Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 109101 - 109120 Napsat příspěvek
heh mate super filmopolis reklamu.. link "Anal Excursions 3" :D:D :+
467631
heh mate super filmopolis reklamu.. http://img230.imageshack.us/img230/2554/67234498sv2.png "Anal Excursions 3" *:D**:D* *:+*
0 0
reagovat
:D
467630
*:D*
0 0
reagovat
Napíšu tak nějak co si myslím že se tam zpívá: "stačil by jen jeden dotyk, jeden letmý dotyk" a pak něco o kamenech
467629
Napíšu tak nějak co si myslím že se tam zpívá: "stačil by jen jeden dotyk, jeden letmý dotyk" a pak něco o kamenech
0 0
reagovat
Vynikající otázka, vzhledem k tomu, že cdčka do sálů se míchaj stejně rychle jako vajíčka při snídani ti asi poradí pouze ten, kdo se orientuje v tvým popisu. A já to nejsem. ;)
467628
Vynikající otázka, vzhledem k tomu, že cdčka do sálů se míchaj stejně rychle jako vajíčka při snídani ti asi poradí pouze ten, kdo se orientuje v tvým popisu. A já to nejsem. *;)*
0 0
reagovat
Hele lidi tipuju že někdo z vás byl poslední dobou v kině. :D A doufám, že ve Village. Nevíte někdo co to je za písničku co hrajou ve Village na Černým Mostě před trailerama atd, prostě když je ještě kino rozsvícený?? Zpívá jí nějaká žesnká, je slovensky a já jsem si ji hrozně moc zamiloval
467627
Hele lidi tipuju že někdo z vás byl poslední dobou v kině. *:D* A doufám, že ve Village. Nevíte někdo co to je za písničku co hrajou ve Village na Černým Mostě před trailerama atd, prostě když je ještě kino rozsvícený?? Zpívá jí nějaká žesnká, je slovensky a já jsem si ji hrozně moc zamiloval
0 0
reagovat
ja nevim, slovensky media moc nesleduju :)
kazdopadne az bude stara, tak se ji to vrati. z toho nataceni na kameru ji bude bolet za krkem ;)
467626
ja nevim, slovensky media moc nesleduju :) kazdopadne az bude stara, tak se ji to vrati. z toho nataceni na kameru ji bude bolet za krkem ;)
0 0
reagovat
st39.6: povedal by som ze to uz je jej obchodna znacka
467625
st39.6: povedal by som ze to uz je jej obchodna znacka
0 0
reagovat
i to je moznost. ale zenska by preferovala spis plastickou operaci
467624
i to je moznost. ale zenska by preferovala spis plastickou operaci
0 0
reagovat
TŘEBA NATŘIKRÁT ZLOMIT???
467623
TŘEBA NATŘIKRÁT ZLOMIT???
0 0
reagovat
nebo-li tezce jsem podcenil slovenskou komunitu :D

ne, musi se nechat, ze je fakt pekna ... ale proc si sakra s tim nosem nenecha neco udelat?
467622
nebo-li tezce jsem podcenil slovenskou komunitu *:D* ne, musi se nechat, ze je fakt pekna ... ale proc si sakra s tim nosem nenecha neco udelat?
0 0
reagovat
loki > cekal sem, ze se prvni objevi duro :D
467621
loki > cekal sem, ze se prvni objevi duro *:D*
0 0
reagovat
st39.6: Tak bacha na Adelu nenadavaj!;)
467620
st39.6: Tak bacha na Adelu nenadavaj!*;)*
0 0
reagovat
a na markize strasi ta krivonosa iq testerka a hleda dalsi superstar. to bych se strelil :D
467619
a na markize strasi ta krivonosa iq testerka a hleda dalsi superstar. to bych se strelil *:D*
0 0
reagovat
smajra. v jednu chvili je bachelor nahled do bohnic a v druhou citovy vydirani. ja vedel, ze sem to nemel zapinat :D dalsi kulturni sebevrazda na ceste
467618
smajra. v jednu chvili je bachelor nahled do bohnic a v druhou citovy vydirani. ja vedel, ze sem to nemel zapinat *:D* dalsi kulturni sebevrazda na ceste
0 0
reagovat
Miluju multaky. ;) Jinak by to vazne chteli natocit, ma to byt restart serie. Od rezisera zodpovedneho za jednu z nejhorsich seagalovek... jak se to rika? Yiihaaw. ;)
467617
Miluju multaky. ;) Jinak by to vazne chteli natocit, ma to byt restart serie. Od rezisera zodpovedneho za jednu z nejhorsich seagalovek... jak se to rika? Yiihaaw. ;)
0 0
reagovat
Mortal Kombat? WTF? :D [link]
467616
Mortal Kombat? WTF? *:D* [link="http://www.csfd.cz/film/207852-mortal-kombat/"][link][/link]
0 0
reagovat

mihhi

Dík supr.
467615
Dík supr.
mihhi
0 0
reagovat
Strike: link

ale neviděl jsem to tak ti neporadím :-).
467614
Strike: http://www.youtube.com/watch?v=Af35GD80dvg ale neviděl jsem to tak ti neporadím :-).
0 0
reagovat
Co hrál Shia v CHA2(vím že postavu jménem Max, ale nedá se to nějak přiblížit?). Nějak jsem musel jít pít (teda před tím podruhý na Transformers) a tak jsem nemohl koukat.
467613
Co hrál Shia v CHA2(vím že postavu jménem Max, ale nedá se to nějak přiblížit?). Nějak jsem musel jít pít (teda před tím podruhý na Transformers) a tak jsem nemohl koukat.
0 0
reagovat
Shia je všude! doma na dvd(constantine), v radiu(transformers), v kine(disturbia) a nakonec i v televizi(Charlieho andilci)......pro dnes mi to uz staci:D
467612
Shia je všude! doma na dvd(constantine), v radiu(transformers), v kine(disturbia) a nakonec i v televizi(Charlieho andilci)......pro dnes mi to uz staci*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se