Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123461 - 123480 Napsat příspěvek

Fluke, Le_Chuck

Jedná se zásadní sekvenci britského filmu "Vyzvedněte Titanic". Snímek byl natočen v roce 1980, tedy ještě před objevením slavného vraku.
450130
Jedná se zásadní sekvenci britského filmu "Vyzvedněte Titanic". Snímek byl natočen v roce 1980, tedy ještě před objevením slavného vraku.
Fluke, Le_Chuck
0 0
reagovat

Aldebaran

Zřejmě byl Titanic celou dobu tajná americká atomová ponorka:D (Vysvětlení zhola nemožného:)))
450129
Zřejmě byl Titanic celou dobu tajná americká atomová ponorka*:D* (Vysvětlení zhola nemožného*:))*)
Aldebaran
0 0
reagovat

aldebaran

a este sa aj stihol spojit :)) zazrak prirody:+
450128
a este sa aj stihol spojit *:))* zazrak prirody*:+*
aldebaran
0 0
reagovat

duro

Kde prosim ta ?
450127
Kde prosim ta ?
duro
0 0
reagovat

Pro "pobavení"

Tak tohle je už fakt hodně velký sci-fi!!!!:D:D Trošku pro pobavení viz zde
450126
Tak tohle je už fakt hodně velký sci-fi!!!!*:D**:D* Trošku pro pobavení viz [link="http://www.youtube.com/watch?v=YCVDEsBSLUY"]zde[/link]
Pro "pobavení"
0 0
reagovat
Našťastie na Slovensku svieti slniečko. Chladno, ale pekne. 8)8)8)
450125
Našťastie na Slovensku svieti slniečko. Chladno, ale pekne. *8)**8)**8)*
0 0
reagovat
Ani v Praze to za moc nestojí?)
450124
Ani v Praze to za moc nestojí*?)*
0 0
reagovat
yup
450123
yup
0 0
reagovat

Vincent

JO. :-
450122
JO. *:-*
Vincent
0 0
reagovat
Taky máte ve všech koutech republiky stejně zkurvený počasí jako na Vysočině? 4 stupně nad nulou a déšť/vichřice. :-:(
450121
Taky máte ve všech koutech republiky stejně zkurvený počasí jako na Vysočině? 4 stupně nad nulou a déšť/vichřice. *:-**:(*
0 0
reagovat
Koukam, ze Bobek ten playback moc nestiha... nemel by pri tom tolik chlastat. ;)
450120
Koukam, ze Bobek ten playback moc nestiha... nemel by pri tom tolik chlastat. ;)
0 0
reagovat
Zahlídnul jsem úvodní titulky, když jsem šel okolo a těžce mi to stačilo, nějak nejsem odkojenej na těhle pohádkách.. :-:D
450119
Zahlídnul jsem úvodní titulky, když jsem šel okolo a těžce mi to stačilo, nějak nejsem odkojenej na těhle pohádkách.. *:-**:D*
0 0
reagovat
To je moc seriózní :D
450118
To je moc seriózní *:D*
0 0
reagovat
A co takhle na ČT2 "pseudopohádka" Radúz a Mahulena s Třískou a Vašaryovou v hlavních roli
450117
A co takhle na ČT2 "pseudopohádka" Radúz a Mahulena s Třískou a Vašaryovou v hlavních roli
0 0
reagovat
Zapněte si ČT1, beží tam pop-opera Plaváček. Bobek vs. Černoch a to je teprv začátek..;)
450116
Zapněte si ČT1, beží tam pop-opera Plaváček. Bobek vs. Černoch a to je teprv začátek..*;)*
0 0
reagovat
To jsou ti lide trpici pokrocilou slepotou... nebo mozna sedi v diskuzi a ceka, ze se mu ta vec nejak zmaterializuje primo pred ocima. ;)
450115
To jsou ti lide trpici pokrocilou slepotou... nebo mozna sedi v diskuzi a ceka, ze se mu ta vec nejak zmaterializuje primo pred ocima. ;)
0 0
reagovat
tak ten je hustej :-)
450114
tak ten je hustej :-)
0 0
reagovat
Coze?
450113
Coze?
0 0
reagovat
Garfield je určitě, Doba ledová si nejsem jistej, ale myslim, že by taky mohla bejt.
450112
Garfield je určitě, Doba ledová si nejsem jistej, ale myslim, že by taky mohla bejt.
0 0
reagovat
dotaz: v kine promitame garfielda 2 a dobu ledovou 2, nevite jestli bejvaj tyhle animaky pro deti dabovany? asi jo, co?
450111
dotaz: v kine promitame garfielda 2 a dobu ledovou 2, nevite jestli bejvaj tyhle animaky pro deti dabovany? asi jo, co?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist