duro
Krouzivy podhledy jeste nikdy nikomu neublizily. ;)))
|
reagovat
|

|
reagovat
|
No tak k tomuhle bych ti řekl snad jen jedno. Čistě přiznávám a myslím že to přizná i terminator007 (jak se to jen říká?) jo že jsme si ukousli příliš velké sousto. Ono totiž natočit nějaký ten amatérský filmek jak jsem zjistil není tak lehké jak jsem si myslel. A také musím říct že už se nám to vleče hezkou dobu a nikdo z nás se k tomu nemá to dodělat. Něco už máme ale spoustu toho ještě chybí a to prvostní nadšení je bohužel pryč. Takže nad filmem THE GETAWAY jak se měl jmenovat se ztahují mračna čím dál tím více. Takže jsme se zatím rozhodli, že uděláme něco rychlejšího a něco méně náročného. A THE GETAWAY necháme na později. Prostě to co jsme si zvolili byla chyba a bylo to zatím nad naše síly. Takže zatím tě odkáži na nicneříkající nápis, který může člověk vidět v téměř každém traileru "COMINGSOON" 
|
reagovat
|
|
reagovat
|
qualkalim -> Ok. Ok. Přiznávám že Konga jsem na Filmcity schazovat nemusel, ale prostě jsem se nechal unést a tak když jsem to tam jednou procházel tak jsem tam prostě napsal co si o tom filmu myslím. Ale jinak názor na něj neměním ani o kousek!! A ještě něco. Jakej FILM myslíš????|
reagovat
|
|
reagovat
|
No, aspoň se tady pobavím
Zdárec|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
Ach jo. Za další napsal jsem to tam protože je to celkem zajímavost, že se nějaký film takhle zvedne po 95 dnech promítání a není to kvůli prázdninám (za středu má 50000 dolarů což měl minulý týden asi 18000 a není volno!!!). A za poslední nevím čím může můj příspěvek odrazovat druhého člověka od napsání jeho příspěvku??? K čemu ta diskuze asi pod tím Box Office je??|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|