Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129861 - 129880 Napsat příspěvek

imf

ja sel spat driv, abych byl cilej na nase "rande", vis? ;)
444331
ja sel spat driv, abych byl cilej na nase "rande", vis? ;)
imf
0 0
reagovat
Vsichni odpocivaj... kdybys tu vcera v noci byl, tak bys mozna pochopil. ;)
444330
Vsichni odpocivaj... kdybys tu vcera v noci byl, tak bys mozna pochopil. ;)
0 0
reagovat
co je? dneska se nediskutuje?
444329
co je? dneska se nediskutuje?
0 0
reagovat

Night Of The Living Dead

Sehnal jsem si Romerovo Night of the living dead a chtěl bych se zeptat, jestli tam jsou nějaké gore efekty :o)) Podívám se na to určitě, ale jen tak dopředu bych chtěl vědět, jestli se stran nějakých těch brutalit, něčeho dočkám :o)
444328
Sehnal jsem si Romerovo Night of the living dead a chtěl bych se zeptat, jestli tam jsou nějaké gore efekty :o)) Podívám se na to určitě, ale jen tak dopředu bych chtěl vědět, jestli se stran nějakých těch brutalit, něčeho dočkám :o)
Night Of The Living Dead
0 0
reagovat

le_chuck

Nemas zac... preju hodne uspechu. :)
444327
Nemas zac... preju hodne uspechu. :)
le_chuck
0 0
reagovat

imf

Inac este raz dik za tip, ten Panasonic ma obraz jak lusk (este ked sa to trochu softwarovo doostri a supne nejaky ten filter) :+
444326
Inac este raz dik za tip, ten Panasonic ma obraz jak lusk (este ked sa to trochu softwarovo doostri a supne nejaky ten filter) *:+*
imf
0 0
reagovat

Oldie

to iste Fast and Furious
444325
to iste Fast and Furious
Oldie
0 0
reagovat

le_chuck

njn... jeste jsem to neupdatoval...
444324
njn... jeste jsem to neupdatoval...
le_chuck
0 0
reagovat

Oldie

na Air Force One sa tvari ze je online, ale nefunguje
444323
na Air Force One sa tvari ze je online, ale nefunguje
Oldie
0 0
reagovat
fuj, taxem uz chodit asi nebudu, z tech ikonek mam zavrate....vikend tu nejsem a hned....heh, no comment:- jeto provareny
444322
fuj, taxem uz chodit asi nebudu, z tech ikonek mam zavrate....vikend tu nejsem a hned....heh, no comment*:-* jeto provareny
0 0
reagovat
Popravdě u tý úvodní scén,y kdy Hoffman chtěl králičí packu, jsem se musel držet, abych nevylítl na celej sál.
444321
Popravdě u tý úvodní scén,y kdy Hoffman chtěl králičí packu, jsem se musel držet, abych nevylítl na celej sál.
0 0
reagovat

Poseidon

Já už vím, že se mi Poseidon bude velmi líbit. 50% hodnocení filmů a her co vidím , tak jsem úplně znechucen. Nejvíc co mě kdy dostlalo bylo hodnocení filmu Stroj času v Premiere kde dostal jen jednu hvězdičku. A přitom jsem ho viděl už 4x a stále se mi velmi líbí.
444320
Já už vím, že se mi Poseidon bude velmi líbit. 50% hodnocení filmů a her co vidím , tak jsem úplně znechucen. Nejvíc co mě kdy dostlalo bylo hodnocení filmu Stroj času v Premiere kde dostal jen jednu hvězdičku. A přitom jsem ho viděl už 4x a stále se mi velmi líbí.
Poseidon
0 0
reagovat
Hoffman mi nepřišel ani trochu vtipnej, krásně zahranej záporák imo. :)
444319
Hoffman mi nepřišel ani trochu vtipnej, krásně zahranej záporák imo. :)
0 0
reagovat

Indiana

nechtene vtipny? ani ne...spis vubec, nez ani...
444318
nechtene vtipny? ani ne...spis vubec, nez ani...
Indiana
0 0
reagovat
Mám dotaz pro ty, co viděli M:I 3, nepřišel vám tam P. S. Hoffman trochu nechtěně vtipnej?
444317
Mám dotaz pro ty, co viděli M:I 3, nepřišel vám tam P. S. Hoffman trochu nechtěně vtipnej?
0 0
reagovat
Shushika: Četl jsem tvůj komentář k tomu no.
444316
Shushika: Četl jsem tvůj komentář k tomu no.
0 0
reagovat
No, však za týden uvidíš v naší recenzi...
444315
No, však za týden uvidíš v naší recenzi...
0 0
reagovat
Prům. hodnocení na csfd
444314
Prům. hodnocení na csfd
0 0
reagovat
To je na stolici, film, na který jsem se toto léto možná těšil nejvíc (POSEIDON), je celkem stíranej a má průměrný hodnocení 46%. :o:o:o
444313
To je na stolici, film, na který jsem se toto léto možná těšil nejvíc (POSEIDON), je celkem stíranej a má průměrný hodnocení 46%. *:o**:o**:o*
0 0
reagovat
Shushika: Poněvadž on napsal, jak je stará:).
444312
Shushika: Poněvadž on napsal, jak je stará*:)*.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist