|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 111881 - 111900
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 5594
- 5595
- 5596
- .
- 7040
- 7041
Tak to budeme moct porovnat, kam kinematografie za tech 76 let dosla... ;)))|
reagovat
|
Mapička je famozni... Tak zitra Kajo change, Eragon za Pekelne Andele... Trade za vsechny prachy...

|
reagovat
|
KARLOS
Ne mapa, mapicka ;)
Jinak bys mi to uz Vojto mohl konecne nekdy pujcit at se taky pokocham :D
Jinak bys mi to uz Vojto mohl konecne nekdy pujcit at se taky pokocham :D
|
reagovat
|
Treba Eragon je béčko a všemi chápán jako mega s*ačka, ale nemůžu si pomoct, já včera u něj zase chrochtal blahem:)
|
reagovat
|
Karel: Ale já nemluvím o dobrým Bčku ;):D Dobrý Bčko je ta hranice mezi A a B no... Ale většinou se u Bček nesměju, nevím proč, ale spíš se cítím trapně ;)...
|
reagovat
|
KARLOS
No, v tom, ze becko nedokaze pobavit bych mozna lehce oponoval... To, ze ten film totiz dokaze pobavit je definice dobryho becka ;)
|
reagovat
|
Asi bych se přiklonil k Hladovi, ale je to opravdu o velmi subjettivním vnímání... Např. můj otec by vkidu jako Bčko označil např T2, protože je to scifi, střílí se tam a vůbec je to pro něj blbost...
Já vnímám Bčko jako něco, co má špatné herce, nedokáže mě to pořádně pobavit, film vykrádá co může atd... A např. megalomanská Troja je pro mě Bčko s velkým B (Rave, žádnou reakci na tohle téma, vím, že tobě se to líbí, ale mě ne, nebudeme se o tom zase dohadovat ;) a to i díky Peteru O'Tulovi - a to je uznávaný herec ;):D:D:D
Já vnímám Bčko jako něco, co má špatné herce, nedokáže mě to pořádně pobavit, film vykrádá co může atd... A např. megalomanská Troja je pro mě Bčko s velkým B (Rave, žádnou reakci na tohle téma, vím, že tobě se to líbí, ale mě ne, nebudeme se o tom zase dohadovat ;) a to i díky Peteru O'Tulovi - a to je uznávaný herec ;):D:D:D
|
reagovat
|
Jedno je jistý, céčko jde rovnou do TV :) to je většina německé produkce.
|
reagovat
|
Mr. Hlad
Proto jsem já psal, že filmy co jdou rovnou na dvd, tak většinou jsou béčka (což je fakt), ale každou chvilku se mezi nima objeví áčko.
|
reagovat
|
Osobně považuju za béčko filmy, které nemají žádné ambice. Jen na hodinu a půl pobavit a nepřinést nic nového (ani děj, ani triky, ani režijní nápady). Většinou je ten rozpočet menší, než u velkých filmů, ale není to pravidlo a rozdělení áčko/béčko rozhodně nemá co dělat s kvalitou (Vítejte v džungli považuju za absolutní béčko. Ale fakt to je hodně individuální. Každopádně rozdělení Áčko = šlo do kina a stálo hodně peněz, Béčko = šlo rovnou na video a stálo málo peněz - je naprostý nesmysl. Pak by se mezi béčka řadili třeba i filmy jako Smrtihlav nebo Pokrevní bratři.
|
reagovat
|
Flash Gordon je pro mě A s velkým A. Z té doby. Ono jsou typy lidí co je starší jak 10 let tak je pro ně Béčko. (takoví jsou dost mimo a žijí jen touto dobou). Pak jsou takoví, kteří jak tam nehraje někdo znamý pro ně nebo to malý rozpočet tak to také označují jako Béčko. (takoví zase žerou jen megaprojekty s co největšími hvězdami) a já se řadím do třetí skupiny a to mezi ty co filmy prostě berou podle celkového výsledku. Tj jak se mi to líbílo, jaké to ma triky, jak dobří jsou herci, režie apod. + holt film, který jde rovnou na DVD tak s největší pravděpodobností bude patřit do sk. B, ale každou chvilku jsou vyjímky. Stačí si vzít vpotaz, co všechno za kvalitní filmy distributoři u nás v ČR vynechají a nejde do kina. 

|
reagovat
|
Obecně se snažit definovat co je a co není Béčko je hloupost - každý pod tím vidí něco úplně jiného. Většinou se tak označují filmy s mizerným rozpočtem a nulovými ambicemi, ale ani náhodou to není pravidlem, třeba Flashe Gordona jedna známá velmi trefně označila za Béčko z přesvědčení a přitom to mělo rozpočet dost velký.
Prostě každý si tak pojmenuje co chce a obecný dojem "co to vlastně je" je velice mlhavý
Prostě každý si tak pojmenuje co chce a obecný dojem "co to vlastně je" je velice mlhavý

|
reagovat
|
Sennh
No jak jsem psal takhle to vidím já...
No já ty nový seagalovky neviděl, ale podle toho co občas čtu, řekl bych že to budou splňovat. Samozřejmě, že v tom určování určitě hraje vnímání, kdy byl film natočen.
No já ty nový seagalovky neviděl, ale podle toho co občas čtu, řekl bych že to budou splňovat. Samozřejmě, že v tom určování určitě hraje vnímání, kdy byl film natočen.
|
reagovat
|
Tak tohle slyším poprvé, já se domníval, že je to podle toho, jestli ten film jde do kin nebo rovnou na DVD, což je asi špatně. :]
A co takový Seagal?
A co takový Seagal?
|
reagovat
|
Sennh
No vidění Bček je asi dost individuální, ale většinou se to pozná, že se film odehrává povětšinou někde mimo město, pokud ve městě tak většinou ve tmě - to samozřejmě je zapříčiněno nedostatkem peněz. I když jsou výjimky, tžeba Království ohně mělo megarozpočet a vzniklo z toho Bčko jako lusk. V Bčkách hrajou klasičtí herci - teď mě napadá Král Bček Erik Roberts nebo třeba Rutger Hauer. Je toho asi víc, ale takhle to beru rozeznávám já, ale jak sem řek, je to individulní.
|
reagovat
|
Může mi někdo vysvětlit, kde jsou hranice béčkových filmů (jak se to bere - odtud potud) a uvést nějaké příklady. Díky. :]
|
reagovat
|
TOP Diskuze
53Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 23Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 54Odyssea: KINORIP Prolog 13The Sheep Detectives: Trailer 12Deník shopaholičky: Recenze