Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123601 - 123620 Napsat příspěvek
Nechapu...
449972
Nechapu...
0 0
reagovat
Už jste viděli Trellínovo nové video? ;)
449971
Už jste viděli Trellínovo [link="http://www.youtube.com/watch?v=O_D7pnqWvR0"]nové video[/link]? ;)
0 0
reagovat
Jo jinak sem si dnes koupil DVD Silent Hill.Pokud ste fanoušky této hry, můžu jen doporučit až se objeví CZ verze v prodeji
449970
Jo jinak sem si dnes koupil DVD Silent Hill.Pokud ste fanoušky této hry, můžu jen doporučit až se objeví CZ verze v prodeji
0 0
reagovat
Tak tady vidím diskusi o Final Destination 3.Film sem už měl doma na DVD a musím říct, že to nejak převratné nebylo.Nevím jak bude vypadat Cz DVD verze,ale tahle nebyla špatná.Během filmu mohl člověk tak trochu řídit osud protagonistů.Příklad: on a ona sedí v autě a před nimi v autě další maník a najednou se k nim zezadu řítí nákladní auto.A tady ste na tahu vy.Co byste udělali?Necháte te to osudu nebo rozhodnete sami? Když maníka před vámi varujete všichni tři přežijí a naopak pak sledujete jak ona a on vyskočí z auta a maníkova hlava je namaděru.Jinak je film typu Hostel, takže nic neočekávejte
449969
Tak tady vidím diskusi o Final Destination 3.Film sem už měl doma na DVD a musím říct, že to nejak převratné nebylo.Nevím jak bude vypadat Cz DVD verze,ale tahle nebyla špatná.Během filmu mohl člověk tak trochu řídit osud protagonistů.Příklad: on a ona sedí v autě a před nimi v autě další maník a najednou se k nim zezadu řítí nákladní auto.A tady ste na tahu vy.Co byste udělali?Necháte te to osudu nebo rozhodnete sami? Když maníka před vámi varujete všichni tři přežijí a naopak pak sledujete jak ona a on vyskočí z auta a maníkova hlava je namaděru.Jinak je film typu Hostel, takže nic neočekávejte
0 0
reagovat
Ichi je wuxia jak bejk :)
449968
Ichi je wuxia jak bejk :)
0 0
reagovat
HAL: Jsem rád, že se alespoň doplníme protože já mám nejraději We come 1, I want more a také Why go (verzi se zpevackou Estelle) toceny v Praze :D
449967
HAL: Jsem rád, že se alespoň doplníme protože já mám nejraději We come 1, I want more a také Why go (verzi se zpevackou Estelle) toceny v Praze *:D*
0 0
reagovat
TeePee: Pěkné, Faithless má vynikající videoklipy, já od nich mám nejradši Mass Destruction a God Is A DJ
449966
TeePee: Pěkné, Faithless má vynikající videoklipy, já od nich mám nejradši [link="http://www.youtube.com/watch?v=E-H-ciJORlQ"]Mass Destruction[/link] a [link="http://www.youtube.com/watch?v=nEVKBq0ES9o&mode=related&search="]God Is A DJ[/link]
0 0
reagovat
Ichi the Killer a wushu film? :D:D:D
449965
Ichi the Killer a wushu film? *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Nedavno tu probehla diskuse na tema videoklipů a ja proste nemuzu neupozornit na tento cerstvy prirustek pro skladbu Bombs od Faithless... Dle mého naprosto úchvatný...
449964
Nedavno tu probehla diskuse na tema videoklipů a ja proste nemuzu neupozornit na [link="http://www.youtube.com/watch?v=k6Ps_MBXEdA"]tento[/link] cerstvy prirustek pro skladbu Bombs od Faithless... Dle mého naprosto úchvatný...
0 0
reagovat
jj, Shogun Assassin je klasika:+nejlepší je vražednej kočárek:)
449963
jj, Shogun Assassin je klasika*:+*nejlepší je vražednej kočárek:)
0 0
reagovat
To uz se zanrove hodne vzdalujete. ;)
449962
To uz se zanrove hodne vzdalujete. ;)
0 0
reagovat
Runner: :D. A takisto nezabudni na Azumi, Versus a Shogun Assassin :D
449961
Runner: *:D*. A takisto nezabudni na Azumi, Versus a Shogun Assassin *:D*
0 0
reagovat
Nezapomeňte na Ichi the Killer! :+
449960
Nezapomeňte na Ichi the Killer! *:+*
0 0
reagovat

MYSTIC

Promise, Banquet, Musa
449959
Promise, Banquet, Musa
MYSTIC
0 0
reagovat
Nezabudni na Tyger a Drak - mne osobne sa z nich páčil asi najviac.
449958
Nezabudni na Tyger a Drak - mne osobne sa z nich páčil asi najviac.
0 0
reagovat

Mystic

Hrdina, Sedm mečů atd
449957
Hrdina, Sedm mečů atd
Mystic
0 0
reagovat

,,,

Muzete mi prosim vas doporucit nejake ASIA filmy? Podobne Klanu Letajicich Dyk? Ten film jem videl dva dny zpatky a strasne me zaujal, az do tedka me podobne film moc nebraly, tak bych to chtel napravit!
449956
Muzete mi prosim vas doporucit nejake ASIA filmy? Podobne Klanu Letajicich Dyk? Ten film jem videl dva dny zpatky a strasne me zaujal, az do tedka me podobne film moc nebraly, tak bych to chtel napravit!
,,,
0 0
reagovat
Trojka Final Destination vyleze na DVD někdy ke konci listopadu...
449955
Trojka Final Destination vyleze na DVD někdy ke konci listopadu...
0 0
reagovat
Na netu (youtube) jsem stejně viděl většinu zásadních úmrtí (i jejich nejrůznější variace - DVD bonusy),takže mi to vůbec nevadí, že se trojka v kinech neobjeví.
449954
Na netu (youtube) jsem stejně viděl většinu zásadních úmrtí (i jejich nejrůznější variace - DVD bonusy),takže mi to vůbec nevadí, že se trojka v kinech neobjeví.
0 0
reagovat

Sohaj

Jednička a dvojka jo, trojka ne a nebude.
449953
Jednička a dvojka jo, trojka ne a nebude.
Sohaj
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist