Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 134681 - 134700 Napsat příspěvek
Forta si muzete strcit. Battlefield 2 rulez. ;)
438863
Forta si muzete strcit. Battlefield 2 rulez. ;)
0 0
reagovat

Vincent

Dostal bys i po letech. To ti nemůžu (a nechci) udělat. Pak bys sem přestal chodit, omezil bys koukání na filmy, začal brát drogy a tak dále, známe to. Nechci tě mít na svědomí ;).
438862
Dostal bys i po letech. To ti nemůžu (a nechci) udělat. Pak bys sem přestal chodit, omezil bys koukání na filmy, začal brát drogy a tak dále, známe to. Nechci tě mít na svědomí ;).
Vincent
0 0
reagovat
k0C0URe, vyzívám tě na snipery do fortu! :D
438861
k0C0URe, vyzívám tě na snipery do fortu! *:D*
0 0
reagovat
Všichni to máte rozbitý, jenom já jsem letadlo ;)
438860
Všichni to máte rozbitý, jenom já jsem letadlo ;)
0 0
reagovat
To me jen vcera to udelalo, jinak vsechno v pohodicce :))
438859
To me jen vcera to udelalo, jinak vsechno v pohodicce *:))*
0 0
reagovat

me taky

jj me taky ! ale uz jsem si zvykl to tam furt psat takze np.:))
438858
jj me taky ! ale uz jsem si zvykl to tam furt psat takze np.*:))*
me taky
0 0
reagovat

to Scroochy

Let fenixe uz vysel...
438857
Let fenixe uz vysel...
to Scroochy
0 0
reagovat

re

No, já se třeba vrátím za hodinu jsem a jsem odhlášený.:(
438856
No, já se třeba vrátím za hodinu jsem a jsem odhlášený.*:(*
re
0 0
reagovat

prihlasovani

No mne to dela taky. Asi to mame vsichni rozbity ;)
438855
No mne to dela taky. Asi to mame vsichni rozbity ;)
prihlasovani
0 0
reagovat

dvd

Nevíte někdo, kdy výjde Coach Carter (Samuel L. Jackson) na DVD??)
438854
Nevíte někdo, kdy výjde Coach Carter (Samuel L. Jackson) na DVD?*?)*
dvd
0 0
reagovat
ahojky:D:+
438853
ahojky*:D**:+*
0 0
reagovat
no prece v nas :-)
438852
no prece v nas :-)
0 0
reagovat
Chlapi, nevím. V tomhle ohledu jsem žádné změny neuskutečňoval, tak těžko říct, kde mám teď hledat příčinu, když to donedávna šlapalo.
438851
Chlapi, nevím. V tomhle ohledu jsem žádné změny neuskutečňoval, tak těžko říct, kde mám teď hledat příčinu, když to donedávna šlapalo.
0 0
reagovat

re

No mě se to taky maže, vždy to drželo, ale teď to pořád zadávám znova?).
438850
No mě se to taky maže, vždy to drželo, ale teď to pořád zadávám znova*?)*.
re
0 0
reagovat
Sakra, že by mě skřítci slyšeli jak si z nich dělám srandu? Já se ted musel taky znova prihlasit :))
438849
Sakra, že by mě skřítci slyšeli jak si z nich dělám srandu? Já se ted musel taky znova prihlasit *:))*
0 0
reagovat

no

neni spis mozny, ze ty cookies ten pocitac jednoduse nenacte?asi ne, co?pac von je desnej chudak, jen kdyz pisu text, tak treba musim cekat, nez se zobrazej ty pismenka. nechci bejt sprostej, ale je to zasranej smejd...boze, jak ja se tesim, az budu mit novej. do temporary files nelezu, zakze dost pochybuju, ze by byla chyba na me strane...achjo.."help, I need somebody, help, not just anybody..."
438848
neni spis mozny, ze ty cookies ten pocitac jednoduse nenacte?asi ne, co?pac von je desnej chudak, jen kdyz pisu text, tak treba musim cekat, nez se zobrazej ty pismenka. nechci bejt sprostej, ale je to zasranej smejd...boze, jak ja se tesim, az budu mit novej. do temporary files nelezu, zakze dost pochybuju, ze by byla chyba na me strane...achjo.."help, I need somebody, help, not just anybody..."
no
0 0
reagovat
jackieboy: Někdo ti maže naschvál cookies, když spíš? Že by cookies mazající trpaslíci hehe! :D
438847
jackieboy: Někdo ti maže naschvál cookies, když spíš? Že by cookies mazající trpaslíci hehe! *:D*
0 0
reagovat

2red

skoro pokazdy, kdyz sem du, taxe musim znova prihlasovat. pritom pokazdy zadavam automaticky. where´s the problem pls?thx
438846
skoro pokazdy, kdyz sem du, taxe musim znova prihlasovat. pritom pokazdy zadavam automaticky. where´s the problem pls?thx
2red
0 0
reagovat

F4

prekvapive sem se u toho pobavil.Akorat to nemelo grady...a misty to bylo...trochu trapny.Ehm, ale jinak dobry.
438845
prekvapive sem se u toho pobavil.Akorat to nemelo grady...a misty to bylo...trochu trapny.Ehm, ale jinak dobry.
F4
0 0
reagovat
jackieboy:Skus slovnik cizich slov.;)
438844
jackieboy:Skus slovnik cizich slov.*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist