reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 123281 - 123300
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6164
- 6165
- 6166
- .
- 6913
- 6914
ja provozuju...krom chuze do skoly taky chuzi sepsem...a ranni zvedani z postele je taky docela sport 

reagovat
|
A co takhle místo vysedávání u televize nějakej sport aktivně provozovat? To vás ani nenapadlo holoto líná.. ;)
reagovat
|
Dopis Petera Jacksona fanouškům, ohledně všeho, co bylo uvedeno v novince "Jackson dostal kopačky...". Docela zajímavý....
reagovat
|
Psema
Pusť si ještě Soló aneb x dnů sodomy a až potom budeš moct tvrdit, že přežiješ všechno.
reagovat
|
No hrozně jsem si to užil. Obzvlášť posledních 20 minut, kdy čeká(š) na smrt, která to konečně ukončí. Protahovanější scény jsem fakt neviděl.
BTW ten osudovej chlapec vypadá jak slečinka a má nohy do X, asi to nebyl fotbalista

reagovat
|
Luki tenhle horor taky docela brani, tak jsem zvedavej, jak to dopadne :)
reagovat
|
Uprimne receno nepamatuju horor, kterej by mel v prvnich deseti hodnoceni na C SFD spatnou vizitku. Tim netvrdim, ze ten film je spatnej... ale zas tolik bych tomu neveril, novej Texas i Saw 3 jsem videl stejne vysoko a jak podle vseho dopadly 

reagovat
|
TOP Diskuze
44Hodina zmizení: Recenze 33Hodina zmizení je hororovým trhákem, uspěla i dvojka Mezi námi děvčaty 26Matrix: Trailer 25První dojmy: jeden z nejchválenějších hororů posledních let Hodina zmizení 23Víkendový výplach #832 o Mafii a Supermanovi 21Téma: Filmy Sama Mendese od nejhoršího po nejlepší 14Kdo ztvární padoucha ve Star Wars: Starfighter? 12Kdo si zahraje mladého Johna Ramba? 8První dojmy: Bláznivá střela 8Téma: „Parádní“ blockbustery roku 2025 aneb proč nevěřit influencerům a Rottenům