Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123541 - 123560 Napsat příspěvek
Mně zrovna teď přišlo něco podobnýho (odkaz co obsahuje PICS a konci It, zbytek je jinej) přes ICQ
449023
Mně zrovna teď přišlo něco podobnýho (odkaz co obsahuje PICS a konci It, zbytek je jinej) přes ICQ
0 0
reagovat
Taky mi to chodi... zrejme nejakej milej virus... ale kdo by spoustel cizi exe. :)
449022
Taky mi to chodi... zrejme nejakej milej virus... ale kdo by spoustel cizi exe. :)
0 0
reagovat
hele lidi, mam trillian a posledni dobou mi chodej od ruznejch kontaktu (zatim od tri) odkazy (posledni je tenhle: link /nevim kam vede, takze raci neklikat/), pochybuju ze by to delali oni sami (tahle adresa mi prisla od Civala :D ), otazka je - je to mym kompem, nebo je to jejich problem?
449021
hele lidi, mam trillian a posledni dobou mi chodej od ruznejch kontaktu (zatim od tri) odkazy (posledni je tenhle: http://ch.genfinshitindkeion.com/PICS/ajibdfv/hvya/lt /nevim kam vede, takze raci neklikat/), pochybuju ze by to delali oni sami (tahle adresa mi prisla od Civala *:D* ), otazka je - je to mym kompem, nebo je to jejich problem?
0 0
reagovat
Btw., už som nechcel otravovať s mojím ksichtom, tak nastal čas na novú ikonku. Aby tá zmena nebola príliš prudká, je to tiež jeden "ošklivý"... "Blonďááááákůůůůchrrrrrr..."
449020
Btw., už som nechcel otravovať s mojím ksichtom, tak nastal čas na novú ikonku. Aby tá zmena nebola príliš prudká, je to tiež jeden "ošklivý"... "Blonďááááákůůůůchrrrrrr..."
0 0
reagovat
Práve som sem chcel napísať, že by som chcel byť prevádzkovateľ YouTube. Ty brďo, to sú neskutočné prachy!!! Akože už len tá primitívna matematika - mať 1650 miliónov dolárov, urghhh... Za stránku, ktorá funguje od februára 2005, urghhhh... Tomu sa povie nápad za milión...
449019
Práve som sem chcel napísať, že by som chcel byť prevádzkovateľ YouTube. Ty brďo, to sú neskutočné prachy!!! Akože už len tá primitívna matematika - mať 1650 miliónov dolárov, urghhh... Za stránku, ktorá funguje od februára 2005, urghhhh... Tomu sa povie nápad za milión...
0 0
reagovat
Myslim, ze ta trojice zakladatelu, ktera z toho vyfasovala 1.65 miliardy dolaru (ouch) ted asi docela slavi... Sakra... proc ja nikdy nevymyslim neco prevratnyho. :)
449018
Myslim, ze ta trojice zakladatelu, ktera z toho vyfasovala 1.65 miliardy dolaru (ouch) ted asi docela slavi... Sakra... proc ja nikdy nevymyslim neco prevratnyho. :)
0 0
reagovat
Z východnej fronty odporúčam Ruskú vojnu. V podstate sa zaoberá Stalinovou diktatúrou, ale zďaleka najväčšiu časť zaberá práve zobrazenie bojov počas druhej svetovej.
449017
Z východnej fronty odporúčam Ruskú vojnu. V podstate sa zaoberá Stalinovou diktatúrou, ale zďaleka najväčšiu časť zaberá práve zobrazenie bojov počas druhej svetovej.
0 0
reagovat
To skor na Discovery alebo Spektrum
449016
To skor na Discovery alebo Spektrum
0 0
reagovat
koukej na dvojku, tam davaj takovy veci pomalu ob den ;)
449015
koukej na dvojku, tam davaj takovy veci pomalu ob den ;)
0 0
reagovat
moh by mi nekdo doporucit nakej dobrej dokument,kterej shrne druhou svetovou valku??? nebo treba i serii dokumentu.. existuje neco takovyho??;)
449014
moh by mi nekdo doporucit nakej dobrej dokument,kterej shrne druhou svetovou valku??? nebo treba i serii dokumentu.. existuje neco takovyho??*;)*
0 0
reagovat

st39.6

Neboj, "zivot si najde cestu" (na ine servre:)
449013
Neboj, "zivot si najde cestu" (na ine servre:)
st39.6
0 0
reagovat

Morpheus

Dobrej pokus, spatny misto. Vojto. :)
449011
Dobrej pokus, spatny misto. Vojto. :)
Morpheus
0 0
reagovat
Ne.
449010
Ne.
0 0
reagovat
Náhodou Donnie Darko u nás asi vůbec nevyšlo co?
449009
Náhodou Donnie Darko u nás asi vůbec nevyšlo co?
0 0
reagovat
Co si pamatuju, tak nam mě vždycky působilo slzodojně What Dreams May Come...
449008
Co si pamatuju, tak nam mě vždycky působilo slzodojně What Dreams May Come...
0 0
reagovat
LOL:D
449007
LOL*:D*
0 0
reagovat
"Ve čtvrtek by se s největší pravděpodobností měla účastnit módní přehlídky vysoké krejčoviny, kterou pořádá ve velkolepém stylu na pražském Hlavním nádraží kubánský návrhář Osmany Laffita." - tahle dnešní zpráva o návštěvě Julie Roberts v Praze mě děsí ze dvou důvodů a) užití příšerného převodu "Vysoká krejčovina", b) představou JR v zaplivané smrdící hale s feťáky...
449006
"Ve čtvrtek by se s největší pravděpodobností měla účastnit módní přehlídky vysoké krejčoviny, kterou pořádá ve velkolepém stylu na pražském Hlavním nádraží kubánský návrhář Osmany Laffita." - tahle dnešní zpráva o návštěvě Julie Roberts v Praze mě děsí ze dvou důvodů a) užití příšerného převodu "Vysoká krejčovina", b) představou JR v zaplivané smrdící hale s feťáky...
0 0
reagovat
Smrkal niekto pri Zlatom tulenovi? To bol asi prvy film ktory ma rozplakal, bol taku chutnucky a dobry kamarat, skoda ho:D
449005
Smrkal niekto pri Zlatom tulenovi? To bol asi prvy film ktory ma rozplakal, bol taku chutnucky a dobry kamarat, skoda ho*:D*
0 0
reagovat
este k tomu bez tech sutru pro kery leteli
449004
este k tomu bez tech sutru pro kery leteli
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist