Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129361 - 129380 Napsat příspěvek
Jo a u hudby treba jeste zminit klasika : Ennio Morricone!!! imfe - COla dost dobra...
447399
Jo a u hudby treba jeste zminit klasika : Ennio Morricone!!! imfe - COla dost dobra...
0 0
reagovat
Vsechny 3 LOTRy od Shora jsou supa, SPidy suite od Elfmana, Zimmer (Gladiator, BHD, Skala...)... ale absolutni supa je Harry Gregson Williams - the Battle (z Narnie)jez v 9minutovem traileru je jeste o stupinek vyse...A jinak souhlas s durem - Conan je spicka :+
447398
Vsechny 3 LOTRy od Shora jsou supa, SPidy suite od Elfmana, Zimmer (Gladiator, BHD, Skala...)... ale absolutni supa je Harry Gregson Williams - the Battle (z Narnie)jez v 9minutovem traileru je jeste o stupinek vyse...A jinak souhlas s durem - Conan je spicka *:+*
0 0
reagovat

Hitman

Na LR je recenze scénáře a dali mu známku A. Ale mám pocit, že se na projektu teď moc nepracuje...
447397
Na LR je recenze scénáře a dali mu známku A. Ale mám pocit, že se na projektu teď moc nepracuje...
Hitman
0 0
reagovat
Já ulítávám hlavně na Williamsovi - Parade of Ewoks (E VI), The Mine Car Chase (Chrám zkázy) a nebo třeba závěr The Penitent Man Will Pass (Křížová výprava). Rozhodně taky hodně můžu LoDucův lahůdkovej sountrack k Army Of Darkness. Ale ono by toho bylo plno. Herrmann - titulní skladba k Fahrenheitovi a pak taky ještě Vertigo, ale to asi celý. A ještě bych nerad zapoměl na úvodní třináctiminutový otvírák Bolerish k Femme Fatale od Sakamota. :)
447396
Já ulítávám hlavně na Williamsovi - Parade of Ewoks (E VI), The Mine Car Chase (Chrám zkázy) a nebo třeba závěr The Penitent Man Will Pass (Křížová výprava). Rozhodně taky hodně můžu LoDucův lahůdkovej sountrack k Army Of Darkness. Ale ono by toho bylo plno. Herrmann - titulní skladba k Fahrenheitovi a pak taky ještě Vertigo, ale to asi celý. A ještě bych nerad zapoměl na úvodní třináctiminutový otvírák Bolerish k Femme Fatale od Sakamota. *:)*
0 0
reagovat
Ježiši, občas mluví moc rychle, ale je to drsný, hlavně jak ladil rádio v TIE, to bylo nej:+:))
447395
Ježiši, občas mluví moc rychle, ale je to drsný, hlavně jak ladil rádio v TIE, to bylo nej*:+**:))*
0 0
reagovat
GTA">link - Coca Cola (very funny)
447394
GTA - Coca Cola (very funny)
0 0
reagovat
Vader">link horecka pokracuje. ;)
0 0
reagovat
Děcka, já vás obdivuju, jak se dokážete zabavit sami, ani k tomu nepotřebujete recenze, profily, blogy. Stačí vám dát volnej prostor:D:D:D
447392
Děcka, já vás obdivuju, jak se dokážete zabavit sami, ani k tomu nepotřebujete recenze, profily, blogy. Stačí vám dát volnej prostor*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
A co takovy Damien Rice - The Blowers Daughter z Closer a nebo Inner Circle - Bad Boys a take Kenny Rogers - Just Dropped In z The Big Lebowski.....je jich mnoho:D
447391
A co takovy Damien Rice - The Blowers Daughter z Closer a nebo Inner Circle - Bad Boys a take Kenny Rogers - Just Dropped In z The Big Lebowski.....je jich mnoho*:D*
0 0
reagovat
Once upon a time, I was... jj, Audioslave i hands of time rulluji... Je toho dost, ale mam rad Williamse ( z novejsich treba Anakin vs. Obi wan:+) a ted me docela dostava John Powell a X-meni "3" (Dark Phoenixs tragedy je bozi)... And more...
447390
Once upon a time, I was... jj, Audioslave i hands of time rulluji... Je toho dost, ale mam rad Williamse ( z novejsich treba Anakin vs. Obi wan*:+*) a ted me docela dostava John Powell a X-meni "3" (Dark Phoenixs tragedy je bozi)... And more...
0 0
reagovat
pripojuju se k sigur ros, navras i hands of time a zaroven se vzdycky rozplyvam nad Gabrielle - Sometimes z love actually...mnam
447389
pripojuju se k sigur ros, navras i hands of time a zaroven se vzdycky rozplyvam nad Gabrielle - Sometimes z love actually...mnam
0 0
reagovat
V poslední době bezpochyby při asi 10tém sledování Collateral v tomto roce skladba od Audioslave - Shadow On The Sun.. je to scéna v korejský čtvrti, když přes cestu z ničeho nic přeběhnou kojoti a taxík zpomaluje.. husina i na 20té shlédnutí.. To kouká zamyšleně i Vincent.. ehm sakra je to venku! :D
447388
V poslední době bezpochyby při asi 10tém sledování Collateral v tomto roce skladba od Audioslave - Shadow On The Sun.. je to scéna v korejský čtvrti, když přes cestu z ničeho nic přeběhnou kojoti a taxík zpomaluje.. husina i na 20té shlédnutí.. To kouká zamyšleně i Vincent.. ehm sakra je to venku! *:D*
0 0
reagovat

Taky si přihodím

Opět Zimmer, tentokrát Journey To The Line (Tenká červená linie)... zdravím Shushiku :o)
447387
Opět Zimmer, tentokrát Journey To The Line (Tenká červená linie)... zdravím Shushiku :o)
Taky si přihodím
0 0
reagovat
Mám jich hodně např. Constellation Lyra (Edward Shearmur) z K-Paxu, The Bridge (Tomandandy) z Mothman Prophecies, Kissing You (Craig Armstrong) z Romeo+Juliet, Syriana (Alexandre Desplat) ze Syriany, Circle of Hell (Brian Tyler/Klaus Badelt) z Constantine, The Rave (Harry Gregsson-Williams) z Man on Fire a Fairy Dance (James Newton Howard) z Petera Pana
447386
Mám jich hodně např. Constellation Lyra (Edward Shearmur) z K-Paxu, The Bridge (Tomandandy) z Mothman Prophecies, Kissing You (Craig Armstrong) z Romeo+Juliet, Syriana (Alexandre Desplat) ze Syriany, Circle of Hell (Brian Tyler/Klaus Badelt) z Constantine, The Rave (Harry Gregsson-Williams) z Man on Fire a Fairy Dance (James Newton Howard) z Petera Pana
0 0
reagovat
Navras !!!
447385
Navras !!!
0 0
reagovat
Celej OST Collateral, speciálně Hands of time (Groove armada):+:+
447384
Celej OST Collateral, speciálně Hands of time (Groove armada)*:+**:+*
0 0
reagovat
Přihazuju: celej soundtrack The Mask ja laskominka + Memento... to mi neleze z hlavy...:)
447383
Přihazuju: celej soundtrack The Mask ja laskominka + Memento... to mi neleze z hlavy...*:)*
0 0
reagovat
Nejlepší je celej soundtrack k 21 gramů(hlavně "Can things be better?","When our wings are cut,..." , Střihorukýmu Edwardovi, Ztraceno v překladu,Requiem za sen (geniální ústřední skladba) a Noc v Roxbury (nostalgie jaxvině:) )
447382
Nejlepší je celej soundtrack k 21 gramů(hlavně "Can things be better?","When our wings are cut,..." , Střihorukýmu Edwardovi, Ztraceno v překladu,Requiem za sen (geniální ústřední skladba) a Noc v Roxbury (nostalgie jaxvině:) )
0 0
reagovat
Berlin Foot Chase - Bourne Supremacy (John Powell), ale je jich fakt moc než aby se s jistotou dala vybrat jenom jedna.
447381
Berlin Foot Chase - Bourne Supremacy (John Powell), ale je jich fakt moc než aby se s jistotou dala vybrat jenom jedna.
0 0
reagovat
Zostanem vo fantasy: skvele fungujú Shoreho motívy v Pánovi prsteňov, ale nechytajú na Orffovu Carminu Buranu - keď v závere Excaliburu Artuš a jeho rytieri cválajú do posledného boja, toto hrmí z reprákov a rozkvitajú sady, tak to teda môžem. A ešte sa mi strašne páči Williams z Chrámu skazy, nie hlavný Indyho motív, ale taká tá pochodová skladba, neviem, ako sa volá...
447380
Zostanem vo fantasy: skvele fungujú Shoreho motívy v Pánovi prsteňov, ale nechytajú na Orffovu Carminu Buranu - keď v závere Excaliburu Artuš a jeho rytieri cválajú do posledného boja, toto hrmí z reprákov a rozkvitajú sady, tak to teda môžem. A ešte sa mi strašne páči Williams z Chrámu skazy, nie hlavný Indyho motív, ale taká tá pochodová skladba, neviem, ako sa volá...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se