Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123541 - 123560 Napsat příspěvek
ja myslim ze na druhou stranu bude dost zivo jinde :D
449150
ja myslim ze na druhou stranu bude dost zivo jinde *:D*
0 0
reagovat
myslim ze tuhle noc tu bude mrtvo :D
449149
myslim ze tuhle noc tu bude mrtvo *:D*
0 0
reagovat
6 hours to go...
449148
6 hours to go...
0 0
reagovat
:D:+
449147
*:D**:+*
0 0
reagovat
Nejak se to tu zastavilo... Jinak ja jsem taky na koleji, a pro zmenu nemuzu rozjet komp... 230 prispevku na me vyjuklo!!! Smad se to podari vyresit pres weekend... Jinak Manzelky vedou, LOST kvuli kolejim nestiham (a nepripadam si divnej), slzave oci mam u kazdeho druheho filmu a TrailerNight bude best...
449146
Nejak se to tu zastavilo... Jinak ja jsem taky na koleji, a pro zmenu nemuzu rozjet komp... 230 prispevku na me vyjuklo!!! Smad se to podari vyresit pres weekend... Jinak Manzelky vedou, LOST kvuli kolejim nestiham (a nepripadam si divnej), slzave oci mam u kazdeho druheho filmu a TrailerNight bude best...
0 0
reagovat

Fluke

No, snad by se tady na MZ našel někdo, kdo by mi dělal alibi8)
449145
No, snad by se tady na MZ našel někdo, kdo by mi dělal alibi*8)*
Fluke
0 0
reagovat

sohaj

vynechal jsem tu složitou část, kdy se musíš zbavit těla, vražedného předmětu, zajistit si alibi a získat dvojí identitu;)
449144
vynechal jsem tu složitou část, kdy se musíš zbavit těla, vražedného předmětu, zajistit si alibi a získat dvojí identitu*;)*
sohaj
0 0
reagovat

Fluke

:)) zní to tak jednodušše
449143
*:))* zní to tak jednodušše
Fluke
0 0
reagovat

sohaj

nasaď si kuklu, obleč se do černého a začni s monitoringem kolejí, jakmile najdeš oběť s připojením k internetu, začni sestavovat její psychologický profil, pak to využij ve svůj prospěch a s obětí se spřátel. Poté začni obdivovat jeho geniální připojení k internetu a svými odzbrojujcími zkušenostmi ho vyšachuj od browseru a ukaž mu Moviezone! (PS. pokud podle psychologického profilu už zná MZ, tak mu prostě řekni jestli ho nemůžeš číst s ním:D)
449142
nasaď si kuklu, obleč se do černého a začni s monitoringem kolejí, jakmile najdeš oběť s připojením k internetu, začni sestavovat její psychologický profil, pak to využij ve svůj prospěch a s obětí se spřátel. Poté začni obdivovat jeho geniální připojení k internetu a svými odzbrojujcími zkušenostmi ho vyšachuj od browseru a ukaž mu Moviezone! (PS. pokud podle psychologického profilu už zná MZ, tak mu prostě řekni jestli ho nemůžeš číst s ním*:D*)
sohaj
0 0
reagovat
To je k zbláznění. Bydlím na kolejích a na pokoji nemáme net. Školní laby jsou narvané k prasknutí a má jediná šance jak se dostat na net je buď při hodině informatiky, nebo zajít si do kavárny. A přitom se tady děje tolik zajímavých věcí a diskuzí. To třeba teď tady jsem měl v diskuzi přes 170 nepřečtených přísvěvků. OMG:o
449141
To je k zbláznění. Bydlím na kolejích a na pokoji nemáme net. Školní laby jsou narvané k prasknutí a má jediná šance jak se dostat na net je buď při hodině informatiky, nebo zajít si do kavárny. A přitom se tady děje tolik zajímavých věcí a diskuzí. To třeba teď tady jsem měl v diskuzi přes 170 nepřečtených přísvěvků. OMG*:o*
0 0
reagovat
Nene, uplne nejlepsi byl Street Fighter II na SNES :D - klasika detstvi, na ktere se odehravaly mohutne turnaje u me doma. 20 lidi na kvartyru a nonstop rubacky pres vikend, to byly casy...

A Casshern je samozrejme supicka, jen jsem byl zvedavy na ten AF, jako ze to srovnavaly prave s Casshernem...Ale asi se tomu vyhnu...
449140
Nene, uplne nejlepsi byl Street Fighter II na SNES *:D* - klasika detstvi, na ktere se odehravaly mohutne turnaje u me doma. 20 lidi na kvartyru a nonstop rubacky pres vikend, to byly casy...

A Casshern je samozrejme supicka, jen jsem byl zvedavy na ten AF, jako ze to srovnavaly prave s Casshernem...Ale asi se tomu vyhnu...
0 0
reagovat
Nechci to tu zahltit OT, ale nejlepsi byl samozrejme Super Street Fighter Turbo II+ a to hlavne diky svemu naprosto uzasnemu jmenu. :)))

(jenom mala napoveda... Casshern GOOD, Avenging Fist BAD)
449139
Nechci to tu zahltit OT, ale nejlepsi byl samozrejme Super Street Fighter Turbo II+ a to hlavne diky svemu naprosto uzasnemu jmenu. :)))

(jenom mala napoveda... Casshern GOOD, Avenging Fist BAD)
0 0
reagovat
K certu s Mortal Kombatem... Bloodsport by uplne stacil. Mortal Kombat byl vyumelkovanej, az to bolelo. (nerikam, ze jsem na nem v patnacti neujizdel, ale to uz je jina story ;)... Na Bloodsportu ujizdim dodneska btw.
449138
K certu s Mortal Kombatem... Bloodsport by uplne stacil. Mortal Kombat byl vyumelkovanej, az to bolelo. (nerikam, ze jsem na nem v patnacti neujizdel, ale to uz je jina story ;)... Na Bloodsportu ujizdim dodneska btw.
0 0
reagovat
Ten Avenging Fist jsem chtel videt (ciste ze zajmu, pac jsem se nakde na US webu docetl, ze je tam velka stylova podobnost s perfektnim filmem Casshern), ale porad si na to ne a ne najit cas (cos bude asi jen dobre...). No a z tech SF jsem videl snad vse krome 29 dilneho serialu (opet nedostatek casu) a nejlepsi rezacka byla snad Street Fighter Alpha...
449137
Ten Avenging Fist jsem chtel videt (ciste ze zajmu, pac jsem se nakde na US webu docetl, ze je tam velka stylova podobnost s perfektnim filmem Casshern), ale porad si na to ne a ne najit cas (cos bude asi jen dobre...). No a z tech SF jsem videl snad vse krome 29 dilneho serialu (opet nedostatek casu) a nejlepsi rezacka byla snad Street Fighter Alpha...
0 0
reagovat
Hech, mne pri predstave filmu podľa Tekkena napadne čosi ako Mortal Kombat. Nakoniec to bude možno točiť Anderson :D
449136
Hech, mne pri predstave filmu podľa Tekkena napadne čosi ako Mortal Kombat. Nakoniec to bude možno točiť Anderson *:D*
0 0
reagovat
nektery Street Fighter anime jsou nahodou velmi dobre... Tekken byl takovej na efekt (absolutne nejhorsi nepriznanou adaptaci je ovsem hongkongska Avenging Fist... kdo videl, dodnes nezapomnel :)
449135
nektery Street Fighter anime jsou nahodou velmi dobre... Tekken byl takovej na efekt (absolutne nejhorsi nepriznanou adaptaci je ovsem hongkongska Avenging Fist... kdo videl, dodnes nezapomnel :)
0 0
reagovat

Psema

TO zase cumim, co se ma tocit...Ale vim, ze Tekken je zfilmovanej v Anime podobe, kde vsak nedopadl prilis dobre, ostatne jako podobne serie (Street Fighter...)
449134
TO zase cumim, co se ma tocit...Ale vim, ze Tekken je zfilmovanej v Anime podobe, kde vsak nedopadl prilis dobre, ostatne jako podobne serie (Street Fighter...)
Psema
0 0
reagovat
Tak filmovej Tekken za změnil režiséra, to bude asi fakt mrtvej projekt
449133
Tak filmovej Tekken za změnil režiséra, to bude asi fakt mrtvej projekt
0 0
reagovat

xMort

SKolacky na diskotece muzes pomalu sbalit i na sbirku telegrafnich sloupu druhe poloviny 19. stoleti...A nemusis bejt ani Hrana od dveri :D
449132
SKolacky na diskotece muzes pomalu sbalit i na sbirku telegrafnich sloupu druhe poloviny 19. stoleti...A nemusis bejt ani Hrana od dveri *:D*
xMort
0 0
reagovat
Kamarád dělá vyhazovače na diskotéce a říkal, že na obě dvě sezóny Lostu (nedejbože na třetí sérii!) se dají perfektně balit školačky :)) Takže ten svůj odmítavý postoj přehodnoťte..
449131
Kamarád dělá vyhazovače na diskotéce a říkal, že na obě dvě sezóny Lostu (nedejbože na třetí sérii!) se dají perfektně balit školačky :)) Takže ten svůj odmítavý postoj přehodnoťte..
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist