Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128461 - 128480 Napsat příspěvek

Gorecki

Kde jsou ty časy, maringotku s automatama aby pohledal :D
448299
Kde jsou ty časy, maringotku s automatama aby pohledal *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
Keby ste ten kviz spravili bez cien, a bolo by to len o tom kto sa dostane v rebricku najvyssie /jak za starych cias pri hracich automatoch, kde islo len o samotnu prestiz), hned by bolo po probleme:)
448298
Keby ste ten kviz spravili bez cien, a bolo by to len o tom kto sa dostane v rebricku najvyssie /jak za starych cias pri hracich automatoch, kde islo len o samotnu prestiz), hned by bolo po probleme:)
0 0
reagovat
Thanx, všechno ok. jinak dobrá práce, zase sis máknul:D:+
448297
Thanx, všechno ok. jinak dobrá práce, zase sis máknul*:D**:+*
0 0
reagovat

KARLOS

Vies, ide o to, ze vacsinu ludi automaticky napadne ze je to tak ako to popisoval imf, skratka bonus ktorym si nas rozmaznavaju. A tak to treba aj brat s vdakou aj keby to bolo len raz za rok. Ta mensina to berie tak, ze ak je nieco zadarmo, nech je to hned aj so slahackou a opovaz sa nabuduce nedat! :) C´est la vieu
448296
Vies, ide o to, ze vacsinu ludi automaticky napadne ze je to tak ako to popisoval imf, skratka bonus ktorym si nas rozmaznavaju. A tak to treba aj brat s vdakou aj keby to bolo len raz za rok. Ta mensina to berie tak, ze ak je nieco zadarmo, nech je to hned aj so slahackou a opovaz sa nabuduce nedat! :) C´est la vieu
KARLOS
0 0
reagovat
U mě všechno ok. Možná máš v cache prohlížeče starej styl, zkus párkrát refreshnout ;)
448295
U mě všechno ok. Možná máš v cache prohlížeče starej styl, zkus párkrát refreshnout ;)
0 0
reagovat
taky se vám ve firefoxu rozhází celá hlavní stránka? V exploreru to všechno sedí, ale mozzile ne.
448294
taky se vám ve firefoxu rozhází celá hlavní stránka? V exploreru to všechno sedí, ale mozzile ne.
0 0
reagovat
Je velice zajímavé, jak někteří users na tom kvízu tak strašně lpí... Chlapi, já vám taky něco teďka vytknu ;) - děláte je šíleně těšký... :D:+8)... Za celou dobu, co tu chodím, jsem uhodl dvě kvízové otázky a ani jednou jsem nevyhrál!!! Jak jen to je možný... :D:D:D Měli by jste klid, kdyby jste to dělali jen jednou za čtvrtletí a nebo vůbec a měli by jste čas na lepší věci... To můj skromný názor...;):+8):)
448293
Je velice zajímavé, jak někteří users na tom kvízu tak strašně lpí... Chlapi, já vám taky něco teďka vytknu *;)* - děláte je šíleně těšký... *:D**:+**8)*... Za celou dobu, co tu chodím, jsem uhodl dvě kvízové otázky a ani jednou jsem nevyhrál!!! Jak jen to je možný... *:D**:D**:D* Měli by jste klid, kdyby jste to dělali jen jednou za čtvrtletí a nebo vůbec a měli by jste čas na lepší věci... To můj skromný názor...*;)**:+**8)**:)*
0 0
reagovat
t_gon : Wall je hezkej, ale nehodi se...
A pro Mystica : Pise se CYP, ne CIP...
448292
t_gon : Wall je hezkej, ale nehodi se... A pro Mystica : Pise se CYP, ne CIP...
0 0
reagovat

IMF

Díky.
448291
Díky.
IMF
0 0
reagovat
Jeste to neni obodovany (coz je ostatne videt i v profilu toho kvizu)
448290
Jeste to neni obodovany (coz je ostatne videt i v profilu toho kvizu)
0 0
reagovat
lol, ono to fakt bylo dungeon siege? ja jsem tak dobrej! :D znam asi ctyri fantasy filmy s priserkama na konich a zrona to je ono :) treba i vyhraju...muhehe :))
448289
lol, ono to fakt bylo dungeon siege? ja jsem tak dobrej! :D znam asi ctyri fantasy filmy s priserkama na konich a zrona to je ono :) treba i vyhraju...muhehe *:))*
0 0
reagovat
Jo jsem, ale že mám jen 2 celkově správně odpovězený otázky a já měl za to, že s Dungeon Siege bych měl mít 3. Kde se stala chyba. Že bych se já spletl?
448288
Jo jsem, ale že mám jen 2 celkově správně odpovězený otázky a já měl za to, že s Dungeon Siege bych měl mít 3. Kde se stala chyba. Že bych se já spletl?
0 0
reagovat

Ravenhorn

To bys mel vedet ne? Nebo za tebe odpovidal nekdo jinej? :) (ses tam)
448287
To bys mel vedet ne? Nebo za tebe odpovidal nekdo jinej? :) (ses tam)
Ravenhorn
0 0
reagovat
Mám otázku. Byl jsem i já mezi těma co dobře odpověděli na poslední kvíz Dungeon Siege?
448286
Mám otázku. Byl jsem i já mezi těma co dobře odpověděli na poslední kvíz Dungeon Siege?
0 0
reagovat
Škoda rozpory, jiné názory atd. musí být jinak kdyby nebyly tak by to bylo se světem špatný. Byla by pěkná nuda. :D
448285
Škoda rozpory, jiné názory atd. musí být jinak kdyby nebyly tak by to bylo se světem špatný. Byla by pěkná nuda. *:D*
0 0
reagovat

Cival

jo, radsi poslouchej svou zizen :+
448284
jo, radsi poslouchej svou zizen *:+*
Cival
0 0
reagovat
Snipsley: Beztak by me nejaci rozzlobeni Slezane castovali c____y. Image je na nic. Superman zustava!
448283
Snipsley: Beztak by me nejaci rozzlobeni Slezane castovali c____y. Image je na nic. Superman zustava!
0 0
reagovat
jezisku na krizku...
448282
jezisku na krizku...
0 0
reagovat

Cival

jo, uz si zmen ikonku, co ty na to ;) budes met novy "look" :D:D
448281
jo, uz si zmen ikonku, co ty na to *;)* budes met novy "look" *:D**:D*
Cival
0 0
reagovat

imf

Uz jsem s tim smireny :-) SORRY BOSS .-)
448280
Uz jsem s tim smireny :-) SORRY BOSS .-)
imf
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se