Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129681 - 129700 Napsat příspěvek
Někdo tu chce zapůsobit na Kocoura, kdyz ma tak sexy hlas...
443877
Někdo tu chce zapůsobit na Kocoura, kdyz ma tak sexy hlas...
0 0
reagovat
Na ikonku Elishy tu ma pravo jedina uzivatelka... nedelejte mi v hlave bordel. ;)))
443876
Na ikonku Elishy tu ma pravo jedina uzivatelka... nedelejte mi v hlave bordel. ;)))
0 0
reagovat
ja mam pocit ze ta ikonka je z toho obrazku co byl tehda v Premiere a ctenari se pry na nej vydrzeli divat celych "24 hodin". myslim ze to bylo mozny :)
443875
ja mam pocit ze ta ikonka je z toho obrazku co byl tehda v Premiere a ctenari se pry na nej vydrzeli divat celych "24 hodin". myslim ze to bylo mozny :)
0 0
reagovat
zavrete Elishu!...teda Azazel...za a) me nema rada a za b) me rusi jeji ikonka :D
443874
zavrete Elishu!...teda Azazel...za a) me nema rada a za b) me rusi jeji ikonka *:D*
0 0
reagovat

Elisha a Porsche?

Nezda sa vam logickejsie ze vystupila z toho auta napravo?:) Je to LA, nie?
443873
Nezda sa vam logickejsie ze vystupila z toho auta napravo?:) Je to LA, nie?
Elisha a Porsche?
0 0
reagovat
ted nevim kdo neumi anglicky, esli ja, lebo vinc ?)
443872
ted nevim kdo neumi anglicky, esli ja, lebo vinc *?)*
0 0
reagovat
You guessed it, ceny nedostaneš, protože máš ceny rozdávat :)
443871
You guessed it, ceny nedostaneš, protože máš ceny rozdávat :)
0 0
reagovat
Az prilis jsem se musel soustredit na tu blondatou osubku, ale... to auto je Porsche 911 Carrera "S" Cabrio... vsadim se, ze je to eSko... neni duvod, aby si celebrita kupovala podtaktovanou, "obycejnou" verzi. ;)
443870
Az prilis jsem se musel soustredit na tu blondatou osubku, ale... to auto je Porsche 911 Carrera "S" Cabrio... vsadim se, ze je to eSko... neni duvod, aby si celebrita kupovala podtaktovanou, "obycejnou" verzi. ;)
0 0
reagovat
Aby se neřeklo a soutěž mohla pokračovat. Hádejte :)
link target="_blank">link border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />
443869
Aby se neřeklo a soutěž mohla pokračovat. Hádejte :)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
0 0
reagovat
Ano, good point. Kdy budu moct mazat vlastní soukromou korespondenci? Jedna nejmenovaná ehm identita spamuje můj vzkazník sprostými obrázky! :D
443867
Ano, good point. Kdy budu moct mazat vlastní soukromou korespondenci? Jedna nejmenovaná ehm identita spamuje můj vzkazník sprostými obrázky! *:D*
0 0
reagovat
nejde... jakmile pouzijes nejaky extra dlouhy slovo bez mezer (nebo odkaz bez tagu), pripadne obrazek sirsi, nez design (500px +/-), tak mas proste peska... smaz ten prispevek, kterej za to muze a vsechno bude pri starym... lepsi reseni neexistuje.
443868
nejde... jakmile pouzijes nejaky extra dlouhy slovo bez mezer (nebo odkaz bez tagu), pripadne obrazek sirsi, nez design (500px +/-), tak mas proste peska... smaz ten prispevek, kterej za to muze a vsechno bude pri starym... lepsi reseni neexistuje.
0 0
reagovat
btw ja mam takle rozsekanej vzkaznik, uz sem to tu jednou ukazoval....co stim? nende to nak "opravit"?
443866
btw ja mam takle rozsekanej vzkaznik, uz sem to tu jednou ukazoval....co stim? nende to nak "opravit"?
0 0
reagovat
ale mluv...kdyz nam rikas "zlobidla jedny" tak je to krasny...
443865
ale mluv...kdyz nam rikas "zlobidla jedny" tak je to krasny...
0 0
reagovat
hele nemluv v mnoznym cisle :D
443864
hele nemluv v mnoznym cisle *:D*
0 0
reagovat
imf se podival, valil oci a smazal, pac to totalne rozsekalo design. Vy zlobidla jedny... naucte se to linkovat skrz nahledy...
443863
imf se podival, valil oci a smazal, pac to totalne rozsekalo design. Vy zlobidla jedny... naucte se to linkovat skrz nahledy...
0 0
reagovat
A na ráfky ;)
443862
A na ráfky ;)
0 0
reagovat
hmmm....ale sekne ji to furt stejne :D .....azi nejsi ty naka ujeta z tech eMZaku posledni dobou :D ...imho az pride imf tak akorat bude valit bulvy na svoji oblibenkyni :))
443861
hmmm....ale sekne ji to furt stejne *:D* .....azi nejsi ty naka ujeta z tech eMZaku posledni dobou *:D* ...imho az pride imf tak akorat bude valit bulvy na svoji oblibenkyni *:))*
0 0
reagovat
vy uvidite az prijde imf!...
443860
vy uvidite az prijde imf!...
0 0
reagovat
Přece to nebudu řešit jen s tebou Stčko, musíme počkat na výpovědi ostatních. ;)
443859
Přece to nebudu řešit jen s tebou Stčko, musíme počkat na výpovědi ostatních. ;)
0 0
reagovat
Porsche 911 Carrera Cabrio??)
443858
Porsche 911 Carrera Cabrio?*?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist