Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 111881 - 111900 Napsat příspěvek
464879
[link="http://www.thelot.com/episodes/?ep=3&vd=44"]vyborny kratas (fiktivny trailer) zo sutaze "On The Lot"[/link]
0 0
reagovat

MZ

Díky chlapi... Už mi funguje MovieZone normálně i na IE7. :+
464878
Díky chlapi... Už mi funguje MovieZone normálně i na IE7. *:+*
MZ
0 0
reagovat
:D Tak to budeme moct porovnat, kam kinematografie za tech 76 let dosla... ;)))
464877
*:D* Tak to budeme moct porovnat, kam kinematografie za tech 76 let dosla... ;)))
0 0
reagovat
Mapička je famozni... Tak zitra Kajo change, Eragon za Pekelne Andele... Trade za vsechny prachy...:D
464876
Mapička je famozni... Tak zitra Kajo change, Eragon za Pekelne Andele... Trade za vsechny prachy...*:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Ne mapa, mapicka ;)
Jinak bys mi to uz Vojto mohl konecne nekdy pujcit at se taky pokocham :D
464875
Ne mapa, mapicka ;) Jinak bys mi to uz Vojto mohl konecne nekdy pujcit at se taky pokocham :D
KARLOS
0 0
reagovat
qualkalim: A co mapa, hezká? ;):D
464874
qualkalim: A co mapa, hezká? ;):D
0 0
reagovat
Treba Eragon je béčko a všemi chápán jako mega s*ačka, ale nemůžu si pomoct, já včera u něj zase chrochtal blahem:)
464873
Treba Eragon je béčko a všemi chápán jako mega s*ačka, ale nemůžu si pomoct, já včera u něj zase chrochtal blahem:)
0 0
reagovat
Karel: Ale já nemluvím o dobrým Bčku ;):D Dobrý Bčko je ta hranice mezi A a B no... Ale většinou se u Bček nesměju, nevím proč, ale spíš se cítím trapně ;)...
464872
Karel: Ale já nemluvím o dobrým Bčku ;):D Dobrý Bčko je ta hranice mezi A a B no... Ale většinou se u Bček nesměju, nevím proč, ale spíš se cítím trapně ;)...
0 0
reagovat

KARLOS

No, v tom, ze becko nedokaze pobavit bych mozna lehce oponoval... To, ze ten film totiz dokaze pobavit je definice dobryho becka ;)
464871
No, v tom, ze becko nedokaze pobavit bych mozna lehce oponoval... To, ze ten film totiz dokaze pobavit je definice dobryho becka ;)
KARLOS
0 0
reagovat
Asi bych se přiklonil k Hladovi, ale je to opravdu o velmi subjettivním vnímání... Např. můj otec by vkidu jako Bčko označil např T2, protože je to scifi, střílí se tam a vůbec je to pro něj blbost...
Já vnímám Bčko jako něco, co má špatné herce, nedokáže mě to pořádně pobavit, film vykrádá co může atd... A např. megalomanská Troja je pro mě Bčko s velkým B (Rave, žádnou reakci na tohle téma, vím, že tobě se to líbí, ale mě ne, nebudeme se o tom zase dohadovat ;) a to i díky Peteru O'Tulovi - a to je uznávaný herec ;):D:D:D
464870
Asi bych se přiklonil k Hladovi, ale je to opravdu o velmi subjettivním vnímání... Např. můj otec by vkidu jako Bčko označil např T2, protože je to scifi, střílí se tam a vůbec je to pro něj blbost... Já vnímám Bčko jako něco, co má špatné herce, nedokáže mě to pořádně pobavit, film vykrádá co může atd... A např. megalomanská Troja je pro mě Bčko s velkým B (Rave, žádnou reakci na tohle téma, vím, že tobě se to líbí, ale mě ne, nebudeme se o tom zase dohadovat ;) a to i díky Peteru O'Tulovi - a to je uznávaný herec ;):D:D:D
0 0
reagovat
Jedno je jistý, céčko jde rovnou do TV :) to je většina německé produkce.
464869
Jedno je jistý, céčko jde rovnou do TV :) to je většina německé produkce.
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Proto jsem já psal, že filmy co jdou rovnou na dvd, tak většinou jsou béčka (což je fakt), ale každou chvilku se mezi nima objeví áčko.
464868
Proto jsem já psal, že filmy co jdou rovnou na dvd, tak většinou jsou béčka (což je fakt), ale každou chvilku se mezi nima objeví áčko.
Mr. Hlad
0 0
reagovat
Osobně považuju za béčko filmy, které nemají žádné ambice. Jen na hodinu a půl pobavit a nepřinést nic nového (ani děj, ani triky, ani režijní nápady). Většinou je ten rozpočet menší, než u velkých filmů, ale není to pravidlo a rozdělení áčko/béčko rozhodně nemá co dělat s kvalitou (Vítejte v džungli považuju za absolutní béčko. Ale fakt to je hodně individuální. Každopádně rozdělení Áčko = šlo do kina a stálo hodně peněz, Béčko = šlo rovnou na video a stálo málo peněz - je naprostý nesmysl. Pak by se mezi béčka řadili třeba i filmy jako Smrtihlav nebo Pokrevní bratři.
464867
Osobně považuju za béčko filmy, které nemají žádné ambice. Jen na hodinu a půl pobavit a nepřinést nic nového (ani děj, ani triky, ani režijní nápady). Většinou je ten rozpočet menší, než u velkých filmů, ale není to pravidlo a rozdělení áčko/béčko rozhodně nemá co dělat s kvalitou (Vítejte v džungli považuju za absolutní béčko. Ale fakt to je hodně individuální. Každopádně rozdělení Áčko = šlo do kina a stálo hodně peněz, Béčko = šlo rovnou na video a stálo málo peněz - je naprostý nesmysl. Pak by se mezi béčka řadili třeba i filmy jako Smrtihlav nebo Pokrevní bratři.
0 0
reagovat
Flash Gordon je pro mě A s velkým A. Z té doby. Ono jsou typy lidí co je starší jak 10 let tak je pro ně Béčko. (takoví jsou dost mimo a žijí jen touto dobou). Pak jsou takoví, kteří jak tam nehraje někdo znamý pro ně nebo to malý rozpočet tak to také označují jako Béčko. (takoví zase žerou jen megaprojekty s co největšími hvězdami) a já se řadím do třetí skupiny a to mezi ty co filmy prostě berou podle celkového výsledku. Tj jak se mi to líbílo, jaké to ma triky, jak dobří jsou herci, režie apod. + holt film, který jde rovnou na DVD tak s největší pravděpodobností bude patřit do sk. B, ale každou chvilku jsou vyjímky. Stačí si vzít vpotaz, co všechno za kvalitní filmy distributoři u nás v ČR vynechají a nejde do kina. :(
464866
Flash Gordon je pro mě A s velkým A. Z té doby. Ono jsou typy lidí co je starší jak 10 let tak je pro ně Béčko. (takoví jsou dost mimo a žijí jen touto dobou). Pak jsou takoví, kteří jak tam nehraje někdo znamý pro ně nebo to malý rozpočet tak to také označují jako Béčko. (takoví zase žerou jen megaprojekty s co největšími hvězdami) a já se řadím do třetí skupiny a to mezi ty co filmy prostě berou podle celkového výsledku. Tj jak se mi to líbílo, jaké to ma triky, jak dobří jsou herci, režie apod. + holt film, který jde rovnou na DVD tak s největší pravděpodobností bude patřit do sk. B, ale každou chvilku jsou vyjímky. Stačí si vzít vpotaz, co všechno za kvalitní filmy distributoři u nás v ČR vynechají a nejde do kina. *:(*
0 0
reagovat
Obecně se snažit definovat co je a co není Béčko je hloupost - každý pod tím vidí něco úplně jiného. Většinou se tak označují filmy s mizerným rozpočtem a nulovými ambicemi, ale ani náhodou to není pravidlem, třeba Flashe Gordona jedna známá velmi trefně označila za Béčko z přesvědčení a přitom to mělo rozpočet dost velký.
Prostě každý si tak pojmenuje co chce a obecný dojem "co to vlastně je" je velice mlhavý ;)
464865
Obecně se snažit definovat co je a co není Béčko je hloupost - každý pod tím vidí něco úplně jiného. Většinou se tak označují filmy s mizerným rozpočtem a nulovými ambicemi, ale ani náhodou to není pravidlem, třeba Flashe Gordona jedna známá velmi trefně označila za Béčko z přesvědčení a přitom to mělo rozpočet dost velký. Prostě každý si tak pojmenuje co chce a obecný dojem "co to vlastně je" je velice mlhavý *;)*
0 0
reagovat

Sennh

No jak jsem psal takhle to vidím já...
No já ty nový seagalovky neviděl, ale podle toho co občas čtu, řekl bych že to budou splňovat. Samozřejmě, že v tom určování určitě hraje vnímání, kdy byl film natočen.
464864
No jak jsem psal takhle to vidím já... No já ty nový seagalovky neviděl, ale podle toho co občas čtu, řekl bych že to budou splňovat. Samozřejmě, že v tom určování určitě hraje vnímání, kdy byl film natočen.
Sennh
0 0
reagovat
Tak tohle slyším poprvé, já se domníval, že je to podle toho, jestli ten film jde do kin nebo rovnou na DVD, což je asi špatně. :]
A co takový Seagal?
464863
Tak tohle slyším poprvé, já se domníval, že je to podle toho, jestli ten film jde do kin nebo rovnou na DVD, což je asi špatně. :] A co takový Seagal?
0 0
reagovat

Sennh

No vidění Bček je asi dost individuální, ale většinou se to pozná, že se film odehrává povětšinou někde mimo město, pokud ve městě tak většinou ve tmě - to samozřejmě je zapříčiněno nedostatkem peněz. I když jsou výjimky, tžeba Království ohně mělo megarozpočet a vzniklo z toho Bčko jako lusk. V Bčkách hrajou klasičtí herci - teď mě napadá Král Bček Erik Roberts nebo třeba Rutger Hauer. Je toho asi víc, ale takhle to beru rozeznávám já, ale jak sem řek, je to individulní.
464862
No vidění Bček je asi dost individuální, ale většinou se to pozná, že se film odehrává povětšinou někde mimo město, pokud ve městě tak většinou ve tmě - to samozřejmě je zapříčiněno nedostatkem peněz. I když jsou výjimky, tžeba Království ohně mělo megarozpočet a vzniklo z toho Bčko jako lusk. V Bčkách hrajou klasičtí herci - teď mě napadá Král Bček Erik Roberts nebo třeba Rutger Hauer. Je toho asi víc, ale takhle to beru rozeznávám já, ale jak sem řek, je to individulní.
Sennh
0 0
reagovat
Může mi někdo vysvětlit, kde jsou hranice béčkových filmů (jak se to bere - odtud potud) a uvést nějaké příklady. Díky. :]
464861
Může mi někdo vysvětlit, kde jsou hranice béčkových filmů (jak se to bere - odtud potud) a uvést nějaké příklady. Díky. :]
0 0
reagovat
link :D:+ viz. link
464860
http://www.thelot.com/episodes/?ep=3&vd=35 *:D**:+* viz. http://filmpub.atlas.cz/aktuality/121468-spielberg-uz-hleda-nejlepsiho-rezisera.aspx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se