Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128521 - 128540 Napsat příspěvek

Shushika

S autami je to trosku hlbsi problem. Za celu tu historiu rozpravok a inych blbosti sme si uz trosku zvykli na to ze hracky, hmyz, rybicky alebo zvieratka su "zive", lahsie sa s tym stotoznis. Pri autach je umenie vdychnut tym plechovym skatuliam dusu. Ale Pixar si na tom dal zalezat a som presvedceny ze po par minutach v kine to uz budes brat ako samozrejmost ze su to "auta". S trailermi to teraz akosi ide tazsie. Horsie ako Bugs Life to urcite nebude:)
445405
S autami je to trosku hlbsi problem. Za celu tu historiu rozpravok a inych blbosti sme si uz trosku zvykli na to ze hracky, hmyz, rybicky alebo zvieratka su "zive", lahsie sa s tym stotoznis. Pri autach je umenie vdychnut tym plechovym skatuliam dusu. Ale Pixar si na tom dal zalezat a som presvedceny ze po par minutach v kine to uz budes brat ako samozrejmost ze su to "auta". S trailermi to teraz akosi ide tazsie. Horsie ako Bugs Life to urcite nebude:)
Shushika
0 0
reagovat

Shushika

No já právě sázel na to, že to jsou AUTA a ne zvířatka, kterých už začínám být přesycen. Auta jsou aspoň originální a navíc se v trailerech pěkně hýbaly, ale jsem teď plný obav:o
445404
No já právě sázel na to, že to jsou AUTA a ne zvířatka, kterých už začínám být přesycen. Auta jsou aspoň originální a navíc se v trailerech pěkně hýbaly, ale jsem teď plný obav*:o*
Shushika
0 0
reagovat
Přiznám se, že se stále nedovedu přenést přes to, že jsou to AUTA a ne nějaké chlupaté potvory:-) Ale třeba to dopadne nad očekávání:-)
445403
Přiznám se, že se stále nedovedu přenést přes to, že jsou to AUTA a ne nějaké chlupaté potvory:-) Ale třeba to dopadne nad očekávání:-)
0 0
reagovat
Nevím čím to je, ale docela se klepu z toho, jak si Auta povedou. PIXARovské animáky se u mě vždy těšily velké oblibě, ale na Auta se objevuji ruzne spekulace, že vyhoří apod. Zvlášť když jdou do kin nějaké tři týdny po Over the Hedge, které je velice chváleno. No jsem nervózní jak sáňky v létě :o
445402
Nevím čím to je, ale docela se klepu z toho, jak si Auta povedou. PIXARovské animáky se u mě vždy těšily velké oblibě, ale na Auta se objevuji ruzne spekulace, že vyhoří apod. Zvlášť když jdou do kin nějaké tři týdny po Over the Hedge, které je velice chváleno. No jsem nervózní jak sáňky v létě *:o*
0 0
reagovat
Přátelé, tak jsme pro vás dokončili natáčení dalšího MovieZone FM a dostali jsme se na metu 100 minut. Stay tunned!:-)
445401
Přátelé, tak jsme pro vás dokončili natáčení dalšího MovieZone FM a dostali jsme se na metu 100 minut. Stay tunned!:-)
0 0
reagovat

LDK

Já si říkal kdy to někoho napadne..pouštět Raid z ruky se nevyplácí:)
445400
Já si říkal kdy to někoho napadne..pouštět Raid z ruky se nevyplácí*:)*
LDK
0 0
reagovat
Novej spiderman nebude -> link
445399
Novej spiderman nebude -> http://ziza.ru/other/062006/08/rekl/72_reklama_ziza_24252.jpg
0 0
reagovat
A nenechaj sa odbit hned na prvy krat, on rad robi drahoty:D
445398
A nenechaj sa odbit hned na prvy krat, on rad robi drahoty*:D*
0 0
reagovat
ale musis mu napsat nejmin 5 vzkazu on je strasne zapometlivej...
445397
ale musis mu napsat nejmin 5 vzkazu on je strasne zapometlivej...
0 0
reagovat
napis imfovi do vzkazniku on ti s tim urcite rad pomuze
445396
napis imfovi do vzkazniku on ti s tim urcite rad pomuze
0 0
reagovat

killerzeli

ne, jen sem se ptal kde by se ta hudba dala stáhnout
445395
ne, jen sem se ptal kde by se ta hudba dala stáhnout
killerzeli
0 0
reagovat

Pan Tummus

Ty chces asi hodně být vzpomenutý v MovieZone FM, co?
445394
Ty chces asi hodně být vzpomenutý v MovieZone FM, co?
Pan Tummus
0 0
reagovat
- What's your name? - David Carradine.. :D:+
445393
- What's your name? - David Carradine.. *:D**:+*
0 0
reagovat
Kde si nechal KoRn sakra? ;)
445392
Kde si nechal KoRn sakra? *;)*
0 0
reagovat
Depeche Mode, Massive Attack, Sting, Steven Seagal,... zatial sa nam to hudobne leto dobre rozbieha :)
445391
Depeche Mode, Massive Attack, Sting, Steven Seagal,... zatial sa nam to hudobne leto dobre rozbieha :)
0 0
reagovat
hmm treba o diete :)
445390
hmm treba o diete :)
0 0
reagovat
Laz...hm o cem by pak asi mluvili?...
445389
Laz...hm o cem by pak asi mluvili?...
0 0
reagovat
Pro jednoho z nas by to asi nedopadlo dobre. :)))
445388
Pro jednoho z nas by to asi nedopadlo dobre. :)))
0 0
reagovat
a zrovna bys tam s nim mohl udelat nejakej exkluzivni rozhovor :)
445387
a zrovna bys tam s nim mohl udelat nejakej exkluzivni rozhovor :)
0 0
reagovat

gorecki

delej si srandu, ale vzal bych te za slovo. ja tam snad fakt pojedu. ;)
445386
delej si srandu, ale vzal bych te za slovo. ja tam snad fakt pojedu. ;)
gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist