Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11981 - 12000 Napsat příspěvek
reaguje na: Muf
Až mi vleze hmyz do monitoru, vzpomenu si na tebe.
873191
Až mi vleze hmyz do monitoru, vzpomenu si na tebe.
873187
13 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nooo to jsem si myslel, :D Tak až se to někomu stane, tak tu potvoru nechte odlézt někam do rohu kde nebude rušit a zaplácněte ji až tam :+
873187
Nooo to jsem si myslel, *:D* Tak až se to někomu stane, tak tu potvoru nechte odlézt někam do rohu kde nebude rušit a zaplácněte ji až tam *:+*
873186
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Muf
Nestalo 
873186
Nestalo 
873185
10 0
reagují: Muf
reagovat

techzone

Stalo se už někdy někomu, že mu do monitoru vlezl hmyz? Lezla mi po monitoru taková malá mrcha, něco jako housenka ale má to tak milimetr na délku a pár pixelů na šířku, jak jsem se tu potvoru snažil smést rukou tak jsem zjistil, že je pod tou svrchní krycí vrstvou a asi jsem ji rozplacl a teď je uprostřed monitoru jak kdyby černý škrábanec :D :( 
873185
Stalo se už někdy někomu, že mu do monitoru vlezl hmyz? Lezla mi po monitoru taková malá mrcha, něco jako housenka ale má to tak milimetr na délku a pár pixelů na šířku, jak jsem se tu potvoru snažil smést rukou tak jsem zjistil, že je pod tou svrchní krycí vrstvou a asi jsem ji rozplacl a teď je uprostřed monitoru jak kdyby černý škrábanec *:D* *:(* 
techzone
4 0
reagují: Vault_13, Milosh, TedGeorge
reagovat
Mně Street Spirit vždycky připomínalo tohle, ale jak říkáš, je to spíš "podobný".
873170
Mně Street Spirit vždycky připomínalo [url=https://www.youtube.com/watch?v=6IDYwZUK1jY]tohle[/url], ale jak říkáš, je to spíš "podobný".
1 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
... pořád věřím, že někde jsou lidi/firmy, pro který je GA4 velký zlepšení... ale zatím jsem je teda neviděl a znám jenom nervy a bolest :D
873169
... pořád věřím, že někde jsou lidi/firmy, pro který je GA4 velký zlepšení... ale zatím jsem je teda neviděl a znám jenom nervy a bolest *:D*
873065
2 0
reagovat
Tak jsem to našel. Není to úplně podobný podobný, protože podobný riff má hodně songů, ale byla to kapela UDG - Kdy Zas Blíž.

Dobrou
873158
Tak jsem to našel. Není to úplně podobný podobný, protože podobný riff má hodně songů, ale byla to kapela UDG - Kdy Zas Blíž. [spoiler]Dobrou[/spoiler]
3 0
reagovat
Poslouchal jsem, ale nic mi to nepřipomíná...
873142
Poslouchal jsem, ale nic mi to nepřipomíná...
1 0
reagovat
Ne, to není, ale díky za nový poslech :D Nicméně ona je taky určitá možnost, že to žádná česká kapela ani nezkopčila, to mám jen já spojený s něčím českým (asi).

Jakýkoliv nápady jsou vítány.
873118
Ne, to není, ale díky za nový poslech *:D* Nicméně ona je taky určitá možnost, že to žádná česká kapela ani nezkopčila, to mám jen já spojený s něčím českým (asi). Jakýkoliv nápady jsou vítány.
1 0
reagovat
reaguje na: departed
Mě to vždycky připomínalo Tulácký ráno od Nedvědů, ale to asi nebude ono.:D
873111
Mě to vždycky připomínalo Tulácký ráno od Nedvědů, ale to asi nebude ono.*:D*
873105
1 0
reagovat

Hudební otázka

Dneska jsem v práci poprvé slyšel Street Spirit od Radiohead a ona kytarová melodie mi stopro připomíná podobný, ne-li stejný, riff z nějaký český písničky. Hledal jsem, hledal, ale nic nenašel. Zkoušel jsem různý český rockový kapely apod a jsem si i dost jistý, že je to určitě česká písnička, která to buďto vykradla nebo se jen inspirovala.

Takže... Neví někdo z vás náhodou? Je to vlastně otázka života a smrti. Jestli na to nepřijdu, tak končím.
873105
Dneska jsem v práci poprvé slyšel [b]Street Spirit od Radiohead[/b] a ona kytarová melodie mi stopro připomíná podobný, ne-li stejný, riff z nějaký český písničky. Hledal jsem, hledal, ale nic nenašel. Zkoušel jsem různý český rockový kapely apod a jsem si i dost jistý, že je to určitě česká písnička, která to buďto vykradla nebo se jen inspirovala. Takže... Neví někdo z vás náhodou? [spoiler]Je to vlastně otázka života a smrti. Jestli na to nepřijdu, tak končím.[/spoiler]
Hudební otázka
1 0
reagují: Milosh
reagovat

Googleheimer

Já si tu odložím jedno video, které mi tu už dva týdny hraje každý den: GA4 aneb peklo by Google
873065
Já si tu odložím jedno video, které mi tu už dva týdny hraje každý den: [url=https://www.youtube.com/watch?v=92tmV4IMM7c]GA4 aneb peklo by Google[/url]
Googleheimer
4 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: Kostěj
Já měl noční můry ze seriálu Pod horou (1982), to byla kvalitka z Magionu. :))
873041
Já měl noční můry ze seriálu Pod horou (1982), to byla kvalitka z Magionu. *:))*
872610
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Zatím to všichni jen testují a většina z nich jede paralelně i na ptákovi. Jestli se to rozjede, proč ne. Ale zase bych nechtěl být v moc velké bublině. On i ten dříve silně liberální Twitter dokáže člověka někdy až nepříjemně vrátit do reality. :D
872997
Zatím to všichni jen testují a většina z nich jede paralelně i na ptákovi. Jestli se to rozjede, proč ne. Ale zase bych nechtěl být v moc velké bublině. On i ten dříve silně liberální Twitter dokáže člověka někdy až nepříjemně vrátit do reality. *:D*
872994
3 0
reagovat
Zkoušeli jste někdo Threads? 
872994
Zkoušeli jste někdo Threads? 
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Vardant
Ja nemám slov :D Tlieskam :+ Ale Lando to pekne podržal kým mäkké gumy odišli. 
872969
Ja nemám slov *:D* Tlieskam *:+* Ale Lando to pekne podržal kým mäkké gumy odišli. 
872963
1 0
reagovat
McLaren nainstaloval do aut raketový pohon nebo co?

Btw. ty Ferrari :D to už je fakt na vhození ručníku a přípravu na další sezónu.
872964
McLaren nainstaloval do aut raketový pohon nebo co? Btw. ty Ferrari *:D* to už je fakt na vhození ručníku a přípravu na další sezónu.
5 0
reagovat
reaguje na: SteKi
To bylo hodně předčasné :))
872963
To bylo hodně předčasné *:))*
872961
2 0
reagují: SteKi
reagovat
Píšem to ešte počas safety car a je bez šance aby to Lando udržal na tvrdých pneumatikách. Škoda, ale aj tak pekné. Ak to udrží bude to nadľudský výkon.
872961
Píšem to ešte počas safety car a je bez šance aby to Lando udržal na tvrdých pneumatikách. Škoda, ale aj tak pekné. Ak to udrží bude to nadľudský výkon.
2 -1
reagují: Vardant
reagovat
Hele McLarenu fandím taky, ale žádný pomluvy na Ricciarda tady nesnesu, díky :D
872937
Hele McLarenu fandím taky, ale žádný pomluvy na Ricciarda tady nesnesu, díky *:D*
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist