Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 118021 - 118040 Napsat příspěvek
Jacek Black?? Anebo neco z hipik ery ;)
461047
Jacek Black?? Anebo neco z hipik ery ;)
0 0
reagovat

Mr.Hlad

Co Svetla pasaze?!
461046
Co Svetla pasaze?!
Mr.Hlad
0 0
reagovat
No dobre, Mr. Hlad to neni, hadejte dal...
461045
No dobre, Mr. Hlad to neni, hadejte dal...
0 0
reagovat
Sem si chtěl zrovna typnout!
461044
Sem si chtěl zrovna typnout!
0 0
reagovat
Vsichni vedle. Je to Mr. Hlad na jedny vesnicky tancovacce ;)
461043
Vsichni vedle. Je to Mr. Hlad na jedny vesnicky tancovacce ;)
0 0
reagovat
Maestro Ellvis to teda rozhodne není!!!:(
461042
Maestro Ellvis to teda rozhodne není!!!*:(*
0 0
reagovat
KarelR: To vypada jako bozsky Elvis (Kez bych vedel kde ted zije!) / Peter Jackson / velky Ernesto Che Guevara ?)
461041
KarelR: To vypada jako bozsky Elvis (Kez bych vedel kde ted zije!) / Peter Jackson / velky Ernesto Che Guevara *?)*
0 0
reagovat
Karle, KDO to je? Fakt nevím... A mimochodem, Charlotte dobře udělala, když ti to zamítla, tahle vypadá nejlíp ;)...
461040
Karle, KDO to je? Fakt nevím... A mimochodem, Charlotte dobře udělala, když ti to zamítla, tahle vypadá nejlíp ;)...
0 0
reagovat

KarelR

Michal Tučný? ;)
461039
Michal Tučný? ;)
KarelR
0 0
reagovat
DanteAntik: Na co prosím reaguješ tentokrát??? Ono refresh je mrcha a pak to některým působí dost problémy, na co se to ptáš ;):D:D:D
Jinak jestli jsem to nepochopil, příspěvek byl sotisfikovaně vymyšlen jen pro jeho příjemce, tak promiň, omlouvám se ;)...
461038
DanteAntik: Na co prosím reaguješ tentokrát??? Ono refresh je mrcha a pak to některým působí dost problémy, na co se to ptáš ;):D:D:D Jinak jestli jsem to nepochopil, příspěvek byl sotisfikovaně vymyšlen jen pro jeho příjemce, tak promiň, omlouvám se ;)...
0 0
reagovat
kaja - michala sejkoru moc lidi nepozna, chapej :))
461037
kaja - michala sejkoru moc lidi nepozna, chapej :))
0 0
reagovat

Charlotte

že by slimák? s mikrofonem? a to by pak mohlo pasovat na toho Moora, už teď vypadá Jaba Hutt:D
461036
že by slimák? s mikrofonem? a to by pak mohlo pasovat na toho Moora, už teď vypadá Jaba Hutt*:D*
Charlotte
0 0
reagovat

KarelR

Sirius Black?:D
461035
Sirius Black?*:D*
KarelR
0 0
reagovat

ragnar

Si uz delate srand, ne? Na moji minuly ikonce nikdo nepoznal Jacka Blacka. A na tyhle nikdo nepozna... neni to tak tezky...
461034
Si uz delate srand, ne? Na moji minuly ikonce nikdo nepoznal Jacka Blacka. A na tyhle nikdo nepozna... neni to tak tezky...
ragnar
0 0
reagovat

KarelR

a tohle je kdo? james blunt? :D
461033
a tohle je kdo? james blunt? :D
KarelR
0 0
reagovat

ragnar

Tahle uz je finalni. Chtel jsem trochu pozitivnejsi.Ty predesly mi Charlotte neschvalila :D
461032
Tahle uz je finalni. Chtel jsem trochu pozitivnejsi.Ty predesly mi Charlotte neschvalila :D
ragnar
0 0
reagovat

KarelR

Ty menis ty ikonky, jako bata cvicky :)
461031
Ty menis ty ikonky, jako bata cvicky :)
KarelR
0 0
reagovat
jooo Viktoor!!
461030
jooo Viktoor!!
0 0
reagovat
Moje ikonka je nejlepsi! ;) :)) :D:+
461029
Moje ikonka je nejlepsi! *;)* *:))* *:D**:+*
0 0
reagovat
Facky! Facky na vas, co se na to divate! JA, uz budu mit jednou tezkyprachy a budu radnej ubermafian, tak skoupim vsechny televize a vsechny medialni servery apod. a budu tam vysilat jen poradny filmy a serialy jako MASH, Posledni skaut apod. a lidi mi budou provolavat slavu a budou volat: "Privitejte lorda Malignuse, valecnika z pustiny, ajatolaha, krale a pirata!" :)):D :D
461028
Facky! Facky na vas, co se na to divate! JA, uz budu mit jednou tezkyprachy a budu radnej ubermafian, tak skoupim vsechny televize a vsechny medialni servery apod. a budu tam vysilat jen poradny filmy a serialy jako MASH, Posledni skaut apod. a lidi mi budou provolavat slavu a budou volat: "Privitejte lorda Malignuse, valecnika z pustiny, ajatolaha, krale a pirata!" *:))**:D* *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se