Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129881 - 129900 Napsat příspěvek
nevite kdy ma mit premieru Její případ?? v americe uz to davno bylo a u nas asi jenom na dvd,co?:-
446815
nevite kdy ma mit premieru Její případ?? v americe uz to davno bylo a u nas asi jenom na dvd,co?*:-*
0 0
reagovat
takže ještě tak plus minus 2 hodiny do deadline FM. Už se těšim:D
446814
takže ještě tak plus minus 2 hodiny do deadline FM. Už se těšim*:D*
0 0
reagovat

Merlin

Hlavně si pročti ten link na wikipedii, jestli jsi to ještě neudělal :) A není od věci vlézt na ten její blog a projet si FAQ...
446813
Hlavně si pročti ten link na wikipedii, jestli jsi to ještě neudělal :) A není od věci vlézt na ten její blog a projet si FAQ...
Merlin
0 0
reagovat
xMort: skvělý video, ABC je financováno Hanso foundation, "everything is real":D:D
446812
xMort: skvělý video, ABC je financováno Hanso foundation, "everything is real"*:D**:D*
0 0
reagovat
FM bude vecer... 19-20h... (pomalej upload, problemy s netem... musite vydrzet ;)
446811
FM bude vecer... 19-20h... (pomalej upload, problemy s netem... musite vydrzet ;)
0 0
reagovat
Síla...8)
446810
Síla...*8)*
0 0
reagovat

recenze Piráti 2

Docela zajímavá negativní recenze na Piráty z Karibiku 2 : link
446809
Docela zajímavá negativní recenze na Piráty z Karibiku 2 : http://show.idnes.cz/piratska-cerna-perla-sla-ke-dnu-a-s-ni-i-vkus-fki-/show_recenze.asp?c=A060727_093655_show_recenze_mgb
recenze Piráti 2
0 0
reagovat

Lost video

Takže jinak. Je to marketing. Vysvětlovačka tady.">link Bacha na spoilery na druhou řadu...
446808
Takže jinak. Je to marketing. Vysvětlovačka tady. Bacha na spoilery na druhou řadu...
Lost video
0 0
reagovat
Nějaká ženská otravuje na Lost panelu na comic conu - link">link
446807
Nějaká ženská otravuje na Lost panelu na comic conu - link
0 0
reagovat
jo a teď koukám,že Jason Reitman má natáčet tragikomedii o těhotné školačce a film se jmenuje Juno. Nepřipomíná vám to podobný asijský film o 15leté těhotné školačce s názvem Jenny,Junno?? že by šlo jenom o náhodu?
446806
jo a teď koukám,že Jason Reitman má natáčet tragikomedii o těhotné školačce a film se jmenuje Juno. Nepřipomíná vám to podobný asijský film o 15leté těhotné školačce s názvem Jenny,Junno?? že by šlo jenom o náhodu?
0 0
reagovat
Mirrormask měl sice skvělou vizuální stránku, ale jinak za moc nestál....
446805
Mirrormask měl sice skvělou vizuální stránku, ale jinak za moc nestál....
0 0
reagovat
Když kliknu na svůj profil, chybí mi tam počet ohodnocených traileru - planujete něco do budoucna? Tedy pokud jsem to někde nepřehlédl...
446804
Když kliknu na svůj profil, chybí mi tam počet ohodnocených traileru - planujete něco do budoucna? Tedy pokud jsem to někde nepřehlédl...
0 0
reagovat
Ja taky...:D
446803
Ja taky...*:D*
0 0
reagovat
No taky už vyhlížím, kdy se zjeví...:)
446802
No taky už vyhlížím, kdy se zjeví...*:)*
0 0
reagovat
Dnes by mě potěšilo moviezone FM.
446801
Dnes by mě potěšilo moviezone FM.
0 0
reagovat
me mirrormask dost....ja nevim...jediny slovo, kery me napadne je weird ;)
446800
me mirrormask dost....ja nevim...jediny slovo, kery me napadne je weird ;)
0 0
reagovat

Mrhlad

Jo jsem trubka. 5 sec google a mas
link > pravdu.
446799
Jo jsem trubka. 5 sec google a mas pravdu.
Mrhlad
0 0
reagovat

Sharper

Mám dojem, že už to dokonce vyšlo.
446798
Mám dojem, že už to dokonce vyšlo.
Sharper
0 0
reagovat

Merlin

Diky za fotecku. Nejsi sam, kdo se nemuze dockat. Jestli zfilmuji i tu jeho Death tak to budu v devatem mraku, jak rikaji anglicani. Kdyz uz jsme u toho, nevite jestli vyjde Mirrormask na DVDu nas?.( nechce se mi to hledat, tak se ptam)
446797
Diky za fotecku. Nejsi sam, kdo se nemuze dockat. Jestli zfilmuji i tu jeho Death tak to budu v devatem mraku, jak rikaji anglicani. Kdyz uz jsme u toho, nevite jestli vyjde Mirrormask na DVDu nas?.( nechce se mi to hledat, tak se ptam)
Merlin
0 0
reagovat
link Michelle Pfeiffer v Gaimanově Stardustu.už se nemůžu dočkat!
446796
http://www.aintitcool.com/images2006/Stardust2.jpg Michelle Pfeiffer v Gaimanově Stardustu.už se nemůžu dočkat!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se