Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128621 - 128640 Napsat příspěvek
Azazel: co je opak pravdy? Lež. Pokud "pravdu" považuješ za názor v recenzi, má tvá věta jinou váhu než to, když Spáčilová (ne)záměrně zkresluje zpravodajství ze světa filmu. Buď tak hodná a osvětli to. Dík!
444785
Azazel: co je opak pravdy? Lež. Pokud "pravdu" považuješ za názor v recenzi, má tvá věta jinou váhu než to, když Spáčilová (ne)záměrně zkresluje zpravodajství ze světa filmu. Buď tak hodná a osvětli to. Dík!
0 0
reagovat

lazarus

"""kriticka"""...
444784
"""kriticka"""...
lazarus
0 0
reagovat

Spacilova

Nic jsem pro ti nemel, ale po vcerejsi recenzi X-Menu 3 v MF Dnes jsem myslel, ze ji zabiju... Takhle neprofesionalni recenzi bych si nedovolil ani ja - a to pisu "jen" do jakehosi skolniho casopisu... Myslím, že kdo to četl, mi dá za pravdu...
444783
Nic jsem pro ti nemel, ale po vcerejsi recenzi X-Menu 3 v MF Dnes jsem myslel, ze ji zabiju... Takhle neprofesionalni recenzi bych si nedovolil ani ja - a to pisu "jen" do jakehosi skolniho casopisu... Myslím, že kdo to četl, mi dá za pravdu...
Spacilova
0 0
reagovat
"kritička"
444782
"kritička"
0 0
reagovat
kto je spacilova?
444781
kto je spacilova?
0 0
reagovat

ad. Spacilova

na zaklade nekolika recenzi...to uz snad ani nemuze byt mozny...ona snad vedome a s nejakym hodne zvlastnim zamerem rika opak toho co je pravda, jinak vazne nevim...
444780
na zaklade nekolika recenzi...to uz snad ani nemuze byt mozny...ona snad vedome a s nejakym hodne zvlastnim zamerem rika opak toho co je pravda, jinak vazne nevim...
ad. Spacilova
0 0
reagovat

Azazel

Na základě který recenze tak soudíš? Jinak ale jo, je to pravda.
444779
Na základě který recenze tak soudíš? Jinak ale jo, je to pravda.
Azazel
0 0
reagovat
eh...spacilova je vymatlana...vim ze to vite, ale jen si potrebuju ulevit...
444778
eh...spacilova je vymatlana...vim ze to vite, ale jen si potrebuju ulevit...
0 0
reagovat
to imf: No vidíš, a mě ani kvůli jednomu....proč by měl taky Renč plýtvat energii na volební kampaň? Raději ať natočí o to lepší další film...
444777
to imf: No vidíš, a mě ani kvůli jednomu....proč by měl taky Renč plýtvat energii na volební kampaň? Raději ať natočí o to lepší další film...
0 0
reagovat

armitida

Me to vadi kvuli Rencovi, ne kvuli ODS. :)
444776
Me to vadi kvuli Rencovi, ne kvuli ODS. :)
armitida
0 0
reagovat
To imf: Nechci tady hrotit politickou diskusi, ale ten amaterismus mi v souvislosti s naší politickou scénou nijak nevadí...spíše se to nějak hodí :)
444775
To imf: Nechci tady hrotit politickou diskusi, ale ten amaterismus mi v souvislosti s naší politickou scénou nijak nevadí...spíše se to nějak hodí *:)*
0 0
reagovat
Nejlepsi je ta reklama na ODS v kine pred sifrou.. :-) takovej nesmelej smich po ni a pak tam nakej chlap zarval ze by sme se fakt s nima meli lip(myslel to hodne ironicky) ,to byl v kine vybuch smichu..:D
444774
Nejlepsi je ta reklama na ODS v kine pred sifrou.. :-) takovej nesmelej smich po ni a pak tam nakej chlap zarval ze by sme se fakt s nima meli lip(myslel to hodne ironicky) ,to byl v kine vybuch smichu..*:D*
0 0
reagovat
Jeskyne je hlavne, na Rence, dost amatersky natocena...
444773
Jeskyne je hlavne, na Rence, dost amatersky natocena...
0 0
reagovat
ja videla jenom imho povedeny danovy urad ( pousteli nam ho v kine, kdyz jsme byli se skolou :) ) a jeskyni, ktera mi prijde docela hloupa :)
444772
ja videla jenom imho povedeny danovy urad ( pousteli nam ho v kine, kdyz jsme byli se skolou :) ) a jeskyni, ktera mi prijde docela hloupa :)
0 0
reagovat
Mě ty spoty příjdou nechtěně vtipný.
444771
Mě ty spoty příjdou nechtěně vtipný.
0 0
reagovat
Volební spoty jsou myslím povedené. Mě nejvíce dostal daňový úřad a jeskyně. Pokud vím, že režíroval je Filip Renč, ne?
444770
Volební spoty jsou myslím povedené. Mě nejvíce dostal daňový úřad a jeskyně. Pokud vím, že režíroval je Filip Renč, ne?
0 0
reagovat
Tak když už tu řešíme i sport, proč ne volby?:-) Takže aby to mělo alespoň nějakou souvislost s filmem, jak se vám líbí volební spoty "jeskyně", "dańový úřad" a "úřad vlády"?
444769
Tak když už tu řešíme i sport, proč ne volby?:-) Takže aby to mělo alespoň nějakou souvislost s filmem, jak se vám líbí volební spoty "jeskyně", "dańový úřad" a "úřad vlády"?
0 0
reagovat

Do toho!

Finále je super úspěch, po takové obměně kádru, atd. A jak se našim nevěřilo?! Tak hlavně zítra všichni držte palce, ale myslím si, že Švédi budou zatraceně těžký oříšek!!! DO TOHO! :+
444768
Finále je super úspěch, po takové obměně kádru, atd. A jak se našim nevěřilo?! Tak hlavně zítra všichni držte palce, ale myslím si, že Švédi budou zatraceně těžký oříšek!!! DO TOHO! *:+*
Do toho!
0 0
reagovat
Ja bych jim to aji veril.. jsou mladi, jsou dravi.. :)
444767
Ja bych jim to aji veril.. jsou mladi, jsou dravi.. :)
0 0
reagovat
Zase nejsme favority... ale to by nam mohlo svedcit :)
444766
Zase nejsme favority... ale to by nam mohlo svedcit *:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist