Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123561 - 123580 Napsat příspěvek
Imfiku, v mym připadě to je něco jinýho. ;)
449328
Imfiku, v mym připadě to je něco jinýho. ;)
0 0
reagovat
Uzavreme to tim, ze vase pozitivni nadrzenost nas velmi tesi a inspiruje. :D:+
449327
Uzavreme to tim, ze vase pozitivni nadrzenost nas velmi tesi a inspiruje. *:D**:+*
0 0
reagovat
heh ... :D
449326
heh ... *:D*
0 0
reagovat

imf

Však se můžete ozvat, až se budete cítit :D
449325
Však se můžete ozvat, až se budete cítit *:D*
imf
0 0
reagovat

krysar

Hitman ma podle vseho dostatecny rezervy, aby si mohl dovolit usporadat soukromou party s redakci... akorat me by to asi zabilo. :)
449324
Hitman ma podle vseho dostatecny rezervy, aby si mohl dovolit usporadat soukromou party s redakci... akorat me by to asi zabilo. :)
krysar
0 0
reagovat

Vincent

Byt tebou tak mlcim, prvni ovecko v rade. ;)))
449323
Byt tebou tak mlcim, prvni ovecko v rade. ;)))
Vincent
0 0
reagovat

2imf

Tak máš aspoň do budúcna ponaučenie, že si netreba hubu príliš skoro dopredu púšťať na špacír. Hitman sa už možno chystal do špajze na zákvas a ostatní pomaly baliť spacáky :)
449322
Tak máš aspoň do budúcna ponaučenie, že si netreba hubu príliš skoro dopredu púšťať na špacír. Hitman sa už možno chystal do špajze na zákvas a ostatní pomaly baliť spacáky *:)*
2imf
0 0
reagovat
?) Dobrá tedy...budu čekat až se něco objeví v novinkách :)
449321
*?)* Dobrá tedy...budu čekat až se něco objeví v novinkách :)
0 0
reagovat
Každopádně jste si vycvičili ovečky celkem slušně. :D
449320
Každopádně jste si vycvičili ovečky celkem slušně. *:D*
0 0
reagovat

Hitman_47

Nesmis brat Civala tak vazne... zbytecne z toho pak budou slzy. :) Proste to berte tak, ze jsme k necemu svolny, ze jsou ve hre i vychodneji polozene metropole (metropole=velke mesto ;), ale rozhodne to nebude do Vanoc... jsme jenom lidi. A nic se nema prehanet... Dobreho pomalu. ;)
449319
Nesmis brat Civala tak vazne... zbytecne z toho pak budou slzy. :) Proste to berte tak, ze jsme k necemu svolny, ze jsou ve hre i vychodneji polozene metropole (metropole=velke mesto ;), ale rozhodne to nebude do Vanoc... jsme jenom lidi. A nic se nema prehanet... Dobreho pomalu. ;)
Hitman_47
0 0
reagovat
Hitman47: Never vsemu co se povida.;)
449318
Hitman47: Never vsemu co se povida.*;)*
0 0
reagovat
Ok, už mlčim :)
449317
Ok, už mlčim :)
0 0
reagovat
Takže píšu si do noclehárny krysaře :D A kdyby byl zájem, tak můžu zajistit "něco málo" pravej valašskej slivky (jen se budete muset hlásit dopředu, ať vim, kolik toho mám objednat) :D Jinak hned vedle chaty mám i hospu...ale čepujou tam hnusné pivko, takže asi nic (ale co byste čekali od hospy v zapadlé vesnici, že jo) :) A pokud by ta akce byla v tom kině, ve kterém si myslím, že bude....a bylo by to zase v pátek...tak myslím, že se sháněním "občerstvovny" by to nemělo být vůbec těžké :+
449316
Takže píšu si do noclehárny krysaře *:D* A kdyby byl zájem, tak můžu zajistit "něco málo" pravej valašskej slivky (jen se budete muset hlásit dopředu, ať vim, kolik toho mám objednat) *:D* Jinak hned vedle chaty mám i hospu...ale čepujou tam hnusné pivko, takže asi nic (ale co byste čekali od hospy v zapadlé vesnici, že jo) *:)* A pokud by ta akce byla v tom kině, ve kterém si myslím, že bude....a bylo by to zase v pátek...tak myslím, že se sháněním "občerstvovny" by to nemělo být vůbec těžké *:+*
0 0
reagovat
uz to prestante resit. my nesmime ani naznacovat. ;)
449315
uz to prestante resit. my nesmime ani naznacovat. ;)
0 0
reagovat

Shushika

ale taky nepsal, jak moc na vychod. sice je bv enom kousek vychodnejc nez brno, ale porad je ;)
449314
ale taky nepsal, jak moc na vychod. sice je bv enom kousek vychodnejc nez brno, ale porad je ;)
Shushika
0 0
reagovat
Hitman, ty tu čoskoro budeš suverejne najobľúbenejší užívateľ z celej moviezone :))
449313
Hitman, ty tu čoskoro budeš suverejne najobľúbenejší užívateľ z celej moviezone *:))*
0 0
reagovat
No toto, chlapi? :D Tak jestli se dostanete do Valu, tak MZťáci odněkad zdaleka si nemusí lámat hlavu s chrápáním...nedaleko Valu mám chatu, takže by se nás tam vlezlo celkem dost 8)
449312
No toto, chlapi? *:D* Tak jestli se dostanete do Valu, tak MZťáci odněkad zdaleka si nemusí lámat hlavu s chrápáním...nedaleko Valu mám chatu, takže by se nás tam vlezlo celkem dost *8)*
0 0
reagovat
ja bych furt preferoval tu ukrajinu...sou tam prima lidi :)) ... nebo aspon levny hospody, kery ti pred navalem lidi nezavrou :D
449311
ja bych furt preferoval tu ukrajinu...sou tam prima lidi *:))* ... nebo aspon levny hospody, kery ti pred navalem lidi nezavrou :D
0 0
reagovat
Jo kludne aj na Slovensko!!! Brno alebo Blava to je jedno. :-))):+
449310
Jo kludne aj na Slovensko!!! Brno alebo Blava to je jedno. :-)))*:+*
0 0
reagovat
LDK: imf psal na východ, ne na jih. Sorry, musel jsem ti to říct...:)
449309
LDK: imf psal na východ, ne na jih. Sorry, musel jsem ti to říct...*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist