Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128341 - 128360 Napsat příspěvek

how it should have ended

asi to nekteri z vas znaj, ale ja na to narazil ted a je to fajn :) How">link It Should Have Ended
448344
asi to nekteri z vas znaj, ale ja na to narazil ted a je to fajn :) How It Should Have Ended
how it should have ended
0 0
reagovat
link
Tak to je na :o :o :o

link

Něco jako Spaceballs , to si musím sehnat.
448343
http://www.apple.com/jp/quicktime/trailers/tornado/dreamship/ Tak to je na *:o* *:o* *:o* http://www.imdb.com/title/tt0349047/ Něco jako Spaceballs , to si musím sehnat.
0 0
reagovat

killerzeli

Ja mam placku (respektive obal) naprosto v poho, takze chyba bude asi jinde nez u brany redakce....

Psema - dort je bomba - Mario, princezna, a hribecek (jak po nem vzdycky krasne vyrostl)...Zase me prepadly mladsi leta...:+
448342
Ja mam placku (respektive obal) naprosto v poho, takze chyba bude asi jinde nez u brany redakce....
Psema - dort je bomba - Mario, princezna, a hribecek (jak po nem vzdycky krasne vyrostl)...Zase me prepadly mladsi leta...*:+*
killerzeli
0 0
reagovat
killerzeli: Vazne, pokud mas nakej takovej problem, napis mi konkretni titul do vzkazniku. Vzhledem k tomu, ze ty DVD lezi nerusene na stole, vubec netusim, o cem mluvis. ;)
448341
killerzeli: Vazne, pokud mas nakej takovej problem, napis mi konkretni titul do vzkazniku. Vzhledem k tomu, ze ty DVD lezi nerusene na stole, vubec netusim, o cem mluvis. *;)*
0 0
reagovat
a já bych o tom radši přestal mluvit.:D
448340
a já bych o tom radši přestal mluvit.*:D*
0 0
reagovat
No jasny svedte to na postaky, ale ja stejne vim ze s tema obalama hazete Frisbee, ci co;) ... ja si zas tak moc nestezuju (jako nekdo tady, spis bych eMZákům moc, moc poděkoval), ale trosku lasky k tem DVD by to chtelo
448339
No jasny svedte to na postaky, ale ja stejne vim ze s tema obalama hazete Frisbee, ci co*;)* ... ja si zas tak moc nestezuju (jako nekdo tady, spis bych eMZákům moc, moc poděkoval), ale trosku lasky k tem DVD by to chtelo
0 0
reagovat
zeli vyhrává a ještě si stěžuje, řešil bych to exekucí v jeho případě :)
448338
zeli vyhrává a ještě si stěžuje, řešil bych to exekucí v jeho případě :)
0 0
reagovat
killerzeli: Neboj, zrusime ho. At je pokoj a nepadaj na nas nesvary Postaka Ondry ;)
448337
killerzeli: Neboj, zrusime ho. At je pokoj a nepadaj na nas nesvary Postaka Ondry *;)*
0 0
reagovat

kviz

Budte radi ze ty DVD nevyhravate, pac Cival nez je posle, tak se proskace na obalu... (jinak ja ty vsechny trailery nestahuju, ja uz je tu mam)
448336
Budte radi ze ty DVD nevyhravate, pac Cival nez je posle, tak se proskace na obalu... (jinak ja ty vsechny trailery nestahuju, ja uz je tu mam)
kviz
0 0
reagovat
ja mel lepčí :D
448335
ja mel lepčí *:D*
0 0
reagovat
taky byste chtěli takovýhle dort?;):+">link
448334
taky byste chtěli takovýhle dort?*;)**:+*
0 0
reagovat

scroochy

Hej, ten ako hlavna postava samozrejme ostal. Depp mal hrat upirskeho bossa, ale nakoniec ho vyskrtli zo scenara (alebo museli setrit na honoraroch:)
448333
Hej, ten ako hlavna postava samozrejme ostal. Depp mal hrat upirskeho bossa, ale nakoniec ho vyskrtli zo scenara (alebo museli setrit na honoraroch:)
scroochy
0 0
reagovat
scroochy...Smith tam hraje hlavní roli a Depp měl původně hrát záporáka..
448332
scroochy...Smith tam hraje hlavní roli a Depp měl původně hrát záporáka..
0 0
reagovat
Grol: Ehm, ja reagoval s naprosto chladnou hlavou, ale Mysticuv uplakany vylev ("proc me nechteji vylosovat, mamííí...") mi opravdu prisel za hranici, na niz se jeste projevuji inteligentni lide. Takze proto jsem chtel zjednat poradek - myslim si, ze to bylo na miste.
448331
Grol: Ehm, ja reagoval s naprosto chladnou hlavou, ale Mysticuv uplakany vylev ("proc me nechteji vylosovat, mamííí...") mi opravdu prisel za hranici, na niz se jeste projevuji inteligentni lide. Takze proto jsem chtel zjednat poradek - myslim si, ze to bylo na miste.
0 0
reagovat

gorecki

nema tam hrat will smith? to si asi s necim pletu, co? :)
448330
nema tam hrat will smith? to si asi s necim pletu, co? :)
gorecki
0 0
reagovat
OT: Taky napisi nazor, at mam taky pravo hadat kviz.
Jako psycholog amater mam pocit, ze nekteri clenove redakce jsou prilis horkokrevni a berou do ust urazeci slova prilis brzo (a navic uplne zbytecne), coz je skoda.
Ja se treba taky na kviz vzdycky tesim jak maly Jarda.
PS. tim nerikam, ze navstevnici MZ jsou lepsi.
448329
OT: Taky napisi nazor, at mam taky pravo hadat kviz. Jako psycholog amater mam pocit, ze nekteri clenove redakce jsou prilis horkokrevni a berou do ust urazeci slova prilis brzo (a navic uplne zbytecne), coz je skoda. Ja se treba taky na kviz vzdycky tesim jak maly Jarda. PS. tim nerikam, ze navstevnici MZ jsou lepsi.
0 0
reagovat
Takze nakoniec asi I am Legend bude bez Deppa:- A to som sa na ten film tak tesil?)
448328
Takze nakoniec asi I am Legend bude bez Deppa*:-* A to som sa na ten film tak tesil*?)*
0 0
reagovat
Docela mě překvapuje nasayení Flyboys "jen" do 2000 kin. Natož jak se povedl trailet a na skvělé ohlasy z festivalů bych od MGM čekal, že si z distribucí svého filmu dají víc záležet:o
448327
Docela mě překvapuje nasayení Flyboys "jen" do 2000 kin. Natož jak se povedl trailet a na skvělé ohlasy z festivalů bych od MGM čekal, že si z distribucí svého filmu dají víc záležet*:o*
0 0
reagovat

kviz

Ta chodba me trkla taky hned napoprve :-)
448326
Ta chodba me trkla taky hned napoprve :-)
kviz
0 0
reagovat

shushika

Neprehanej,pouze jsem se zeptal (a rekl muj nazor)...Snad take snesete,kdyz vam nekdo nejaky vas napad nepochvali.
448325
Neprehanej,pouze jsem se zeptal (a rekl muj nazor)...Snad take snesete,kdyz vam nekdo nejaky vas napad nepochvali.
shushika
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se