z druhé strany, ta produktivita mě u smartphonu prostě nezajímá. Mobil je zařízení "na cesty", na "twitter v tramvaji", ne náhrada notebooku na hodinovou cestu vlakem... Takže Wing má věci jako příjemnější navigaci, příjemnější single hand playback, kameru apod. což mě u telefonu zajímá, zatímco typický fold je lepší ve věcech, které mi jsou u telefonu naprosto buřta.

Takže ani surface duo, ani razr mě moc neberou, byť teda razr je alespoň stylovka jak prase. :+
768020
ono totiž foldy a double displaye podle mě nic moc neřeší. Resp. minimálně já jsem dlouhodobě nasraný, že na Note 2 bylo video větší, než na všech novějších smartphonech, protože byť úhlopříčka roste, tak displaye se zůžily, takže máš výsledné video buď celkově menší, nebo cropnuté a širší. Pořád tak nějak čekám na smartphone, který bude mít 7" 16:9 display a je mi jedno, jestli to bude tablet bez bezelů, nebo nějaký fold, nebo cokoli jiného. Momentálně jsou ale foldy uprostřed nehezké a nepoužitelné (nechci mít nepoškrábaný display jen první dva týdny), dual displaye mají bezely mezi panely a větší telefony se přestaly vyrábět (tak jak se "normální" founy posledních x let zvětšují, tak ty největší se zmenšily... sigh). Z druhé strany, ta produktivita mě u smartphonu prostě nezajímá. Mobil je zařízení "na cesty", na "twitter v tramvaji", ne náhrada notebooku na hodinovou cestu vlakem... Takže Wing má věci jako příjemnější navigaci, příjemnější single hand playback, kameru apod. což mě u telefonu zajímá, zatímco typický fold je lepší ve věcech, které mi jsou u telefonu naprosto buřta. Takže ani surface duo, ani razr mě moc neberou, byť teda razr je alespoň stylovka jak prase. *:+*
768016
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo, to je pěkný, blbý je že se to nechytí. Mám z toho stejný vibe jako ze svého prvního androidu G1 :D

Ještě se mi líbí Surface DUO, coz ma nadšený reakce z používání. A pak ještě Razr jak jsem psal. Ty klasické foldy mají divnej formát.
768016
Jo, to je pěkný, blbý je že se to nechytí. Mám z toho stejný vibe jako ze svého prvního androidu G1 *:D* Ještě se mi líbí Surface DUO, coz ma nadšený reakce z používání. A pak ještě Razr jak jsem psal. Ty klasické foldy mají divnej formát.
768014
1 -3
reagují: Clavius, Gonzi
reagovat
reaguje na: The Joker
LG Wing je fakt zajímavý. Přišlo mi to jako extrémní gimmick, ale během pár minut jsem si uvědomil, jak moc bych todokázal zůročit a až přijde na trh, tak budu silně zvažovat nákup. Jak tam lze ovládat spotify při navigaci, nebo pohodlně dělat fotky-videa na široko, nebo mít ovládání pro youtube, nebo mít gamepad pro hry na tom menším displayi, nebo naopak dát široký display jako klávesku a úzký jako okno chatu mi přišlo vyloženě super, něco s velkým potenciálem. Random ukázka: link

Což píšu protože to je první mobil co mě zaujal po fakt hodně letech. Zbytek jsou placky s ročním upgradem, nebo totálně nepoužitelné výstřelky (ohebné displaye).
768014
LG Wing je fakt zajímavý. Přišlo mi to jako extrémní gimmick, ale během pár minut jsem si uvědomil, jak moc bych todokázal zůročit a až přijde na trh, tak budu silně zvažovat nákup. Jak tam lze ovládat spotify při navigaci, nebo pohodlně dělat fotky-videa na široko, nebo mít ovládání pro youtube, nebo mít gamepad pro hry na tom menším displayi, nebo naopak dát široký display jako klávesku a úzký jako okno chatu mi přišlo vyloženě super, něco s velkým potenciálem. Random ukázka: https://youtu.be/s5yk7PQTq3A?t=178 Což píšu protože to je první mobil co mě zaujal po fakt hodně letech. Zbytek jsou placky s ročním upgradem, nebo totálně nepoužitelné výstřelky (ohebné displaye).
768012
7 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ja mám Huawei P20 Pro a to je naposledy čo som za mobil vyhodil toľko peňazí. Nechám si ho kým mu úplne neodíde baterka a ďalší mobil ma bude stáť maximálne 300eur. Nie že by som bol lakomý, je to síce vec čo používam každý deň celý deň, ale som si tak uvedomil, že všetko nad tých 300 sú len vyhodené peniaze....
768013
Ja mám Huawei P20 Pro a to je naposledy čo som za mobil vyhodil toľko peňazí. Nechám si ho kým mu úplne neodíde baterka a ďalší mobil ma bude stáť maximálne 300eur. Nie že by som bol lakomý, je to síce vec čo používam každý deň celý deň, ale som si tak uvedomil, že všetko nad tých 300 sú len vyhodené peniaze....
13 -2
reagovat
Docela mě fascinuje, že někdo ty dnešní mobily dokáže řešit s takovým nadšením a zaujetím. Pro mě jsou to všechno stejný placky, bez ohledu na nějaký HW rozdíly, kdy to stejně lidi používají pořád dokola na těch 5-6 stejných appek. Joo, kde jsou ty časy Siemensů SX1, kde to mělo osobitost a osobnost. Dnes jsou všichni výjimečný... tím stejným způsobem. :+:+
768012
Docela mě fascinuje, že někdo ty dnešní mobily dokáže řešit s takovým nadšením a zaujetím. Pro mě jsou to všechno stejný placky, bez ohledu na nějaký HW rozdíly, kdy to stejně lidi používají pořád dokola na těch 5-6 stejných appek. Joo, kde jsou ty časy Siemensů SX1, kde to mělo osobitost a osobnost. Dnes jsou všichni výjimečný... tím stejným způsobem. *:+**:+*
13 -4
reagují: Gonzi
reagovat
Tak Netflix ruší 30-denni trial period.
768009
Tak Netflix ruší 30-denni trial period.
2 -6
reagovat
reaguje na: DarkSith
Hele a chvili to vypadalo na docela podnetnou diskuzi :D
768006
Hele a chvili to vypadalo na docela podnetnou diskuzi *:D*
768005
6 -3
reagovat
iPhony jsou podle mě jen předražené shity. Raději dám přednost něčemu s Androidem. ;)
768005
iPhony jsou podle mě jen předražené shity. Raději dám přednost něčemu s Androidem. *;)*
11 -8
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co se zaoblilo? Naopak jsou hranatý, konečně, a nevypadají jako každý druhý hnusný vajíčko, co doteď. A neměli by mít tak silné zaoblení displejů.
767995
Co se zaoblilo? Naopak jsou hranatý, konečně, a nevypadají jako každý druhý hnusný vajíčko, co doteď. A neměli by mít tak silné zaoblení displejů.
767981
1 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se