Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109141 - 109160 Napsat příspěvek
je to devitidiskova edice se vsemi verzemi filmu. Ta cena je tak akorat. Staci objednat ze zahranici, tam to tak drahy nebude ....
467591
je to devitidiskova edice se vsemi verzemi filmu. Ta cena je tak akorat. Staci objednat ze zahranici, tam to tak drahy nebude ....
0 0
reagovat
A sakra, nekoupi nekdo Alien 1, 2, 3, 4 SE na DVD? Jako nove :D
467590
A sakra, nekoupi nekdo Alien 1, 2, 3, 4 SE na DVD? Jako nove *:D*
0 0
reagovat
2,5K? To k tomu ale bude pribaleny vetrelci vejce,ne? :)
467589
2,5K? To k tomu ale bude pribaleny vetrelci vejce,ne? *:)*
0 0
reagovat
yup, 30.11 za 2.5k
467588
yup, 30.11 za 2.5k
0 0
reagovat
Nevite nekdo co je pravdy na tom, ze ma u nas opet vyjit Alien Quadrilogy? Cetl jsem nekde datum 30.11.2007
467587
Nevite nekdo co je pravdy na tom, ze ma u nas opet vyjit Alien Quadrilogy? Cetl jsem nekde datum 30.11.2007
0 0
reagovat
uz sem doufal, ze to bude v OARu a oni to hned po titulich mrskli na 4:3 :(
467586
uz sem doufal, ze to bude v OARu a oni to hned po titulich mrskli na 4:3 *:(*
0 0
reagovat
Ve 13.15 začíná na Primě Von Ryanův Expres. Tak kdo máte čas se dívejte. Vynikající válečnej film. Frank Sinatra a kupa zajatců ukradne německej vlak a musej se probít z Itálie do Švýcarska ;)
467585
Ve 13.15 začíná na Primě Von Ryanův Expres. Tak kdo máte čas se dívejte. Vynikající válečnej film. Frank Sinatra a kupa zajatců ukradne německej vlak a musej se probít z Itálie do Švýcarska ;)
0 0
reagovat
Ultimátna reklma na počítačovú hru s malým rozhnevaným bábetkom. Odporučam. :D
467584
[link="http://www.neufstream.com/video/x2xcuh_fight-for-kisses-wwwffkwilkinsoncom_fun"]Ultimátna reklma[/link] na počítačovú hru s malým rozhnevaným bábetkom. Odporučam. *:D*
0 0
reagovat
Panebože, nechtíc sem pustil Volejte (z)Novu a tam dělaj z Prison breaku největší světovou událost co potkala čechy:)):)) nehledě na ty hlášky, Radek John: "no a v šestým díle se to úplně poděla, to je scénáristicky geniální":)):D
467583
Panebože, nechtíc sem pustil Volejte (z)Novu a tam dělaj z Prison breaku největší světovou událost co potkala čechy*:))**:))* nehledě na ty hlášky, Radek John: "no a v šestým díle se to úplně poděla, to je scénáristicky geniální"*:))**:D*
0 0
reagovat
imf: ta moje věta je dost komplikovaná, ale netvrdí opak;). Prostě zatím v jiných řadách to podsvícení není, takže nejlepší řada je i nejlevnější:).
Snad to v těch devítkových řadách budou dělat i u nějakých menších úhlopříček?).
467582
imf: ta moje věta je dost komplikovaná, ale netvrdí opak*;)*. Prostě zatím v jiných řadách to podsvícení není, takže nejlepší řada je i nejlevnější*:)*. Snad to v těch devítkových řadách budou dělat i u nějakých menších úhlopříček*?)*.
0 0
reagovat
Fkova rada je lepsi... u Samsungu se zacina vzadu (T) a stoupa se az k F... (Rko je stredni rada).
467581
Fkova rada je lepsi... u Samsungu se zacina vzadu (T) a stoupa se az k F... (Rko je stredni rada).
0 0
reagovat

karlos

Jo tak, to vypadalo, že myslíš televizi:)
467580
Jo tak, to vypadalo, že myslíš televizi*:)*
karlos
0 0
reagovat
Fluke: Bude to monitor ke kompu, tak, aby se na tom dalo obstojně dívat i na filmy... ;)
467579
Fluke: Bude to monitor ke kompu, tak, aby se na tom dalo obstojně dívat i na filmy... ;)
0 0
reagovat
To byl XL20 - monitor 1600x1200.
Ještě doplňuju, že u Samsungu jsou to řady F9 a M9 a mají označení se SmartLighting. M9 se ještě neprodávají a nejlevnější F9 je 52" LE52 F9 XXX kolem 110 tis. :). Ostatní značky moc nesleduju?).
467578
To byl XL20 - monitor 1600x1200. Ještě doplňuju, že u Samsungu jsou to řady F9 a M9 a mají označení se SmartLighting. M9 se ještě neprodávají a nejlevnější F9 je 52" LE52 F9 XXX kolem 110 tis. *:)*. Ostatní značky moc nesleduju*?)*.
0 0
reagovat

karlos

26" hmm, já koukám na 32" a přijde mi to malí:D, ale tak to má bejt do obýváku, ne do pokoje;)
467577
26" hmm, já koukám na 32" a přijde mi to malí*:D*, ale tak to má bejt do obýváku, ne do pokoje*;)*
karlos
0 0
reagovat

karlos

Jop, v Chipu jsem myslím viděl recenzi jednoho úplně novýho LCD s led podsvícením, myslím, že to byla snad 20"? a nebyla širokoúhlá a stála skromných 59K:D
467576
Jop, v Chipu jsem myslím viděl recenzi jednoho úplně novýho LCD s led podsvícením, myslím, že to byla snad 20"? a nebyla širokoúhlá a stála skromných 59K*:D*
karlos
0 0
reagovat
jsem v maxim četl o movie zone :))
467575
jsem v maxim četl o movie zone *:))*
0 0
reagovat
Hmm, doufam, že po vánocích už budou přijatelné prachy na to, aby se konečně koupilo to 26 palcové fullHD (nebo HDReady1080p ;) zobrazovadlo... Boože, jak já tuhle vidinu miluju :D
p.s.: Stále to není aktuální, tak jen ve zkratce (když už se tu o těch tech. hračkách bavíte) - objevily se už ty LCD s LED podsvícením? Já to nikde v cenícíhc nenašel, tak jen, jestli to třeba nemá nějaký šifrovaný název a v jakých cenových hladinách se pohybujou...
467574
Hmm, doufam, že po vánocích už budou přijatelné prachy na to, aby se konečně koupilo to 26 palcové fullHD (nebo HDReady1080p ;) zobrazovadlo... Boože, jak já tuhle vidinu miluju :D p.s.: Stále to není aktuální, tak jen ve zkratce (když už se tu o těch tech. hračkách bavíte) - objevily se už ty LCD s LED podsvícením? Já to nikde v cenícíhc nenašel, tak jen, jestli to třeba nemá nějaký šifrovaný název a v jakých cenových hladinách se pohybujou...
0 0
reagovat
Mam rad imfovo popularne naucne prispevky. Zase jsem o neco chytrejsi :) Ted nemuzu najit info o novych LCD od Samsungu, jedna rada umi dokonalou cernou a druha eliminuje to cukani pri "pomalych horizontalnich svencich". Bohuzel si nepamatuji, zda ta vyssi rada umi obe "ficurky" :))
467573
Mam rad imfovo popularne naucne prispevky. Zase jsem o neco chytrejsi :) Ted nemuzu najit info o novych LCD od Samsungu, jedna rada umi dokonalou cernou a druha eliminuje to cukani pri "pomalych horizontalnich svencich". Bohuzel si nepamatuji, zda ta vyssi rada umi obe "ficurky" *:))*
0 0
reagovat
a jeste by se hodilo napsat "imf je strasne rychlej" :))
467572
a jeste by se hodilo napsat "imf je strasne rychlej" :))
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se