Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 133521 - 133540 Napsat příspěvek

perak

Pokud ti jedou trailery v nejnizsi kvalite, tak mas kodek OK. Pri vyssi kvalite traileru plati prima umera s kvalitou tveho hardwaru. I na 720p musis mit hooodne vykonny stroj.
443251
Pokud ti jedou trailery v nejnizsi kvalite, tak mas kodek OK. Pri vyssi kvalite traileru plati prima umera s kvalitou tveho hardwaru. I na 720p musis mit hooodne vykonny stroj.
perak
0 0
reagovat
Mam....prave nechápu..............
443250
Mam....prave nechápu..............
0 0
reagovat
Qucktime 7 mas?
443249
Qucktime 7 mas?
0 0
reagovat
Potřeboval bych poradit.Většina trailerů mi nejde přehrát.Jde mi jen zvuk a obraz.Problém je ten, že to není ani kodeky, ani přehrávačem.Nikdy se mi to nestávalo, až ted v poslední době.:)Na ty nejlepší trailery se nemůžu prostě kouknout a to mě fakt deptá.Nedokázal by mi někdo prosím pomoci?:)
443248
Potřeboval bych poradit.Většina trailerů mi nejde přehrát.Jde mi jen zvuk a obraz.Problém je ten, že to není ani kodeky, ani přehrávačem.Nikdy se mi to nestávalo, až ted v poslední době.*:)*Na ty nejlepší trailery se nemůžu prostě kouknout a to mě fakt deptá.Nedokázal by mi někdo prosím pomoci?*:)*
0 0
reagovat

cabal

Popřípadě můžeš zkusit bližší amazon ve Velké Británii nebo Německu. Ale já jsem nejspokojenější s tím americkým..
443247
Popřípadě můžeš zkusit bližší amazon ve Velké Británii nebo Německu. Ale já jsem nejspokojenější s tím americkým..
cabal
0 0
reagovat
Tohle se musí umět :D:+
443246
Tohle se musí umět *:D**:+*
0 0
reagovat

Transformers [INFO]

První pořádné info o live/action adaptaci Transformers režírované Michaelem Bayem a produkované Stevenem Spielbergem je zde!

V nynějších dnech se totiž vyjednávají herci, kterými je třeba obsadit hlavní role ve filmu. A hlavním lidským charakterem by měl být teenager Sam, kterého by mohl ztvárnit Shia">link Labeouf, který ztvárnil velmi povedeně role neustále nadávajícího teenagera Fargera v I,Robot a mladého pomocníka Chase Cramera ve filmu Constantine. Podle mě v obou filmech stvárnil své role přímo skvěle a má před sebou velkou budoucnost. Momentálně zazářil ve filmu z prostředí golfu The Greatest Game Ever Played.

Další hlavní lidské postavy:
Miguela Barns
Kapitán William Lennicks
Maggie
John Kellar
Glen Whitman

Podrobnější info o těchto postavách ZDE.

">link Takže konečně se jeden z nejočekávanějších filmů roku 2007 trošku rozjíždí a natáčet by se mělo začít v květnu 06!

No a jak by řekli v Americe: Paramount's big screen Transformers adaptation directed by Michael Bay and executive produced by Steven Spielberg hits theatres Independence Day 2007!!!
443245
První pořádné info o live/action adaptaci Transformers režírované Michaelem Bayem a produkované Stevenem Spielbergem je zde!

V nynějších dnech se totiž vyjednávají herci, kterými je třeba obsadit hlavní role ve filmu. A hlavním lidským charakterem by měl být teenager Sam, kterého by mohl ztvárnit Shia Labeouf, který ztvárnil velmi povedeně role neustále nadávajícího teenagera Fargera v I,Robot a mladého pomocníka Chase Cramera ve filmu Constantine. Podle mě v obou filmech stvárnil své role přímo skvěle a má před sebou velkou budoucnost. Momentálně zazářil ve filmu z prostředí golfu The Greatest Game Ever Played.

Další hlavní lidské postavy:
Miguela Barns
Kapitán William Lennicks
Maggie
John Kellar
Glen Whitman

Podrobnější info o těchto postavách ZDE.

Takže konečně se jeden z nejočekávanějších filmů roku 2007 trošku rozjíždí a natáčet by se mělo začít v květnu 06!

No a jak by řekli v Americe: Paramount's big screen Transformers adaptation directed by Michael Bay and executive produced by Steven Spielberg hits theatres Independence Day 2007!!!
Transformers [INFO]
0 0
reagovat

cabal

tak pockej na jeziska, proc to probuh nezkusis na tom amazonu?
443244
tak pockej na jeziska, proc to probuh nezkusis na tom amazonu?
cabal
0 0
reagovat
MS je taky v razi koukam...
443243
MS je taky v razi koukam...
0 0
reagovat
jsem mimo republiku i USA i Anglii
443242
jsem mimo republiku i USA i Anglii
0 0
reagovat
Aby se z toho chudák taky ne... defekoval.
443241
Aby se z toho chudák taky ne... defekoval.
0 0
reagovat
Scroochy dneska snědl hoooodně vtipnou kaši, projevuje se to nejen zde :)
443240
Scroochy dneska snědl hoooodně vtipnou kaši, projevuje se to nejen zde :)
0 0
reagovat
tedsme dostal, voe :)
443239
tedsme dostal, voe :)
0 0
reagovat
zkus vévévé.americkéknížkyvoriginálnímzněníprocabaladočech.kom - je to tam fajn, obcas tam taky neco objebnam
443238
zkus vévévé.americkéknížkyvoriginálnímzněníprocabaladočech.kom - je to tam fajn, obcas tam taky neco objebnam
0 0
reagovat
neni lepci zaskocit do nakyho poradnyho knihkupectvi? pokud sesh made in praha, nemel by to bejt problem, v centru maj v skoro kazdym angl. tituly
443237
neni lepci zaskocit do nakyho poradnyho knihkupectvi? pokud sesh made in praha, nemel by to bejt problem, v centru maj v skoro kazdym angl. tituly
0 0
reagovat
Trosku offtopic. Potreboval bych vedet, kde si muzu pres interenet koupit anglicke nebo americke knizky v originalni verzi (krome amazon.com).Dik za pomoc
443236
Trosku offtopic. Potreboval bych vedet, kde si muzu pres interenet koupit anglicke nebo americke knizky v originalni verzi (krome amazon.com).Dik za pomoc
0 0
reagovat

quentin

Uz jsem ti odpovidal na chatu... klipek si z prstu nevycucame. Az bude trailer, bude i profil.
443235
Uz jsem ti odpovidal na chatu... klipek si z prstu nevycucame. Az bude trailer, bude i profil.
quentin
0 0
reagovat
zajímalo by mě, proč neumisťujete na stránky žádný informace o filmu Young Hannibal: Behind The Mask... točilo se u nás... a nějaký ten klípek by se hodil
443234
zajímalo by mě, proč neumisťujete na stránky žádný informace o filmu Young Hannibal: Behind The Mask... točilo se u nás... a nějaký ten klípek by se hodil
0 0
reagovat

Marek S.

Kdyžtak příště piš, na které příspěvky mohou ostatní uživatelé reagovat... někoho by to třeba mohlo zmást.
443233
Kdyžtak příště piš, na které příspěvky mohou ostatní uživatelé reagovat... někoho by to třeba mohlo zmást.
Marek S.
0 0
reagovat

k0cour

Pokud bych věděl, že na to zareaguješ, tak to mazat nebudu. :-)
443232
Pokud bych věděl, že na to zareaguješ, tak to mazat nebudu. :-)
k0cour
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se