Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110141 - 110160 Napsat příspěvek
Ha už to mám, měl jsem prej napsat, že to už mám, tak píšu, že už to mám :D
466616
Ha už to mám, měl jsem prej napsat, že to už mám, tak píšu, že už to mám *:D*
0 0
reagovat
A mě zase nic nepřišlo, ach jo :D
466615
A mě zase nic nepřišlo, ach jo *:D*
0 0
reagovat

GC 2007

Mate rad nekdo hry? Pokud jo a meli byste cas pristi ctvrtek 23.8, tak v ten den kolem seste hodiny ranni chceme jet s kamosem do Lipska na Games Convention 2007 na otocku. Zatim jsem pouze dva, takze max. 3 lidi se nam jeste do auta vejdou, tak kdyztak dejte vedet. Vstup stoji 12euro, cesta by nas vysla na cca 1500kc deleno poctem lidi, kdyby nekdo nevedel, co je to za akci ;) tak zde je link
466614
Mate rad nekdo hry? Pokud jo a meli byste cas pristi ctvrtek 23.8, tak v ten den kolem seste hodiny ranni chceme jet s kamosem do Lipska na Games Convention 2007 na otocku. Zatim jsem pouze dva, takze max. 3 lidi se nam jeste do auta vejdou, tak kdyztak dejte vedet. Vstup stoji 12euro, cesta by nas vysla na cca 1500kc deleno poctem lidi, kdyby nekdo nevedel, co je to za akci *;)* tak zde je http://www.gc-germany.com/
GC 2007
0 0
reagovat
a kdyz uz sme u toho :D
link
466613
a kdyz uz sme u toho *:D* http://www.youtube.com/watch?v=lDd2I8fr06Y&NR=1
0 0
reagovat
this is all around internet
link
sou kolem toho tuny spekulaci, nikdo nevi, ale samozrejme je to fake ;)
nebo je to nejaka reklama ;)
466612
this is all around internet http://www.youtube.com/watch?v=up5jmbSjWkw sou kolem toho tuny spekulaci, nikdo nevi, ale samozrejme je to fake ;) nebo je to nejaka reklama ;)
0 0
reagovat

Albebaran

To jsou jediné telenovely na které jsem se koukal. Divoký anděl kvůli Natalii Oreiro jediný důvod a proto 5* protože jsem nemohl odolat. No a Kassandra kvůli dědovi :-) Ostatní telenovly až na italský seriál (pro mě to ale není telenovela) Edera - Břečťan vůbec nesleduji.
466611
To jsou jediné telenovely na které jsem se koukal. Divoký anděl kvůli Natalii Oreiro jediný důvod a proto 5* protože jsem nemohl odolat. No a Kassandra kvůli dědovi :-) Ostatní telenovly až na italský seriál (pro mě to ale není telenovela) Edera - Břečťan vůbec nesleduji.
Albebaran
0 0
reagovat

Ravenhorn

Hodně mě pobavilo tvé hodnocení telenovel: Divoký anděl (5*), Kassandra(3*).....:D
466610
Hodně mě pobavilo tvé hodnocení telenovel: Divoký anděl (5*), Kassandra(3*).....*:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

Super profil a moc peknej zebricek :+ ;)
466609
Super profil a moc peknej zebricek *:+* *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat

2 Ravenhorn

OMG, ale taky me to tolik neprekvapuje..
466608
OMG, ale taky me to tolik neprekvapuje..
2 Ravenhorn
0 0
reagovat

Karlos

:D
466607
*:D*
Karlos
0 0
reagovat
Ale no tak, kdyť ten jeho profil je i docela cool ;) No, řekněte, už jste někdy takový profil viděli???
466606
Ale no tak, kdyť ten jeho profil je i docela cool ;) No, řekněte, už jste někdy takový profil viděli???
0 0
reagovat

Ravenhorn

mam takeho tusaka, ze ten profil si uz velmi menit nebudes ;)
466605
mam takeho tusaka, ze ten profil si uz velmi menit nebudes ;)
Ravenhorn
0 0
reagovat

Revenhorn

jaktože mě tvoje žebříčky ale vůbec nepřekvapujou... :D;)
466604
jaktože mě tvoje žebříčky ale vůbec nepřekvapujou... *:D**;)*
Revenhorn
0 0
reagovat
Muj profil na csfd
Radekno alias Ravenhorn

466603
Muj profil na csfd [link="http://www.csfd.cz/uzivatel/335-radekno/"]Radekno alias Ravenhorn[/link]
0 0
reagovat
ja mam celkom rad FILM BOX. Daju sa tam vidiet filmy ako Vrana ,Halloween - prokleti MM (inak to je STRASNY film :) a mam pocit ze som tam videl aj celkom pohodovy Den co den....
466602
ja mam celkom rad FILM BOX. Daju sa tam vidiet filmy ako Vrana ,Halloween - prokleti MM (inak to je STRASNY film :) a mam pocit ze som tam videl aj celkom pohodovy Den co den....
0 0
reagovat

st

To ako mal ten druhy kanal povodne vyzerat som mal priamo od toho manazera, ktory tu dvojku pripravoval, povodne to naozaj mal byt premiovy kanal, kde mali pustat v drvivej vacsine hity a ackove filmy z prveho kanalu, len castejsie samozrejme. Velmi rychlo vsak asi celu koncepciu zmenili, takze ten povodny zamer asi malokto postrehol..?)
466601
To ako mal ten druhy kanal povodne vyzerat som mal priamo od toho manazera, ktory tu dvojku pripravoval, povodne to naozaj mal byt premiovy kanal, kde mali pustat v drvivej vacsine hity a ackove filmy z prveho kanalu, len castejsie samozrejme. Velmi rychlo vsak asi celu koncepciu zmenili, takze ten povodny zamer asi malokto postrehol..*?)*
st
0 0
reagovat
ja uz na HBO koukam jen minimalne (tzn vetsinou kdyz zapnu telku;), snizena kvalita je znatelna, ale furt lepsi nez nic, rikam si :)
btw HBO2 byl uz primarne srackoidni kanal, nevzpominam si, ze by se nekdo chlubil tim jak bude bezva. Je to proste dvojka se vsim vsady :)
furt na obou kanalech davaj filmy, ktery nikde jinde (z vetsiny) nedavaj. Stejne jako jsem ocenil moznost prepinat mezi jednickou a dvojkou, kdyz mi jeden z kanalu nevyhovoval, ocenim i treti kanal. Zvlast, kdyz je zadarmo. Zadny oscarovy vykony od nej necekam :)
466600
ja uz na HBO koukam jen minimalne (tzn vetsinou kdyz zapnu telku;), snizena kvalita je znatelna, ale furt lepsi nez nic, rikam si :) btw HBO2 byl uz primarne srackoidni kanal, nevzpominam si, ze by se nekdo chlubil tim jak bude bezva. Je to proste dvojka se vsim vsady :) furt na obou kanalech davaj filmy, ktery nikde jinde (z vetsiny) nedavaj. Stejne jako jsem ocenil moznost prepinat mezi jednickou a dvojkou, kdyz mi jeden z kanalu nevyhovoval, ocenim i treti kanal. Zvlast, kdyz je zadarmo. Zadny oscarovy vykony od nej necekam :)
0 0
reagovat
Akoze, mne to zily az tak netrha, aj tak som to pozeral len v pondelok, ked tam isli premierove filmy s titulkami, alebo obcas nieco dobre v originalnom zneni (HBO "jedna" na druhom audio kanali).
Len ma mrzi, ze ten produkt svojou kvalitou uz davno nie je hoden takej znacky akou je HBO.
466599
Akoze, mne to zily az tak netrha, aj tak som to pozeral len v pondelok, ked tam isli premierove filmy s titulkami, alebo obcas nieco dobre v originalnom zneni (HBO "jedna" na druhom audio kanali). Len ma mrzi, ze ten produkt svojou kvalitou uz davno nie je hoden takej znacky akou je HBO.
0 0
reagovat
Gorecki: Sohaj: To teda ano :-/ :-(
466598
Gorecki: Sohaj: To teda ano :-/ :-(
0 0
reagovat
Tak to je docela smutné:(
466597
Tak to je docela smutné*:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se