Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109121 - 109140 Napsat příspěvek

tip na DVD

Pro fandy 80tek v MAKRU maji: Krokodyla Dundee I a II a treba Real Genius s Valem Kilmerem (klasika kdo videl ve 12ti na videu uznava i dnes :D) - kazdy po 177,- celkem OK cena hlavne za ty Croco - ja koupil ty Dundee uz jen kvuli te Ausie atmosfere a soundtracku ;). Maji i dobry valecny filmy - klasiky - napr. BIG RED ONE special edition atd. (okolo 250,-) ...
467611
Pro fandy 80tek v MAKRU maji: Krokodyla Dundee I a II a treba Real Genius s Valem Kilmerem (klasika kdo videl ve 12ti na videu uznava i dnes *:D*) - kazdy po 177,- celkem OK cena hlavne za ty Croco - ja koupil ty Dundee uz jen kvuli te Ausie atmosfere a soundtracku *;)*. Maji i dobry valecny filmy - klasiky - napr. BIG RED ONE special edition atd. (okolo 250,-) ...
tip na DVD
0 0
reagovat
MeteoTV a ta hláška není na mém přijímači:)) link
467610
MeteoTV a ta hláška není na mém přijímači*:))* http://fluke.rajce.idnes.cz/-D/
0 0
reagovat

imf

Však o lenosti je hodně věcí:)
467609
Však o lenosti je hodně věcí*:)*
imf
0 0
reagovat
Ten priklad cos popsal neni o nicem jinem nez lenosti. 8)
467608
Ten priklad cos popsal neni o nicem jinem nez lenosti. *8)*
0 0
reagovat
Fluke :D:D:D
467607
Fluke :D:D:D
0 0
reagovat

imf

Chuť neznamená, že se tak stane, viď;) taky mám chuť na pizzu a hádej co je na večeři? rizoto:D
467606
Chuť neznamená, že se tak stane, viď;) taky mám chuť na pizzu a hádej co je na večeři? rizoto*:D*
imf
0 0
reagovat
Ja bych bral tu ,,Chucky edici,, :-)
467605
Ja bych bral tu ,,Chucky edici,, :-)
0 0
reagovat

mihhi

Paráda:+ díky bohu že Aronofsky mluví takhle klidně, kdyby mluvil jak Scorsese, tak bych mu bez titulků nerozuměl ani slovo.:D Takhle to je ale v pohodě :+
467604
Paráda*:+* díky bohu že Aronofsky mluví takhle klidně, kdyby mluvil jak Scorsese, tak bych mu bez titulků nerozuměl ani slovo.*:D* Takhle to je ale v pohodě *:+*
mihhi
0 0
reagovat
Tak přece komentář Aronofského k Fontáně link [torrenty].
467603
Tak přece komentář Aronofského k Fontáně http://www.darrenaronofsky.com/fountain_com.html [torrenty].
0 0
reagovat
Ale na poličce by se mi vyjímaly vážně MOC hezky :) (hlavně Alien Legacy, Návraty a Vymítač vypadají božsky)
467602
Ale na poličce by se mi vyjímaly vážně MOC hezky *:)* (hlavně Alien Legacy, Návraty a Vymítač vypadají božsky)
0 0
reagovat

imf

najs:D:+
467601
najs*:D**:+*
imf
0 0
reagovat

Fluke

Vazne bys dal tricet dolaru za prazdny obal, kdyz za cca dvojnasobne penize se da sehnat drtiva vetsina tech oficialnich edic, vcetne tech DVDcek uvnitr? To uz si radsi pockam treba na specialni edici vsech Bourneu s Jasonovym pasem uvnitr. I take no fake. :) link
467600
Vazne bys dal tricet dolaru za prazdny obal, kdyz za cca dvojnasobne penize se da sehnat drtiva vetsina tech oficialnich edic, vcetne tech DVDcek uvnitr? To uz si radsi pockam treba na specialni edici vsech Bourneu s Jasonovym pasem uvnitr. I take no fake. :) http://www.dvdactive.com/news/releases/the-bourne-ultimatum.html
Fluke
0 0
reagovat
HMV na dražší DVD sety moc nedoporučuju, posílají v bublinkových obálkách;). Amazon je na tohle větší jistota. Ale do ČR posílají normálně.
467599
HMV na dražší DVD sety moc nedoporučuju, posílají v bublinkových obálkách*;)*. Amazon je na tohle větší jistota. Ale do ČR posílají normálně.
0 0
reagovat

deiwi

Wau, moc pěkné, musím říct, že některé mám chuť objednat:)
467598
Wau, moc pěkné, musím říct, že některé mám chuť objednat*:)*
deiwi
0 0
reagovat
Zajimave :D mozna se nekomu bude hodit.
467597
[link="http://www.designpaulchampagne.com/sequels.html"]Zajimave[/link] *:D* mozna se nekomu bude hodit.
0 0
reagovat
Jinak za 700 z britskyho Amazonu.
467596
Jinak za 700 z britskyho Amazonu.
0 0
reagovat
Alieni začínají npřipomínat Star Wars, taky se to prodává pořád dokola za novou plnou cenu ?):-
467595
Alieni začínají npřipomínat Star Wars, taky se to prodává pořád dokola za novou plnou cenu *?)**:-*
0 0
reagovat
Odtud. Akorat jsem ted zjistil, ze tam nemaj uvedenou CR u Shipping Countries (ale Slovensko tam je, ze by jenom chybka?).
467594
[link="http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1&sku=106275"]Odtud.[/link] Akorat jsem ted zjistil, ze tam nemaj uvedenou CR u Shipping Countries (ale Slovensko tam je, ze by jenom chybka?).
0 0
reagovat
za sest stovek? :o odkud?
467593
za sest stovek? *:o* odkud?
0 0
reagovat

st39.6

No prave, tady bych asi ozelil titulky a objednal to za tech sest stovek (+ postovny asi) z Britanie.
467592
No prave, tady bych asi ozelil titulky a objednal to za tech sest stovek (+ postovny asi) z Britanie.
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se