Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128501 - 128520 Napsat příspěvek
Dobre, tak to uz si dost stary na to, aby ses nechoval jako rozmazleny blbecek, ktery kdyz nedostane lizatko, zacne bulet...
448259
Dobre, tak to uz si dost stary na to, aby ses nechoval jako rozmazleny blbecek, ktery kdyz nedostane lizatko, zacne bulet...
0 0
reagovat

Cival

3 a pul....
448258
3 a pul....
Cival
0 0
reagovat
Mysticu, kolik ti je? Pet?
448257
Mysticu, kolik ti je? Pet?
0 0
reagovat

Mystic

No comment. :) Uz jsem nekolikrat psal, ze kviz je jaksi navic... takovy bonus pro ctenare... v zebricku priorit je uplne nejniz, stejne jako je nejniz na cele strance. Preber si to, chlapce. :)
448256
No comment. :) Uz jsem nekolikrat psal, ze kviz je jaksi navic... takovy bonus pro ctenare... v zebricku priorit je uplne nejniz, stejne jako je nejniz na cele strance. Preber si to, chlapce. :)
Mystic
0 0
reagovat
MYSTIC: nezapomínej, že MZ je naše volnočasová aktivita, takže zatímco ty jen čteš a camráš, my chodíme na pojekce, do půjčoven, trávíme hodiny na netu, aby to tu jelo. Zklidni hormon. A btw tě tu v soutěžích nikdo nediskriminuje, ve vyhodnocování osobní sympatie ani antipatie neuplatňujeme...
448255
MYSTIC: nezapomínej, že MZ je naše volnočasová aktivita, takže zatímco ty jen čteš a camráš, my chodíme na pojekce, do půjčoven, trávíme hodiny na netu, aby to tu jelo. Zklidni hormon. A btw tě tu v soutěžích nikdo nediskriminuje, ve vyhodnocování osobní sympatie ani antipatie neuplatňujeme...
0 0
reagovat

MYSTIC

A nechces nam nejaky kvizy usporadat sam? A ceny kupovat taky sam a za svoje penize?
448254
A nechces nam nejaky kvizy usporadat sam? A ceny kupovat taky sam a za svoje penize?
MYSTIC
0 0
reagovat

kviz

Coze, uhadly jenom tri lidi (spolu se mnou) a ja zase nevyhral? Uz se mi to zda nejake divne, ze by averze vuci me? Je mi jedno,vy jste... a vubec proc to resit. A jinak kdy zacne konecne nove ctvrtleti? MZ by si mela najit este jednu posilu na kvizy, at nemusi kazdy kviz presunovat o 5dnu a potom 10 vyhodnocovat.
448253
Coze, uhadly jenom tri lidi (spolu se mnou) a ja zase nevyhral? Uz se mi to zda nejake divne, ze by averze vuci me? Je mi jedno,vy jste... a vubec proc to resit. A jinak kdy zacne konecne nove ctvrtleti? MZ by si mela najit este jednu posilu na kvizy, at nemusi kazdy kviz presunovat o 5dnu a potom 10 vyhodnocovat.
kviz
0 0
reagovat

t_gon

Ved prave, VSETCI si uvedomuju, ze Termi bez Arnieho nie je Termi, tak preto im to tolko trva kedze to chcu tocit (teda, ich uctovnici:)
448252
Ved prave, VSETCI si uvedomuju, ze Termi bez Arnieho nie je Termi, tak preto im to tolko trva kedze to chcu tocit (teda, ich uctovnici:)
t_gon
0 0
reagovat

Gorecki

Snad si nebudou davat na cas hoodne dlouho, i kdyz bez Arniho neni Termi, ze...No a ROcky mel finishovat IV a konec a ne tou patou slataninou...

xMort - BL byl z pocatku celkem tezka nuda, ale jak rikam, ke konci to bylo temer jako sledovat starsi Wooovky... A me pro zmenu nebavi xXx2 - takze mam futra do klubu zavrene ;(
448251
Snad si nebudou davat na cas hoodne dlouho, i kdyz bez Arniho neni Termi, ze...No a ROcky mel finishovat IV a konec a ne tou patou slataninou...
xMort - BL byl z pocatku celkem tezka nuda, ale jak rikam, ke konci to bylo temer jako sledovat starsi Wooovky... A me pro zmenu nebavi xXx2 - takze mam futra do klubu zavrene ;(
Gorecki
0 0
reagovat
Na CNN som videl rozhovor s CEO studia MGM, kde hovoril o tom, ze novy Terminator bude bez Arnieho a ze si davaju na cas aby nasli dobreho noveho predstavitela. Takisto povedal, ze novy Rocky nema byt revivalom serie, ale iba poslednym zatuknutim celej serie (co je dost logicke:)
448250
Na CNN som videl rozhovor s CEO studia MGM, kde hovoril o tom, ze novy Terminator bude bez Arnieho a ze si davaju na cas aby nasli dobreho noveho predstavitela. Takisto povedal, ze novy Rocky nema byt revivalom serie, ale iba poslednym zatuknutim celej serie (co je dost logicke:)
0 0
reagovat

imf

elita jak se patri - nebo jelita? :)) :D
448249
elita jak se patri - nebo jelita? *:))* *:D*
imf
0 0
reagovat

OT

448248
http://www.youtube.com/watch?v=YuFLvwRQXm0
OT
0 0
reagovat

xMort

Vitej do elitniho klubu. :)
448247
Vitej do elitniho klubu. :)
xMort
0 0
reagovat

t_gon

Mě to moc nebavilo..

Já si dneska z recese pustil xXx 2 a náramně jsem se u toho pobavil. Nevím jestli to mysleli vážně, ale koukatelné je to tak jako tak..
448246
Mě to moc nebavilo..

Já si dneska z recese pustil xXx 2 a náramně jsem se u toho pobavil. Nevím jestli to mysleli vážně, ale koukatelné je to tak jako tak..
t_gon
0 0
reagovat

st

ja psat pro MZ? to by neslo, bych je svym umem uplne zasstinil... to jim prece nemuzu udelat ;):))
448245
ja psat pro MZ? to by neslo, bych je svym umem uplne zasstinil... to jim prece nemuzu udelat *;)**:))*
st
0 0
reagovat

Catacombs trailer

Další hororový příspěvek tentokrát odehrávající se v katakombách pod Paříží, kde nějaký chytrák udělal disco klub.

link
448244
Další hororový příspěvek tentokrát odehrávající se v katakombách pod Paříží, kde nějaký chytrák udělal disco klub. http://www.youtube.com/watch?v=cRkPL8VqF1w
Catacombs trailer
0 0
reagovat
A propo, sleduej nekdo ANime Black">link Lagoon???Je to vcelku novinka (tak mesic tomu sel posledni dil z 12 - coz ma byt ovsem prej jen prvni serka) a je to cistej akcni narez. Jedna se o bandu zoldaku (zena, bouchac, drtihlav na kompy a nove jeden typek, jenz s nimi zustal od prvni chvile co vybrali lod, na niz cestoval....), ale ted k tomu hlavnimu. Jsem ted dojel 11 dil a jako by nestacilo ze hlavni hrdinka Levi chodi a vsechno mydli zasadne s dvemy kvery, ale v tomto dile se objevi pan Mr. Chan, jez presne jako by z oka Yun-Fat Chowovi vypadnul...Kdo nevidel neuveri. DElsi sacko, bila sala, stylove brylky, cigarko a samozrejme 2 Guny....Krasa
448243
A propo, sleduej nekdo ANime Black Lagoon???Je to vcelku novinka (tak mesic tomu sel posledni dil z 12 - coz ma byt ovsem prej jen prvni serka) a je to cistej akcni narez. Jedna se o bandu zoldaku (zena, bouchac, drtihlav na kompy a nove jeden typek, jenz s nimi zustal od prvni chvile co vybrali lod, na niz cestoval....), ale ted k tomu hlavnimu. Jsem ted dojel 11 dil a jako by nestacilo ze hlavni hrdinka Levi chodi a vsechno mydli zasadne s dvemy kvery, ale v tomto dile se objevi pan Mr. Chan, jez presne jako by z oka Yun-Fat Chowovi vypadnul...Kdo nevidel neuveri. DElsi sacko, bila sala, stylove brylky, cigarko a samozrejme 2 Guny....Krasa
0 0
reagovat
No if mas sikovnou segru, tak se muzem na necem domluvit ^_^
448242
No if mas sikovnou segru, tak se muzem na necem domluvit ^_^
0 0
reagovat
sikulka, chces pusinku? :)
448241
sikulka, chces pusinku? :)
0 0
reagovat
Taky jsem si vsimnul noveho pridavku do redakce (V.I.M.: Halloween)...
448240
Taky jsem si vsimnul noveho pridavku do redakce (V.I.M.: Halloween)...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se