Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 114001 - 114020 Napsat příspěvek
Oh my god, oh my fucking god!!!! Videli jste prave to co ja?!!! :o:o:o:o:o

Na Nove budou davat soutez cesko-slovensko v "Clovece nezlob se" v prime-time udalost roku!!!

To si delaji prdel, malem jsem spadl ze zidle:-:-:-:-
462852
Oh my god, oh my fucking god!!!! Videli jste prave to co ja?!!! *:o**:o**:o**:o**:o* Na Nove budou davat soutez cesko-slovensko v "Clovece nezlob se" v prime-time udalost roku!!! To si delaji prdel, malem jsem spadl ze zidle*:-**:-**:-**:-*
0 0
reagovat
nezapomente, ze zitra je V AHA pouze za 49kc DVD Probuzena smrt s JCVD!!!! :D:D:D

link
462851
nezapomente, ze zitra je V AHA pouze za 49kc DVD Probuzena smrt s JCVD!!!! *:D**:D**:D* http://www.csfd.cz/film/135377-probuzena-smrt-wake-of-death/
0 0
reagovat
Nechte mě, chlapci, stejně oba víte, že se mi Begins líbí a na dvojku se těšim. A to tak, že hodně, ale natáčej to od března, takže otázka zní - co tam může bejt tak super? No dobře, možná jsem zbytečně pesimickej a Nolan na nás vybalí něco neskutečnýho, ale lepší bejt nenatěšenej a pak mít o to větší radost, ne? Navíc, pokud tam nebude záběr na Jokera, tak budu zklamanej.:D
462850
Nechte mě, chlapci, stejně oba víte, že se mi Begins líbí a na dvojku se těšim. A to tak, že hodně, ale natáčej to od března, takže otázka zní - co tam může bejt tak super? No dobře, možná jsem zbytečně pesimickej a Nolan na nás vybalí něco neskutečnýho, ale lepší bejt nenatěšenej a pak mít o to větší radost, ne? Navíc, pokud tam nebude záběr na Jokera, tak budu zklamanej.*:D*
0 0
reagovat

Psema

No jeste ty si z toho delej srandu... Nase situace je uz tady tak jako tak dost oslabena a jeste takovy podraz z nasich rad... Bezverce!:)):D
462849
No jeste ty si z toho delej srandu... Nase situace je uz tady tak jako tak dost oslabena a jeste takovy podraz z nasich rad... Bezverce!*:))**:D*
Psema
0 0
reagovat
Psema: Spidey měl teaser taky cca tři týdny po natáčení a jak vypadal ;)...
462848
Psema: Spidey měl teaser taky cca tři týdny po natáčení a jak vypadal ;)...
0 0
reagovat
Už se těším na to Batmaní logo a datum premiéry. To bude zážitek za všechny prachy. Určitě nebudu moct dospat, abych teaser viděl.?):D
462847
Už se těším na to Batmaní logo a datum premiéry. To bude zážitek za všechny prachy. Určitě nebudu moct dospat, abych teaser viděl.*?)**:D*
0 0
reagovat

THE DARK KNIGHT

The Dark Knight teaser trailer společně s Harry Potterem 13.7.!!!

Premiéra 18.7.2008 v USA

Officuální stránka -> www.thedarkknight.com
462846
The Dark Knight teaser trailer společně s Harry Potterem 13.7.!!! Premiéra 18.7.2008 v USA Officuální stránka -> www.thedarkknight.com
THE DARK KNIGHT
0 0
reagovat
jj nechame se prekvapit Michaele.....:+
462845
jj nechame se prekvapit Michaele.....*:+*
0 0
reagovat

fluke

tohle jsem uz videl...je to awesome...neco podobneho by mohli delat kazdy rok..
462844
tohle jsem uz videl...je to awesome...neco podobneho by mohli delat kazdy rok..
fluke
0 0
reagovat

Anifest 2007

462843
[link="http://www.youtube.com/watch?v=z7rJ8EzFfQk"]Zvláštní uznání poroty v soutěži o nejlepší český krátký animovaný film[/link]
Anifest 2007
0 0
reagovat

molly159

ZZ Top - Rough Boy ;)
462842
ZZ Top - Rough Boy ;)
molly159
0 0
reagovat

shanim klipy z vesmiru

potrebovala bych nejaky tipy na klipy, ktery se odehravaj ve vesmiru, dik moc.
462841
potrebovala bych nejaky tipy na klipy, ktery se odehravaj ve vesmiru, dik moc.
shanim klipy z vesmiru
0 0
reagovat

Silence

Jo fakt, dokonce jsem to videl s predstihem (to je (ne)vyhoda komparzu)...
Ted jen otazka, kdo se kym inspiroval, pac oni tam mely i to letadylko (nejaky maly "ero", ale i to se ceni).
462840
Jo fakt, dokonce jsem to videl s predstihem (to je (ne)vyhoda komparzu)... Ted jen otazka, kdo se kym inspiroval, pac oni tam mely i to letadylko (nejaky maly "ero", ale i to se ceni).
Silence
0 0
reagovat

t_gon

Vážně? No nic... alespoň víme, kde se inspirovali... :D
462839
Vážně? No nic... alespoň víme, kde se inspirovali... *:D*
t_gon
0 0
reagovat

Silence

Presne tohle to a temer ve stejnem sledu (jeste navic pridali letadlo vzletajici ze zeme...) to nedavno odvysilala CT v poradu Guinessuv svet rekordu, kterej uvadeji ti dva moderatori (jmeno po me od tech kasparu nechtej). Samozrejme, ze to byly oni v hlavnich rolich "caryfuku" :)
462838
Presne tohle to a temer ve stejnem sledu (jeste navic pridali letadlo vzletajici ze zeme...) to nedavno odvysilala CT v poradu Guinessuv svet rekordu, kterej uvadeji ti dva moderatori (jmeno po me od tech kasparu nechtej). Samozrejme, ze to byly oni v hlavnich rolich "caryfuku" :)
Silence
0 0
reagovat
Tak tohle mě dneska úplně rozsekalo... ani nevím proč... asi to bude tou hudbou a tím, že jsem byl na Copperfieldovi, když byl v Praze. :D
462837
Tak [link="http://www.youtube.com/watch?v=1jYiM9rtop4"]tohle[/link] mě dneska úplně rozsekalo... ani nevím proč... asi to bude tou hudbou a tím, že jsem byl na Copperfieldovi, když byl v Praze. *:D*
0 0
reagovat
aldebaran:taka mensia oprava Maria Bello myslim
462836
aldebaran:taka mensia oprava Maria Bello myslim
0 0
reagovat
462835
[link="http://www.youtube.com/watch?v=dEyt8qqaWD8"]Simpsons Evolution[/link]*:D*
0 0
reagovat

Mumie 3

Postava Evelyn v Mumii 3 zůstane, ale změní tvář. Rachel Weiszovou nahradí Maria Bell (Dějinách násilí). Tak tohle se mi ale vůbec nelíbí!?):o
462834
Postava Evelyn v Mumii 3 zůstane, ale změní tvář. Rachel Weiszovou nahradí Maria Bell (Dějinách násilí). Tak tohle se mi ale vůbec nelíbí!*?)**:o*
Mumie 3
0 0
reagovat
Trochu Spidey a Jacka Blacka po ránu :D link
462833
Trochu Spidey a Jacka Blacka po ránu *:D* http://www.youtube.com/watch?v=cut9Idlt6Zo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se