Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 111901 - 111920 Napsat příspěvek

HD okénko :-)

První HD titul vůbec co bude mít THX ceritfikaci na next gen disku (BR/HDDVD) je Pan's Labyrinth HDDVD (evropské vydání, ale jako všechna HDDVD region free). Docela překvapení, že se dodnes nenašel jediný titul, no o něčem to svědčí. V USA HD verze zatím nebude ani na jednom formátu, protože New Line Cinema zatím HD nedělá.
464859
První HD titul vůbec co bude mít THX ceritfikaci na next gen disku (BR/HDDVD) je Pan's Labyrinth HDDVD (evropské vydání, ale jako všechna HDDVD region free). Docela překvapení, že se dodnes nenašel jediný titul, no o něčem to svědčí. V USA HD verze zatím nebude ani na jednom formátu, protože New Line Cinema zatím HD nedělá.
HD okénko :-)
0 0
reagovat
l'ubo, jsi krutej, ale I'm with you on this one :D
A Karlos, Tobě ještě nedošlo, že celá MZ je jedna velká nadsázka? :)
464858
l'ubo, jsi krutej, ale I'm with you on this one *:D* A Karlos, Tobě ještě nedošlo, že celá MZ je jedna velká nadsázka? *:)*
0 0
reagovat
Lubo: Naopak... To je jedna z těch pravdivých výroků :D:D:D
464857
Lubo: Naopak... To je jedna z těch pravdivých výroků :D:D:D
0 0
reagovat

karlos

Hlavne tá časť o "úžasném, chytrém, pohledném, zajímavém a dokonalém Karlosovi" nadsázkou priamo prekypuje ;)
464856
Hlavne tá časť o "úžasném, chytrém, pohledném, zajímavém a dokonalém Karlosovi" nadsázkou priamo prekypuje *;)*
karlos
0 0
reagovat
Vinc: Poslední dobou si to začínám o tobě myslet ;)... Chováš se jako nevrlá fenka (asi z tvé ikonky ;), která když kousne, tak pak dělá smutný vočička, jako že se nic nestalo ;)...
A ano, co se ti nemůže líbit na úžasném, chytrém, pohledném, zajímavém a dokonalém Karlosovi, to vážně nepochopim ;):D:D:D:D
(pokud jsi nepochopil - oba posty určené tobě jsou samozřejmě ve veliké nadsázce...) Někdy tě opravdu nechápu ;):D
464855
Vinc: Poslední dobou si to začínám o tobě myslet ;)... Chováš se jako nevrlá fenka (asi z tvé ikonky ;), která když kousne, tak pak dělá smutný vočička, jako že se nic nestalo ;)... A ano, co se ti nemůže líbit na úžasném, chytrém, pohledném, zajímavém a dokonalém Karlosovi, to vážně nepochopim ;):D:D:D:D (pokud jsi nepochopil - oba posty určené tobě jsou samozřejmě ve veliké nadsázce...) Někdy tě opravdu nechápu ;):D
0 0
reagovat
l'ubo: sučka.. :D odkud ty slova taháš.. tj jak někde z kazaškejch hranic nebo co, pozdravuj Borata! ;)
464854
l'ubo: sučka.. *:D* odkud ty slova taháš.. tj jak někde z kazaškejch hranic nebo co, pozdravuj Borata! *;)*
0 0
reagovat

Fluke

Ale.... tak to se dá často hodit do jednoho pytle... :)
464853
Ale.... tak to se dá často hodit do jednoho pytle... :)
Fluke
0 0
reagovat

Hal

Mazať sa musí. Ak sa nemaže, tak to potom vŕzga...
464852
Mazať sa musí. Ak sa nemaže, tak to potom vŕzga...
Hal
0 0
reagovat

Vincent

Ale keď tá sučka má tak zákerne nedôverčivý pohľad...?)
464851
Ale keď tá sučka má tak zákerne nedôverčivý pohľad...*?)*
Vincent
0 0
reagovat

Silence

Ae ušetří to moderátorům spoustu mazání ;)
464850
Ae ušetří to moderátorům spoustu mazání *;)*
Silence
0 0
reagovat
Karlos: Si myslíš, že jsem pes? A ještě se mě ptáš, co se mi na Tobě nelíbí? ;)
464849
Karlos: Si myslíš, že jsem pes? A ještě se mě ptáš, co se mi na Tobě nelíbí? ;)
0 0
reagovat

Silence

Jako je dělat ze sebe vola a spamovat, dělá to druhý.

st--> už ho zabanuj;)
464848
Jako je dělat ze sebe vola a spamovat, dělá to druhý. st--> už ho zabanuj;)
Silence
0 0
reagovat

Silence

to by to pak tady dopadlo, vid? ;)
464847
to by to pak tady dopadlo, vid? ;)
Silence
0 0
reagovat
Vincent: Jasně ;)... Jen tak mimochodem, co se ti na mě tak nelíbí ;)... Ne, že bych neměl rád psy, ale u tebe by to mohla být vyjímka ;):D:D:D
464846
Vincent: Jasně ;)... Jen tak mimochodem, co se ti na mě tak nelíbí ;)... Ne, že bych neměl rád psy, ale u tebe by to mohla být vyjímka ;):D:D:D
0 0
reagovat

KARLOS

No tak víš co... nejde někomu dávat ban za to, že ze sebe dělá vola... ;)
464845
No tak víš co... nejde někomu dávat ban za to, že ze sebe dělá vola... *;)*
KARLOS
0 0
reagovat
preklikal jsem sedm tech urovni a dal nevim :-:D
464844
preklikal jsem sedm tech urovni a dal nevim *:-**:D*
0 0
reagovat
jedno vejce + dvě vejce jsou dohromady 3 vejce..
464843
jedno vejce + dvě vejce jsou dohromady 3 vejce..
0 0
reagovat
Sakra. Taky zelené tl. :D
464842
Sakra. Taky zelené tl. :D
0 0
reagovat
stčko: tvůj nick přímo navádí k tomu střednímu rodu ;):D... Ale už budu hoodný a budu ti říkat jenom v mužském rodě ;)
Silence: Asi už za dnešem mám dost všech těch provokatérů, co se tu vyrojili... Zlatý Shimitz, s tím byla aspoň sranda ;):D:D:D
464841
stčko: tvůj nick přímo navádí k tomu střednímu rodu ;):D... Ale už budu hoodný a budu ti říkat jenom v mužském rodě ;) Silence: Asi už za dnešem mám dost všech těch provokatérů, co se tu vyrojili... Zlatý Shimitz, s tím byla aspoň sranda ;):D:D:D
0 0
reagovat
To by pak dostal Karlos za svůj vzhled ban preventivní.. a takhle bychom to mohli dělat s každym :)
464840
To by pak dostal Karlos za svůj vzhled ban preventivní.. a takhle bychom to mohli dělat s každym :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se