Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129321 - 129340 Napsat příspěvek

Forrest

Popravde nevim za co bychom (ne "by jsme") se meli stydet. Ty ukazky jsou tu jenom docasne a necpeme je do profilu, nikdo nikoho nenuti, aby si je stahoval. Jestli te to urazi, je to tvuj problem. :)
439197
Popravde nevim za co bychom (ne "by jsme") se meli stydet. Ty ukazky jsou tu jenom docasne a necpeme je do profilu, nikdo nikoho nenuti, aby si je stahoval. Jestli te to urazi, je to tvuj problem. :)
Forrest
0 0
reagovat

Forrest

Ehm, co silis?
439196
Ehm, co silis?
Forrest
0 0
reagovat

imf

Že se nestydíte, dávat to SEM. Oháníte se tu, jak by jsme měli psát spisovně a že to svědčí o úrovni serveru a dáváte sem tyhle sra.ky... :-
439195
Že se nestydíte, dávat to SEM. Oháníte se tu, jak by jsme měli psát spisovně a že to svědčí o úrovni serveru a dáváte sem tyhle sra.ky... *:-*
imf
0 0
reagovat

xMort

Mensi lekce z cestiny... exkluzivni zabery, tj. ty zabery jsou exkluzivni samy o sobe (na cemz nic nemeni fakt, ze jsou na X serverech). Kdybychom ty zabery nabizeli exkluzivne, znamena to, ze je mame jen my, coz se zrejme snazis vyvratit. ;)
439194
Mensi lekce z cestiny... exkluzivni zabery, tj. ty zabery jsou exkluzivni samy o sobe (na cemz nic nemeni fakt, ze jsou na X serverech). Kdybychom ty zabery nabizeli exkluzivne, znamena to, ze je mame jen my, coz se zrejme snazis vyvratit. ;)
xMort
0 0
reagovat

Doom

Eee, nechci vám kazit radost s tou exkluzivitou kolem záběrů z Dooma z toho Quakeconu, ale na Studně (link už byli včera ráno. a nejen tam ;)
439193
Eee, nechci vám kazit radost s tou exkluzivitou kolem záběrů z Dooma z toho Quakeconu, ale na Studně (http://www.studna.net/) už byli včera ráno. a nejen tam *;)*
Doom
0 0
reagovat

Domino

Druhej trailer fakt pohodovka. Hodně mě navnadil na návštěvu kinosálu.. link
439192
Druhej trailer fakt pohodovka. Hodně mě navnadil na návštěvu kinosálu..
Domino
0 0
reagovat

Cival

S tebou se snad shodnu jen na top 1. ;)
439191
S tebou se snad shodnu jen na top 1. *;)*
Cival
0 0
reagovat

killerzeli

Ale tak vlezlej jako ten film nejses, ne? :-)
439190
Ale tak vlezlej jako ten film nejses, ne? :-)
killerzeli
0 0
reagovat

Amelie

Mě se líbí, jelikož je to divnej film jako já...
439189
Mě se líbí, jelikož je to divnej film jako já...
Amelie
0 0
reagovat

Amelie

Mě se moc nelíbí....nemám rád Jeunetův styl.
439188
Mě se moc nelíbí....nemám rád Jeunetův styl.
Amelie
0 0
reagovat

Amelie

Jakej je váš názor na film Amélie z Montmartu? Já to teď konečně viděl a myslím, že je to jeden z nejlepších filmů, co jsou...
439187
Jakej je váš názor na film Amélie z Montmartu? Já to teď konečně viděl a myslím, že je to jeden z nejlepších filmů, co jsou...
Amelie
0 0
reagovat

MYSTIC

Wow, měníš ikonu jednu za druhou... Co bude příště?
439186
Wow, měníš ikonu jednu za druhou... Co bude příště?
MYSTIC
0 0
reagovat

imf

Díky.
439185
Díky.
imf
0 0
reagovat

MYSTIC

Opraveno.
439184
Opraveno.
MYSTIC
0 0
reagovat

imf , cival , k0COUR

Chcu upozorňit, že se vám asi pokazil link na Boogeymana, nebo to nejde stáhnout jenom mě??)
439183
Chcu upozorňit, že se vám asi pokazil link na Boogeymana, nebo to nejde stáhnout jenom mě?*?)*
imf , cival , k0COUR
0 0
reagovat

HP4

To já se na HP 4 těším jenom na pár scének.A jedna z nich je jak bude Harry v tom bludišti,a druhá je,jak bude bojovat s tím drakem.:o
439182
To já se na HP 4 těším jenom na pár scének.A jedna z nich je jak bude Harry v tom bludišti,a druhá je,jak bude bojovat s tím drakem.*:o*
HP4
0 0
reagovat

NW + KK

Noční hlídku jsem viděl a good. Moc lidí si to teda nemyslí, ale já jo. A King Kong mě láká jen protože jsem fanoušek LOTRa, takže...
439181
Noční hlídku jsem viděl a good. Moc lidí si to teda nemyslí, ale já jo. A King Kong mě láká jen protože jsem fanoušek LOTRa, takže...
NW + KK
0 0
reagovat

wovsi

Já se těším na King Konga a to hodně, ale ta Noční Hlídka mě moc neláká.
439180
Já se těším na King Konga a to hodně, ale ta Noční Hlídka mě moc neláká.
wovsi
0 0
reagovat

wovsi

Nechcete už odběhnout od témat Harry Potter a ikony? Co takhle: Jak se těšíte na Noční hlídku a na King Konga?
439179
Nechcete už odběhnout od témat Harry Potter a ikony? Co takhle: Jak se těšíte na Noční hlídku a na King Konga?
wovsi
0 0
reagovat

OK

Už je vše v pořádku, NBK sorry za shodu ikonek a Forrest díky za upozornění.:))
439178
Už je vše v pořádku, NBK sorry za shodu ikonek a Forrest díky za upozornění.*:))*
OK
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se