Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110161 - 110180 Napsat příspěvek

Loki

kamarat dlhe roky robil vysokeho veduceho v HBO a pokles kvality mi vysvetloval tym, ze od isteho roku sa filmy zacali nakupovat spolocne pre madarsky, polsky, slovensky aj cesky trh... a vraj je to vsetko prisposobene najma madarom, kedze tam maju najvacsi trh ?)
466596
kamarat dlhe roky robil vysokeho veduceho v HBO a pokles kvality mi vysvetloval tym, ze od isteho roku sa filmy zacali nakupovat spolocne pre madarsky, polsky, slovensky aj cesky trh... a vraj je to vsetko prisposobene najma madarom, kedze tam maju najvacsi trh *?)*
Loki
0 0
reagovat
Gorecki: Jo to mas pravdu, neviem ci som to predtym nejako nevnimal alebo mal nizsie naroky ale v poslednej dobe mi pride ze na obi dvoch HBO chodia iba same sra*ky.:-?)
466595
Gorecki: Jo to mas pravdu, neviem ci som to predtym nejako nevnimal alebo mal nizsie naroky ale v poslednej dobe mi pride ze na obi dvoch HBO chodia iba same sra*ky.*:-**?)*
0 0
reagovat

Gorecki

Only Mondays? ;)
JA tu na Morave ani obyc Tv nezapnu, natoz si dopravat luxus "nejakym" HBO. Jsem rad ze casove stihnu praci, dalsi povinosti a jednou denne (kdyz se dari) nejaky ten film/serial. Kolikrat zapominam, ze vubec nejakou Tv mam...
466594
Only Mondays? ;) JA tu na Morave ani obyc Tv nezapnu, natoz si dopravat luxus "nejakym" HBO. Jsem rad ze casove stihnu praci, dalsi povinosti a jednou denne (kdyz se dari) nejaky ten film/serial. Kolikrat zapominam, ze vubec nejakou Tv mam...
Gorecki
0 0
reagovat
no.. akoze nic v zlom, aj snaha sa ceni, ale ak tam budu davat vacsinou take komedialne "perly" ake som mal moznost zahliadnut na oboch kanaloch HBO (a vzhladom na politiku nutnosti nakupu lepsich filmov v baliku aj s tymi najhorsimi), tak to oslovi asi naozaj iba tu najmenej narocnu klientelu :-

ked startovalo HBO2, bolo ze to reci, ze tam budu vysielat len tie najvacsie hity z "jednotky" a nakoniec to bol z 99 % rovnaky odpad..

sorry za ten negativizmus, i hate mondays..
466593
no.. akoze nic v zlom, aj snaha sa ceni, ale ak tam budu davat vacsinou take komedialne "perly" ake som mal moznost zahliadnut na oboch kanaloch HBO (a vzhladom na politiku nutnosti nakupu lepsich filmov v baliku aj s tymi najhorsimi), tak to oslovi asi naozaj iba tu najmenej narocnu klientelu *:-* ked startovalo HBO2, bolo ze to reci, ze tam budu vysielat len tie najvacsie hity z "jednotky" a nakoniec to bol z 99 % rovnaky odpad.. sorry za ten negativizmus, i hate mondays..
0 0
reagovat
"Pro všechny nové i stávající předplatitele filmového kanálu HBO je od 15. září připravena velká novinka - HBO Comedy.

Jak již napovídá samotný název, jedná se o tematický kanál zaměřený výhradně na komediální žánr. Diváci se na něm setkají s nejnovějšími filmovými komediemi z hollywoodské produkce, doplněnými nabídkou komediálních seriálů a sitcomů. HBO tak získává „třetího do party“, jak zní slogan podzimní reklamní kampaně HBO, přičemž balík tří filmových kanálů – HBO, HBO2 a HBO Comedy bude divákům nabízen za stejnou cenu jako dosavadní kanály dva.

„Spuštěním HBO Comedy vycházíme vstříc mnoha našim zákazníkům, kteří komediální žánr preferují. HBO Comedy je prvním tematickým kanálem tohoto typu v nabídce kabelových, satelitních a IPTV operátorů a přinese divákům to nejlepší ze světové komediální produkce. Předplatitelé HBO přitom získávají tento nový kanál automaticky zcela zdarma. Za jednu cenu tedy HBO nyní přináší hned tři různé cesty k domácí filmové zábavě: HBO, HBO 2 a HBO Comedy,“ shrnuje generální ředitel Ondřej Zach. Stávající předplatitelé HBO získají k HBO Comedy přístup zcela automaticky."

:+
466592
"Pro všechny nové i stávající předplatitele filmového kanálu HBO je od 15. září připravena velká novinka - HBO Comedy. Jak již napovídá samotný název, jedná se o tematický kanál zaměřený výhradně na komediální žánr. Diváci se na něm setkají s nejnovějšími filmovými komediemi z hollywoodské produkce, doplněnými nabídkou komediálních seriálů a sitcomů. HBO tak získává „třetího do party“, jak zní slogan podzimní reklamní kampaně HBO, přičemž balík tří filmových kanálů – HBO, HBO2 a HBO Comedy bude divákům nabízen za stejnou cenu jako dosavadní kanály dva. „Spuštěním HBO Comedy vycházíme vstříc mnoha našim zákazníkům, kteří komediální žánr preferují. HBO Comedy je prvním tematickým kanálem tohoto typu v nabídce kabelových, satelitních a IPTV operátorů a přinese divákům to nejlepší ze světové komediální produkce. Předplatitelé HBO přitom získávají tento nový kanál automaticky zcela zdarma. Za jednu cenu tedy HBO nyní přináší hned tři různé cesty k domácí filmové zábavě: HBO, HBO 2 a HBO Comedy,“ shrnuje generální ředitel Ondřej Zach. Stávající předplatitelé HBO získají k HBO Comedy přístup zcela automaticky." *:+*
0 0
reagovat
link mozte mi sem pisat ,ze je to stare kolko chcete ,ale ja som to este nevidel a keby toto bolo jedine miesto kde to mozem uvidiet a niekto to sem neda len preto ,ze to uz asi kazdy videl tak by som na smrtelnej posteli zomieral s pocitom ,ze predsa len mojmu zivotu nieco chybalo :D
466591
http://ceknito.sk/video/9296 mozte mi sem pisat ,ze je to stare kolko chcete ,ale ja som to este nevidel a keby toto bolo jedine miesto kde to mozem uvidiet a niekto to sem neda len preto ,ze to uz asi kazdy videl tak by som na smrtelnej posteli zomieral s pocitom ,ze predsa len mojmu zivotu nieco chybalo :D
0 0
reagovat
a mne zas:
-And what if we get 8 ?
-Then God help us all.:))
466590
a mne zas: -And what if we get 8 ? -Then God help us all.*:))*
0 0
reagovat
mne se libilo
- "Why are you here, soldier?"
- "Because I'm bored!"
- "Don't ever forget that!"

:D:+
466589
mne se libilo - "Why are you here, soldier?" - "Because I'm bored!" - "Don't ever forget that!" *:D**:+*
0 0
reagovat
Nejvice jsem se smal pri: "To je prvni policko, tam nikdy zadna mina neni" BUM:D
466588
Nejvice jsem se smal pri: "To je prvni policko, tam nikdy zadna mina neni" BUM*:D*
0 0
reagovat
WOW, je to huste udelany, vtipny, originalni... to by si zaslouzilo profil ;)
466587
WOW, je to huste udelany, vtipny, originalni... to by si zaslouzilo profil ;)
0 0
reagovat
No tak moje prani at nekdo zfilmuje Hledani min, ktere jsem napsal v jednom starsim prispevku, se konecne splnilo.:D:+:+ Moc dobry trailer.
466586
No tak moje prani at nekdo zfilmuje Hledani min, ktere jsem napsal v jednom starsim prispevku, se konecne splnilo.*:D**:+**:+* Moc dobry trailer.
0 0
reagovat
Ja to uz taky videl u Fuky! Timing je nejdulezitejsi, chlapce :D
466585
Ja to uz taky videl u Fuky! Timing je nejdulezitejsi, chlapce *:D*
0 0
reagovat

rcorp

Sakra, to mam za to, ze posledni dobou neklikam na vsechno co sem kdo da ?)
466584
Sakra, to mam za to, ze posledni dobou neklikam na vsechno co sem kdo da *?)*
rcorp
0 0
reagovat

KarelR

Bohuzel. 07.08.2007 17:42:11 Diskuzní fórum FILMY. Ale marketing mas mnohem lepsi. :)
466583
Bohuzel. 07.08.2007 17:42:11 Diskuzní fórum FILMY. Ale marketing mas mnohem lepsi. :)
KarelR
0 0
reagovat
Myslim, ze jsem objevil nejvetsi filmovej trhak co nas v budoucnu ceka. [link] That's eight... God help us all... :D
466582
Myslim, ze jsem objevil nejvetsi filmovej trhak co nas v budoucnu ceka. [link="http://www.collegehumor.com/video:1770138"][link][/link] That's eight... God help us all... *:D*
0 0
reagovat
Dnes odpoledne jsem jel ze sousedniho mesta domu. Na autobusouvou zastavku prisel nejakej čongol s cikánkou a chovali se jako by jim to tam patrilo (obchazeni s nozem v ruce doprovazene tou jejich hatmatilkou, trisknuti lahvemi od piva o zem...). Ja mel sto chuti 5 vterin pred prijezdem autobusu prijit k nim a zarvat: "This is Čechy!!!!"
466581
Dnes odpoledne jsem jel ze sousedniho mesta domu. Na autobusouvou zastavku prisel nejakej čongol s cikánkou a chovali se jako by jim to tam patrilo (obchazeni s nozem v ruce doprovazene tou jejich hatmatilkou, trisknuti lahvemi od piva o zem...). Ja mel sto chuti 5 vterin pred prijezdem autobusu prijit k nim a zarvat: "This is Čechy!!!!"
0 0
reagovat
rcorp: niiiice zavidim ;)
466580
rcorp: niiiice zavidim ;)
0 0
reagovat
Dneska jsem byl na vyletu v centru a... proste jsem nemohl odolat. :)
466579
Dneska jsem byl na vyletu v centru a... proste jsem nemohl [link="http://img262.imageshack.us/img262/2847/obraz158sp5.jpg"]odolat[/link]. :)
0 0
reagovat

karlos

je to kyc, ale TAK krasnej kyc ;)
466578
je to kyc, ale TAK krasnej kyc ;)
karlos
0 0
reagovat
njn, novinky.cz... :/
ps: Titanic rozhodně kýč nenni ;):D...
466577
njn, novinky.cz... :/ ps: Titanic rozhodně kýč nenni ;):D...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se