Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123301 - 123320 Napsat příspěvek
Na Dvou vezich sem jednou sedela na schodech, protoze jakasi omladina vedle me se i po upozorneni odmitala ztisit :))
450252
Na Dvou vezich sem jednou sedela na schodech, protoze jakasi omladina vedle me se i po upozorneni odmitala ztisit :))
0 0
reagovat
4 mhsh: Pěkná ikona..není to z Mrtvé nevěsty?:D
450251
4 mhsh: Pěkná ikona..není to z Mrtvé nevěsty?*:D*
0 0
reagovat
Na Dvou věžích předčítala nějáká pani tak 5ti letýmu dítěti titulky. Doufám že z toho má noční můry dodnes:D, zkazila mi celý film i když jsem si šel sednout úplně na druhou stranu, tak jsem to pořád slyšel.
450250
Na Dvou věžích předčítala nějáká pani tak 5ti letýmu dítěti titulky. Doufám že z toho má noční můry dodnes*:D*, zkazila mi celý film i když jsem si šel sednout úplně na druhou stranu, tak jsem to pořád slyšel.
0 0
reagovat
Jak se to vezme... davaj to tam uz asi pul roku. ;) (ale je fakt ze posledni dobou zacali davat lepsi veci... vcera treba Carpentruv 13. okrsek... skoda, ze UPC ten kanal nabizi v absolutne tristni kvalite)
450249
Jak se to vezme... davaj to tam uz asi pul roku. ;) (ale je fakt ze posledni dobou zacali davat lepsi veci... vcera treba Carpentruv 13. okrsek... skoda, ze UPC ten kanal nabizi v absolutne tristni kvalite)
0 0
reagovat
Tak koukám tak programem a co nevidím. Dneska je na kanálu Film+ Volavka asi v 21:40. Docela překvápko na tenhle kanál nebo ne?
450248
Tak koukám tak programem a co nevidím. Dneska je na kanálu Film+ Volavka asi v 21:40. Docela překvápko na tenhle kanál nebo ne?
0 0
reagovat

Hitman_47

JJ, už jsem tam zažil pár promítání , kde bylo 4, nebo 5 lidí a normálně se promítalo, ale u Ženy nás bylo 3 a nepromítalo se. Mám ale pocit, že u nás Žena ve vodě skončila ještě s větším debaklem než v Severní Americe...
450247
JJ, už jsem tam zažil pár promítání , kde bylo 4, nebo 5 lidí a normálně se promítalo, ale u Ženy nás bylo 3 a nepromítalo se. Mám ale pocit, že u nás Žena ve vodě skončila ještě s větším debaklem než v Severní Americe...
Hitman_47
0 0
reagovat
Tak jsem pozměnil vzhled své stránky. Koukněte a řekněte je to lepší než minule že? Ještě potřebuju udělat si horní obrázek a trošku to poštelovat a bude to ok. odkaz je v mém profilu.
450246
Tak jsem pozměnil vzhled své stránky. Koukněte a řekněte je to lepší než minule že? Ještě potřebuju udělat si horní obrázek a trošku to poštelovat a bude to ok. odkaz je v mém profilu.
0 0
reagovat
Co chodím do kina v Praze, tak se mi upřímě ještě nestalo, že by bylo v sále víc jak pět lidí... A je to fakt super...
450245
Co chodím do kina v Praze, tak se mi upřímě ještě nestalo, že by bylo v sále víc jak pět lidí... A je to fakt super...
0 0
reagovat

bapi

Hmmm, a byl jsi určitě v Cinestaru? Bo když se mi stalo, že jsem byl v sále sám (Wrong turn:D), tak se normálně promítalo 8)
450244
Hmmm, a byl jsi určitě v Cinestaru? Bo když se mi stalo, že jsem byl v sále sám (Wrong turn*:D*), tak se normálně promítalo *8)*
bapi
0 0
reagovat

Brennos

To potěší. :+
450243
To potěší. *:+*
Brennos
0 0
reagovat
V Palace v Praze hrají za každého stavu... už jsem si to minimálně 2x zažil (= úplně sám)... jednou dokonce za mnou na začátku asi 4x přišli s omluvou kvůli technickým problémům :)
450242
V Palace v Praze hrají za každého stavu... už jsem si to minimálně 2x zažil (= úplně sám)... jednou dokonce za mnou na začátku asi 4x přišli s omluvou kvůli technickým problémům *:)*
0 0
reagovat
Ja uz jsem byl jednou ve Village na Incredibles (3lidi) a jednou na V for Vendetta (3 nebo 4 lidi) a vzdycky v pohode...
450241
Ja uz jsem byl jednou ve Village na Incredibles (3lidi) a jednou na V for Vendetta (3 nebo 4 lidi) a vzdycky v pohode...
0 0
reagovat

bapi

Cože? :o V Plzni teda jedou nehledě na lidi (zatím), ale je fakt, že se mi v plzeňském Cinestaru ještě nestalo, abych byl úplně sám. (To jen v Praze :) Chodí nám tu docela dost lidí, jak by taky ne, jediný kino :), takže zatím nemají proč šetřit...
450240
Cože? *:o* V Plzni teda jedou nehledě na lidi (zatím), ale je fakt, že se mi v plzeňském Cinestaru ještě nestalo, abych byl úplně sám. (To jen v Praze :) Chodí nám tu docela dost lidí, jak by taky ne, jediný kino :), takže zatím nemají proč šetřit...
bapi
0 0
reagovat
A sakra no doufám, že ve čtvrtek to bude - dost se na to těšim. Já to tam tak neznám, byl sem tam jen(můj ,,domácí,, mulťák je do prosince HK, pak už konečně Pardubice) na 4brothers a bylo nás 5:D a v poho.
450239
A sakra no doufám, že ve čtvrtek to bude - dost se na to těšim. Já to tam tak neznám, byl sem tam jen(můj ,,domácí,, mulťák je do prosince HK, pak už konečně Pardubice) na 4brothers a bylo nás 5*:D* a v poho.
0 0
reagovat
Strike. No, mě ostravskej CineStar celkem naštval, když jsem chtěl jít 19.9. na 16:00 na Ženu ve vodě, tak jelikož jsem tam byly jenom tři, tak se vůbec nepromítalo a vrátili mi prachy. :-
450238
Strike. No, mě ostravskej CineStar celkem naštval, když jsem chtěl jít 19.9. na 16:00 na Ženu ve vodě, tak jelikož jsem tam byly jenom tři, tak se vůbec nepromítalo a vrátili mi prachy. *:-*
0 0
reagovat
Silence:jj máš recht s těma dětma. Mě osobně je dost jedno jak je kino plný, ale hlavně aby bylo málo dětí - tři parchoši za mnou na Two towers - se mi otvírala kudla v kapse. Ale prázdné kino má taky něco do sebe - už jen, že si člověk může políhnout v dvojsedačce. Takže hurá Cinestar Ostrava ve čtvrtek od 14:D.
450237
Silence:jj máš recht s těma dětma. Mě osobně je dost jedno jak je kino plný, ale hlavně aby bylo málo dětí - tři parchoši za mnou na Two towers - se mi otvírala kudla v kapse. Ale prázdné kino má taky něco do sebe - už jen, že si člověk může políhnout v dvojsedačce. Takže hurá Cinestar Ostrava ve čtvrtek od 14*:D*.
0 0
reagovat
Já to mám jak kdy. Někdy jsem rád, že je kino našlapáno. A naopak už se mi párkrát stalo, že jsem tam byl opravdu sám a nemohl jsem si to vynachválit. :+ Ono taky záleží na jakém filmu to je. Co bych dal za to, abych na Silent Hillu byl sám a né s těma opilejma holkama v řadě za mnou. Ale třeba na Pirátech 2 mi plný kino vůbec nevadilo. :D Třeba na Autech jsem byl poprvé asi od 14:30 v úterý ve Village Cinemas (v největším sálu) a byl jsem tam já a pak asi o deset řad nademnou jen nějaký páreček. Žádné děti - super!! 8)
450236
Já to mám jak kdy. Někdy jsem rád, že je kino našlapáno. A naopak už se mi párkrát stalo, že jsem tam byl opravdu sám a nemohl jsem si to vynachválit. *:+* Ono taky záleží na jakém filmu to je. Co bych dal za to, abych na Silent Hillu byl sám a né s těma opilejma holkama v řadě za mnou. Ale třeba na Pirátech 2 mi plný kino vůbec nevadilo. *:D* Třeba na Autech jsem byl poprvé asi od 14:30 v úterý ve Village Cinemas (v největším sálu) a byl jsem tam já a pak asi o deset řad nademnou jen nějaký páreček. Žádné děti - super!! *8)*
0 0
reagovat

další Lost

A brand-new video podcast from “Lost” producers Carlton Cuse and Damon Lindelof is available at abc.com as of Monday. According to an ABC press release, the producer will recount “their own Lostian crossover tale from the ’80s that involves George Lucas and includes a reenactment and photo proof!
450235
A brand-new video podcast from “Lost” producers Carlton Cuse and Damon Lindelof is available at abc.com as of Monday. According to an ABC press release, the producer will recount “their own Lostian crossover tale from the ’80s that involves George Lucas and includes a reenactment and photo proof!
další Lost
0 0
reagovat

mhsh

Já jsem naopak zjistil, že čím je v kině víc lidí, tím je tam větší klid. Když jich je tam jen pár, tak je to oki, dokud nikdo z nich nemá popcorn, protože se to pak rozléhá po celém kině. Jak to stoupá nad třicet, tak tam vždycky někdo kecá. Ale jakmile je našlapané kino, tak jsou lidi potichu...
450234
Já jsem naopak zjistil, že čím je v kině víc lidí, tím je tam větší klid. Když jich je tam jen pár, tak je to oki, dokud nikdo z nich nemá popcorn, protože se to pak rozléhá po celém kině. Jak to stoupá nad třicet, tak tam vždycky někdo kecá. Ale jakmile je našlapané kino, tak jsou lidi potichu...
mhsh
0 0
reagovat
mhsh - si sedni do prvni rady, tam se nikdo ze 'svatecnich' neodvazi :D
450233
mhsh - si sedni do prvni rady, tam se nikdo ze 'svatecnich' neodvazi *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist