Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 135901 - 135920 Napsat příspěvek

Cival

Ale Poseidon jsem předběhl o pár hodinek :-))
440620
Ale Poseidon jsem předběhl o pár hodinek :-))
Cival
0 0
reagovat

Terminator, MichaelBay

Predbihate nas jen o par minutek, prekryvate se a jeste to neumite dat do linku (a href atd., doporucuji zjistit si tagovani). Takze ty vase dva prispevky pro dnesek smazu... no offense, ale uz jsou mimo misu a strasi tady :-)
440619
Predbihate nas jen o par minutek, prekryvate se a jeste to neumite dat do linku (a href atd., doporucuji zjistit si tagovani). Takze ty vase dva prispevky pro dnesek smazu... no offense, ale uz jsou mimo misu a strasi tady :-)
Terminator, MichaelBay
0 0
reagovat
Wiper: dáme brzy vědět, dort už se peče, neboj:-)
440618
Wiper: dáme brzy vědět, dort už se peče, neboj:-)
0 0
reagovat

Noc plna traileru

Caute, mate nekdo uz podrobnejsi info o te noci traileru v lednu??? Dikas:+
440617
Caute, mate nekdo uz podrobnejsi info o te noci traileru v lednu??? Dikas*:+*
Noc plna traileru
0 0
reagovat

Vincent

Mno, pravdupovediac to chvilku trvalo aj mne, ale zas nie TAKU. ;)
440616
Mno, pravdupovediac to chvilku trvalo aj mne, ale zas nie TAKU. ;)
Vincent
0 0
reagovat
Já jsem si až teď všimnul, že nové příspěvky se zobrazují v rámcích :)
440615
Já jsem si až teď všimnul, že nové příspěvky se zobrazují v rámcích :)
0 0
reagovat

V for Vendetta

Prvni preview na subj je na
link (pozor spoilery pro nectenare komiksu) a uplne v poslednim odstavci je okamzita reakce po prvnim shlednuti subj link :D
440614
Prvni preview na subj je na http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=22011 (pozor spoilery pro nectenare komiksu) a uplne v poslednim odstavci je okamzita reakce po prvnim shlednuti subj http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=21999 *:D*
V for Vendetta
0 0
reagovat

ale no...

...čo ten bulvárny perex ???
440613
...čo ten bulvárny perex ???
ale no...
0 0
reagovat
Piseme :-)
440612
Piseme :-)
0 0
reagovat
Tak nominace na zlaté glóby byly odtajněny. Co na ně říkáte ?
440611
Tak nominace na zlaté glóby byly odtajněny. Co na ně říkáte ?
0 0
reagovat
Jejda pardon spatna diskuse :o
440610
Jejda pardon spatna diskuse *:o*
0 0
reagovat

Marie Antoinette

No tedy, naha Kirsten Dunst na te pohovce... ja ji chci :))
440609
No tedy, naha Kirsten Dunst na te pohovce... ja ji chci *:))*
Marie Antoinette
0 0
reagovat

st39.6

Oficialne sa rozrastla 4.12., viac info tu.">link ;)
440608
Oficialne sa rozrastla 4.12., viac info tu. ;)
st39.6
0 0
reagovat

btw

dlouho sem tu nebyl a i tak se tu zjevim dost malo casto, pac nemam pristup k netu, ale redakce se rozrostla?, nebo sem proste to nase emzacky trio dycky spatne prepocitaval? ja nevim, hlavne me neukamenujte!
440607
dlouho sem tu nebyl a i tak se tu zjevim dost malo casto, pac nemam pristup k netu, ale redakce se rozrostla?, nebo sem proste to nase emzacky trio dycky spatne prepocitaval? ja nevim, hlavne me neukamenujte!
btw
0 0
reagovat
no vidite, a me se libili jak linkini, tak trailer. a co se tyce mannova novyho stylu, pozorovatelny to bylo uz v nekterejch scenach heat (o ano, taky top ten, stejne jako insider - tam je ten styl videt obzvlast, + collateral - miluju, top ten taky! - nestane se casto, ze od jednoho rezisera mate v top ten tri filmy!). rozhodne se mi to libi ikdyz sem to jednou videl v coll. anyway ja si stejne pockam na better release (doufam. ze bude HD), pa uz se nemuzu dockat, az tomu dam v profilu 5* :)
440606
no vidite, a me se libili jak linkini, tak trailer. a co se tyce mannova novyho stylu, pozorovatelny to bylo uz v nekterejch scenach heat (o ano, taky top ten, stejne jako insider - tam je ten styl videt obzvlast, + collateral - miluju, top ten taky! - nestane se casto, ze od jednoho rezisera mate v top ten tri filmy!). rozhodne se mi to libi ikdyz sem to jednou videl v coll. anyway ja si stejne pockam na better release (doufam. ze bude HD), pa uz se nemuzu dockat, az tomu dam v profilu 5* :)
0 0
reagovat

k0C0UR

Sakra. No to mě podrž ty posloucháš Linkiny a by si i na koncertě? Já myslel, že tady proti nim vládne čistá averze.;)
440605
Sakra. No to mě podrž ty posloucháš Linkiny a by si i na koncertě? Já myslel, že tady proti nim vládne čistá averze.*;)*
k0C0UR
0 0
reagovat

Tsunami_X

No hele, já neříkám, že jsou špatný (ostatně neposlouchal bych je a nebyl na koncertě ;), ale do toho traileru nepatřej. Ne a ne :)
440604
No hele, já neříkám, že jsou špatný (ostatně neposlouchal bych je a nebyl na koncertě ;), ale do toho traileru nepatřej. Ne a ne :)
Tsunami_X
0 0
reagovat
ten Film Geek co jste teď přidali , je fakt skvělej... thx ( nejvíc jsem se bavil když si tvoří vlastní sekci "Scottovy oblíbené filmy" )
440603
ten Film Geek co jste teď přidali , je fakt skvělej... thx ( nejvíc jsem se bavil když si tvoří vlastní sekci "Scottovy oblíbené filmy" )
0 0
reagovat

Sharper

Já vím, že jo. A taky vím, že je dobrej svědčí o tom i filmy (Skála, Kingdom of Heaven a třeba Shrek). Jen se ptám jestli Narnii už někdo tady slyšel a jestli se mu zamlouvá. :) kOCOUR pokud to Mann nebude přehánět a dá to jenom sem tam tak to bude OK. Faktem ale je, že místy bych si Miami Vice s Collatralem možná i spletl, dost taky díky Foxovi. Ten styl mám sice rád, ale točit filmy přes kopírák snad nebude.
440602
Já vím, že jo. A taky vím, že je dobrej svědčí o tom i filmy (Skála, Kingdom of Heaven a třeba Shrek). Jen se ptám jestli Narnii už někdo tady slyšel a jestli se mu zamlouvá. *:)* kOCOUR pokud to Mann nebude přehánět a dá to jenom sem tam tak to bude OK. Faktem ale je, že místy bych si Miami Vice s Collatralem možná i spletl, dost taky díky Foxovi. Ten styl mám sice rád, ale točit filmy přes kopírák snad nebude.
Sharper
0 0
reagovat

Kocour

Me se tyhle rucni kamerky libi, kdyz to vezme do ruky dobry reziser, tak proc ne?
A po druhem shlednuti uz se mi taky nelibi ten Linkink park. Film bude urcite ok. trojka Foxx, Ferell a Mann nemuze zklamat 8) Eddie - hudbu k Narnii delal H. Gregson-Williams, neni se cemu divit, ze je dobra.
440601
Me se tyhle rucni kamerky libi, kdyz to vezme do ruky dobry reziser, tak proc ne? A po druhem shlednuti uz se mi taky nelibi ten Linkink park. Film bude urcite ok. trojka Foxx, Ferell a Mann nemuze zklamat *8)* Eddie - hudbu k Narnii delal H. Gregson-Williams, neni se cemu divit, ze je dobra.
Kocour
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se