Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109661 - 109680 Napsat příspěvek
No ty nová loga na čt jsou příšerné:- Nova se celkem povedla, jen to vysílání v 4:3 mě už docela štve:-
467060
No ty nová loga na čt jsou příšerné*:-* Nova se celkem povedla, jen to vysílání v 4:3 mě už docela štve*:-*
0 0
reagovat
znaky jsou hrozny, predely na jednicce jakbysmet, 24 zadna slava, dvojka a sport fakt bezva. ale vsechny maj na zadku nalepku "uz jste me nekde videli". vysledek dvoulete prace, jo? pff :-
novacky predely jsou horor na entou. proste mohlo byt lepe :)
467059
znaky jsou hrozny, predely na jednicce jakbysmet, 24 zadna slava, dvojka a sport fakt bezva. ale vsechny maj na zadku nalepku "uz jste me nekde videli". vysledek dvoulete prace, jo? pff *:-* novacky predely jsou horor na entou. proste mohlo byt lepe :)
0 0
reagovat
no a jak se vám vůbec líbí nová televizní grafika? Mě ty nové znaky od čt vyloženě lezou na nervy
467058
no a jak se vám vůbec líbí nová televizní grafika? Mě ty nové znaky od čt vyloženě lezou na nervy
0 0
reagovat
ja mam naopak vybornej den, s nikym bych si to nemenil (zvlast s vyhozenejma kolenama:D). me takovyhle lidi neurazej, spis udivujou :o
467057
ja mam naopak vybornej den, s nikym bych si to nemenil (zvlast s vyhozenejma kolenama*:D*). me takovyhle lidi neurazej, spis udivujou *:o*
0 0
reagovat

jardus

klidně bych si to s ním vyměnil mě na fotbale vyhodili koleno
467056
klidně bych si to s ním vyměnil mě na fotbale vyhodili koleno
jardus
0 0
reagovat

st

Máš hodně bad day :))
467055
Máš hodně bad day *:))*
st
0 0
reagovat
po kom deš?8)
467054
po kom deš?*8)*
0 0
reagovat
o nic. o co jde tobe?

to dneska vazne nikdo nedokaze prijmout radu bez toho, aniz by mi nadaval?
467053
o nic. o co jde tobe? to dneska vazne nikdo nedokaze prijmout radu bez toho, aniz by mi nadaval?
0 0
reagovat
st39.6- Vo co ti jako kurv... do pic.. de?:):(
467052
st39.6- Vo co ti jako kurv... do pic.. de?*:)**:(*
0 0
reagovat
matyskills > v tomhle ti tady nikdo radit nebude. Skladba je kazdopadne soucast OST jakyhokolvi dilu
467051
matyskills > v tomhle ti tady nikdo radit nebude. Skladba je kazdopadne soucast OST jakyhokolvi dilu
0 0
reagovat

imf

Az zitra, az zitra :D
467050
Az zitra, az zitra *:D*
imf
0 0
reagovat
A ja myslel, zes sel na Transformers. ;)
467049
A ja myslel, zes sel na Transformers. ;)
0 0
reagovat

Saw - Soundtrack

hraje to v traileru...
467048
hraje to v traileru...
Saw - Soundtrack
0 0
reagovat
Jedina sobota vecer, kdy sedim doma a koukam na televizi na jisty film... Kdo to ma obdobne?:D
467047
Jedina sobota vecer, kdy sedim doma a koukam na televizi na jisty film... Kdo to ma obdobne?*:D*
0 0
reagovat

Saw - Soundtrack

Nevite kde bych mohl stahnout tu skladbu jak dycky hraje v Saw... to intro da se řict.;) dik
467046
Nevite kde bych mohl stahnout tu skladbu jak dycky hraje v Saw... to intro da se řict.*;)* dik
Saw - Soundtrack
0 0
reagovat
Mohli byste mi prosím někdo prozradit jméno nějakého dobrého (tj. šikovného a jednoduchého, klidně i freeware, jestli existuje...) prográmku na DVD authoring?
467045
Mohli byste mi prosím někdo prozradit jméno nějakého dobrého (tj. šikovného a jednoduchého, klidně i freeware, jestli existuje...) prográmku na DVD authoring?
0 0
reagovat
z Crazy frog boyz budu mit nocni mury ?)
"My brother acts just like the kid in red. He's mildy autistic." :D
467044
z Crazy frog boyz budu mit nocni mury *?)* "My brother acts just like the kid in red. He's mildy autistic." *:D*
0 0
reagovat
Elektronik Supersonik :+:+
467043
Elektronik Supersonik *:+**:+*
0 0
reagovat
vzhladom na dnesne pracovne zatazenie (nechapem kde sa ty ludia flakaju,hrame ratatoille a je posledny prazdninovy vykend?!?) som vyselektoval tri klipy (vyhradne z youtube) ktore vo mne zanechali najvacsiu stopu 1 link 2 link 3 link ukazte mi co poznacilo vas? :D P.S.: Vazne sa moc nudim :))
467042
vzhladom na dnesne pracovne zatazenie (nechapem kde sa ty ludia flakaju,hrame ratatoille a je posledny prazdninovy vykend?!?) som vyselektoval tri klipy (vyhradne z youtube) ktore vo mne zanechali najvacsiu stopu 1 http://youtube.com/watch?v=lp_PIjc2ga4 2 http://youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w 3 http://youtube.com/watch?v=Xi08UllsEi8 ukazte mi co poznacilo vas? *:D* P.S.: Vazne sa moc nudim *:))*
0 0
reagovat

MeaCulpa

+ to hodnocení filmů je také divné poslední dobou.
467041
+ to hodnocení filmů je také divné poslední dobou.
MeaCulpa
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se