Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 134721 - 134740 Napsat příspěvek

Mystic

Taky se podívej na www.posters.cz, něco málo tam mají.
438824
Taky se podívej na www.posters.cz, něco málo tam mají.
Mystic
0 0
reagovat

kfk

ted si u me trochu klesl...:-:D docela bych se i hadal...ale to je fuck..
438823
ted si u me trochu klesl...*:-**:D* docela bych se i hadal...ale to je fuck..
kfk
0 0
reagovat

kviz

Vám řeknu, že ten kvíz je pěkně těžký. Ty obrázky jsou pěkně úzké.:(
438822
Vám řeknu, že ten kvíz je pěkně těžký. Ty obrázky jsou pěkně úzké.*:(*
kviz
0 0
reagovat

Night Watch

Já se ke Kamilovi a Tomášovi přidávám...hlídka byla moc dobrá.
438821
Já se ke Kamilovi a Tomášovi přidávám...hlídka byla moc dobrá.
Night Watch
0 0
reagovat
Marty: Paradoxne si myslim, ze se neni moc na co tesit. Vubec se divim, ze se Scorsese pousti do remaku filmu, ktery uz imho ani lip natocit nejde... no uvidime. A Nocni hlidka je "crap"... jsem rad, ze alespon v necem se moje davna slova vyplnila. Uz jsem se bal dalsi zaplavy superlativu ala "at se jde Matrix vycpat, Rusaci na hrad". ;)
438820
Marty: Paradoxne si myslim, ze se neni moc na co tesit. Vubec se divim, ze se Scorsese pousti do remaku filmu, ktery uz imho ani lip natocit nejde... no uvidime. A Nocni hlidka je "crap"... jsem rad, ze alespon v necem se moje davna slova vyplnila. Uz jsem se bal dalsi zaplavy superlativu ala "at se jde Matrix vycpat, Rusaci na hrad". ;)
0 0
reagovat

NW

napadlo me, ze by se to mozna siklo na televizni zpracovani, mozna serial. opravdu to postradalo myslenku, navic....ba ne, skoda mluvit. Baldynskej se asi trochu utrh ze retezu se ctyrma hvezdickama...o Tetsuovi se 100% ani nemluve!?)
438819
napadlo me, ze by se to mozna siklo na televizni zpracovani, mozna serial. opravdu to postradalo myslenku, navic....ba ne, skoda mluvit. Baldynskej se asi trochu utrh ze retezu se ctyrma hvezdickama...o Tetsuovi se 100% ani nemluve!*?)*
NW
0 0
reagovat

DEPARTED

Teda pánové ja nevím jak vy, ale já se už těším na filmeček THE DEPARTED, který teď už opět spolu točí Leonardo Dicaprio a Martin Scorsese.:+
438818
Teda pánové ja nevím jak vy, ale já se už těším na filmeček THE DEPARTED, který teď už opět spolu točí Leonardo Dicaprio a Martin Scorsese.*:+*
DEPARTED
0 0
reagovat

to all

Přemýšlel jsme jestli na to jít či nejít, tak teď vím, že nejít:))
thx
438817
Přemýšlel jsme jestli na to jít či nejít, tak teď vím, že nejít*:))* thx
to all
0 0
reagovat

Mystic

Můžeš to objednat ze zahraničí
">link
438816
Můžeš to objednat ze zahraničí http://thezreview.co.uk/posters/postersdirectory.htm*:D*
Mystic
0 0
reagovat

jackieboy

No asi jsme v tom tak trochu všichni ;)
438815
No asi jsme v tom tak trochu všichni ;)
jackieboy
0 0
reagovat

Jackieboy

Ja. A nejsi v tom sam :-)
438814
Ja. A nejsi v tom sam :-)
Jackieboy
0 0
reagovat

Night Watch

jezis to me ale zklamalo.hoodne. kdo to videl?
438813
jezis to me ale zklamalo.hoodne. kdo to videl?
Night Watch
0 0
reagovat

M@rty

Moc dík :+
438812
Moc dík *:+*
M@rty
0 0
reagovat

MYSTIC

Ne.
438811
Ne.
MYSTIC
0 0
reagovat

Plakaty

custe nevite jestli existuje nejaka ceska nebo slovenska www.stranka kde se daji objednat plakaty k filmum ??? K novinkam i starsim kouskum ???:)
438810
custe nevite jestli existuje nejaka ceska nebo slovenska www.stranka kde se daji objednat plakaty k filmum ??? K novinkam i starsim kouskum ???*:)*
Plakaty
0 0
reagovat

RASTR

Tak buď WinAVI Video Converter
nebo DVDSanta, oba dva však jsou demo verze a tak mají v obraze svojí reklamu, která zmizí zakoupením ehm?)
Jinak samozřejmě existuje spousta dalších programů stačí jen napsat do google AVI to DVD.
Další co bys mohl použít je soft AVI to VCD DVD MPEG Converter Pro, který to rozdělí na audio a video stopu. Tuším video m2v a audio asi wav a pak toto stačí opět sloučit v IfoEdit
*:)
438809
Tak buď WinAVI Video Converter nebo DVDSanta, oba dva však jsou demo verze a tak mají v obraze svojí reklamu, která zmizí zakoupením ehm*?)* Jinak samozřejmě existuje spousta dalších programů stačí jen napsat do google AVI to DVD. Další co bys mohl použít je soft AVI to VCD DVD MPEG Converter Pro, který to rozdělí na audio a video stopu. Tuším video m2v a audio asi wav a pak toto stačí opět sloučit v IfoEdit *:)
RASTR
0 0
reagovat

M@rty

V jakém programu převádíš MOVy do Dvd formátu (MPEG 2) ?
438808
V jakém programu převádíš MOVy do Dvd formátu (MPEG 2) ?
M@rty
0 0
reagovat

kocour

dikec:+
438807
dikec*:+*
kocour
0 0
reagovat

M@rty | 21.07.2005 14:27:52

WWW musíš zadat s link Na to icq se podívám večer, až bude čas.
438806
WWW musíš zadat s http://. Na to icq se podívám večer, až bude čas.
M@rty | 21.07.2005 14:27:52
0 0
reagovat

chybky

Caute ADMINS, chtel bych upozornit, ze mi v profilu nejde napsat icq.
Pisi ho tam v podobe 123456789 toto uložím, pak juknu do statistik treba, tuknu na sebe a icq nikde a pak jeste, kdyz si tam vlozim svoji www a pak na tuto ikonku tuknu, tak se my nejdrive vlozi ta vase (tj www.trailerzone.net) a pak az ta moje?) tudiz stranku nelze zobrazit
438805
Caute ADMINS, chtel bych upozornit, ze mi v profilu nejde napsat icq. Pisi ho tam v podobe 123456789 toto uložím, pak juknu do statistik treba, tuknu na sebe a icq nikde a pak jeste, kdyz si tam vlozim svoji www a pak na tuto ikonku tuknu, tak se my nejdrive vlozi ta vase (tj www.trailerzone.net) a pak az ta moje*?)* tudiz stranku nelze zobrazit
chybky
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist