Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 128121 - 128140 Napsat příspěvek
Grol: Ehm, ja reagoval s naprosto chladnou hlavou, ale Mysticuv uplakany vylev ("proc me nechteji vylosovat, mamííí...") mi opravdu prisel za hranici, na niz se jeste projevuji inteligentni lide. Takze proto jsem chtel zjednat poradek - myslim si, ze to bylo na miste.
448331
Grol: Ehm, ja reagoval s naprosto chladnou hlavou, ale Mysticuv uplakany vylev ("proc me nechteji vylosovat, mamííí...") mi opravdu prisel za hranici, na niz se jeste projevuji inteligentni lide. Takze proto jsem chtel zjednat poradek - myslim si, ze to bylo na miste.
0 0
reagovat

gorecki

nema tam hrat will smith? to si asi s necim pletu, co? :)
448330
nema tam hrat will smith? to si asi s necim pletu, co? :)
gorecki
0 0
reagovat
OT: Taky napisi nazor, at mam taky pravo hadat kviz.
Jako psycholog amater mam pocit, ze nekteri clenove redakce jsou prilis horkokrevni a berou do ust urazeci slova prilis brzo (a navic uplne zbytecne), coz je skoda.
Ja se treba taky na kviz vzdycky tesim jak maly Jarda.
PS. tim nerikam, ze navstevnici MZ jsou lepsi.
448329
OT: Taky napisi nazor, at mam taky pravo hadat kviz. Jako psycholog amater mam pocit, ze nekteri clenove redakce jsou prilis horkokrevni a berou do ust urazeci slova prilis brzo (a navic uplne zbytecne), coz je skoda. Ja se treba taky na kviz vzdycky tesim jak maly Jarda. PS. tim nerikam, ze navstevnici MZ jsou lepsi.
0 0
reagovat
Takze nakoniec asi I am Legend bude bez Deppa:- A to som sa na ten film tak tesil?)
448328
Takze nakoniec asi I am Legend bude bez Deppa*:-* A to som sa na ten film tak tesil*?)*
0 0
reagovat
Docela mě překvapuje nasayení Flyboys "jen" do 2000 kin. Natož jak se povedl trailet a na skvělé ohlasy z festivalů bych od MGM čekal, že si z distribucí svého filmu dají víc záležet:o
448327
Docela mě překvapuje nasayení Flyboys "jen" do 2000 kin. Natož jak se povedl trailet a na skvělé ohlasy z festivalů bych od MGM čekal, že si z distribucí svého filmu dají víc záležet*:o*
0 0
reagovat

kviz

Ta chodba me trkla taky hned napoprve :-)
448326
Ta chodba me trkla taky hned napoprve :-)
kviz
0 0
reagovat

shushika

Neprehanej,pouze jsem se zeptal (a rekl muj nazor)...Snad take snesete,kdyz vam nekdo nejaky vas napad nepochvali.
448325
Neprehanej,pouze jsem se zeptal (a rekl muj nazor)...Snad take snesete,kdyz vam nekdo nejaky vas napad nepochvali.
shushika
0 0
reagovat
Damn a já se zrovna zrdržel v hospě.:(
448324
Damn a já se zrovna zrdržel v hospě.*:(*
0 0
reagovat

Strike

Jo musím se přiznat jak novácký dabing nesnáším tak tady se vytáhli.
448323
Jo musím se přiznat jak novácký dabing nesnáším tak tady se vytáhli.
Strike
0 0
reagovat
To>STRIKE Jo bylo to OK / klasickej Carrey dabing jak ma byt. Jo a piratsky sekci bych dal jeste mesic a pak shutdown ne ?
448322
To>STRIKE Jo bylo to OK / klasickej Carrey dabing jak ma byt. Jo a piratsky sekci bych dal jeste mesic a pak shutdown ne ?
0 0
reagovat
Listr z Magorie: koukám, že u tebe platí "já rovná se celý svět.":-
448321
Listr z Magorie: koukám, že u tebe platí "já rovná se celý svět."*:-*
0 0
reagovat
Tak jsem včera zahlíd konec filmu Lhář, Lhář a Nova snad konečně napravila své novodabingové hříchy - Jima Carreyho daboval Bohdan Tůma a ne Dejdar. Koukal na to někdo? Bylo to lepší?
448320
Tak jsem včera zahlíd konec filmu Lhář, Lhář a Nova snad konečně napravila své novodabingové hříchy - Jima Carreyho daboval Bohdan Tůma a ne Dejdar. Koukal na to někdo? Bylo to lepší?
0 0
reagovat
Vyhodite nekdy z te hlavni nabidky ten Piratsky special nebo tam bude trcet navzdy?Mezi temi vsemi obecnymi sekcemi mi tahle konkretni prijde takova nadbytecna (koho ta trilogie zajima - priznam se,ze me ne:)-uz to jiste davno procetl) a moc se tam nehodi:-.
448319
Vyhodite nekdy z te hlavni nabidky ten Piratsky special nebo tam bude trcet navzdy?Mezi temi vsemi obecnymi sekcemi mi tahle konkretni prijde takova nadbytecna (koho ta trilogie zajima - priznam se,ze me ne*:)*-uz to jiste davno procetl) a moc se tam nehodi*:-*.
0 0
reagovat
WTC-hehe ja bych se u toho v kině hrozně smál.na začatku toho traileru ta americká idylka LOL :-) a pak hrdiný Cage s bíbrem LOL
448318
WTC-hehe ja bych se u toho v kině hrozně smál.na začatku toho traileru ta americká idylka LOL :-) a pak hrdiný Cage s bíbrem LOL
0 0
reagovat

killerzeli

Ze se ti chteji tahat vsechny trailery?)
448317
Ze se ti chteji tahat vsechny trailery*?)*
killerzeli
0 0
reagovat
killerzeli, to bude nejaka ducharina, ze jo ;)
448316
killerzeli, to bude nejaka ducharina, ze jo ;)
0 0
reagovat

nadace

asimova miluju, ale nadaci jsem ani nedocetl, nejak me nechytla... celkove me jeho romany nebavej tolik jako povidky... nevim no, ale film by mohl bejt zajimavej :)
448315
asimova miluju, ale nadaci jsem ani nedocetl, nejak me nechytla... celkove me jeho romany nebavej tolik jako povidky... nevim no, ale film by mohl bejt zajimavej :)
nadace
0 0
reagovat
Jé a vyhrát jde Lovec démonů, to je škoda. Tuhle chodbu jsem taky nikdy neviděl.:-
448314
Jé a vyhrát jde Lovec démonů, to je škoda. Tuhle chodbu jsem taky nikdy neviděl.*:-*
0 0
reagovat

hughhh

No já to věděl hned napoprvý...
448313
No já to věděl hned napoprvý...
hughhh
0 0
reagovat
ty jo, to je chutovka v tom kvizu :)) kdo to ma uhadnout :))
448312
ty jo, to je chutovka v tom kvizu :)) kdo to ma uhadnout *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se