Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108521 - 108540 Napsat příspěvek

Kmotr

Taky je třeba si uvědomit, že to byla reportáž pro široký obecenstvo a ne pro partu hardcore magorů z MZ ;)
468238
Taky je třeba si uvědomit, že to byla reportáž pro široký obecenstvo a ne pro partu hardcore magorů z MZ ;)
Kmotr
0 0
reagovat
Nahoďte tu záznam zítra. Neřikejte mi, že si to nikdo z redakce nenahrál ;)
468237
Nahoďte tu záznam zítra. Neřikejte mi, že si to nikdo z redakce nenahrál *;)*
0 0
reagovat
taky mi to přišlo až moc podobný tomu článku v Premiere...:)
468236
taky mi to přišlo až moc podobný tomu článku v Premiere...*:)*
0 0
reagovat
t_gon: Tak on tam taky mluvil "odborník" Kruml, že... ?) Cival jim dal tip na reportáž a ještě jim k tomu tématu něco pěkného řekl. 8)
468235
t_gon: Tak on tam taky mluvil "odborník" Kruml, že... *?)* Cival jim dal tip na reportáž a ještě jim k tomu tématu něco pěkného řekl. *8)*
0 0
reagovat
Taky jsem si na ten článek (ne tak starý) vzpomněl. V reportáži bylo víceméně všechno zopakovaný. Škoda toho, že se nezmínili o existenci MZ :)
468234
Taky jsem si na ten článek (ne tak starý) vzpomněl. V reportáži bylo víceméně všechno zopakovaný. Škoda toho, že se nezmínili o existenci MZ :)
0 0
reagovat
Néééééé, ja to prošvihl:( Snad to někdo nahrál a postne to na YouTube jako tu metalovou reportáž. Prosím, prosím.
468233
Néééééé, ja to prošvihl*:(* Snad to někdo nahrál a postne to na YouTube jako tu metalovou reportáž. Prosím, prosím.
0 0
reagovat
Civale, Civale.... špatná reklama :) Už tu měli viset banery, odkazy na Novu apod. měsíc předem. A v každé větě jsi měl dát. "Jak mimojiné můžete vidět v trailerech na www.moviezone.cz" :D
468232
Civale, Civale.... špatná reklama *:)* Už tu měli viset banery, odkazy na Novu apod. měsíc předem. A v každé větě jsi měl dát. "Jak mimojiné můžete vidět v trailerech na www.moviezone.cz" *:D*
0 0
reagovat
Nj. takhle se zvyditelnili kámoši co dělají do lega. V reportáži byly až až naštěstí to někteří nahrávali takže to mám na disku.
468231
Nj. takhle se zvyditelnili kámoši co dělají do lega. V reportáži byly až až naštěstí to někteří nahrávali takže to mám na disku.
0 0
reagovat
Nasli me pres clanek v Premiere o trailerech. Jinak dik za kladny ohlasy. avizovany to nebylokvuli tomu, ze jsem nevedel, jestli nahodou nebudu za uplny hovado - proste co z toho vyleze a jestli tam nebude vic nez jedna lehce ukoktana veta:D
468230
Nasli me pres clanek v Premiere o trailerech. Jinak dik za kladny ohlasy. avizovany to nebylokvuli tomu, ze jsem nevedel, jestli nahodou nebudu za uplny hovado - proste co z toho vyleze a jestli tam nebude vic nez jedna lehce ukoktana veta*:D*
0 0
reagovat
Fluke a jiní: Díky, nějak jsem si to myslel, ale raději jsem to chtěl slyšet od dalších lidí ;)... A jinak - já teda nevim, jestli je to BTX, ale ten 4pin přídavný kolík to má a je to myslím 350 nebo 400W. Myslím teda ten nový zdroj...
468229
Fluke a jiní: Díky, nějak jsem si to myslel, ale raději jsem to chtěl slyšet od dalších lidí ;)... A jinak - já teda nevim, jestli je to BTX, ale ten 4pin přídavný kolík to má a je to myslím 350 nebo 400W. Myslím teda ten nový zdroj...
0 0
reagovat
Hlas Boží .. muhehe :D
468228
Hlas Boží .. muhehe *:D*
0 0
reagovat
Myslím, že to všechno spustil jeden článek v Premiere... ale Cival vám k tomu asi řekne víc ;)
468227
Myslím, že to všechno spustil jeden článek v Premiere... ale Cival vám k tomu asi řekne víc ;)
0 0
reagovat
Tak dle me se chystala reportaz na toto tema a pokud tam nechteli davat nejakeho joudu, ktery by placal jen nejake hlody z Bravicka, tak se mrkli na netu a nasli jedinou rozumnou volbu... MZ :))
468226
Tak dle me se chystala reportaz na toto tema a pokud tam nechteli davat nejakeho joudu, ktery by placal jen nejake hlody z Bravicka, tak se mrkli na netu a nasli jedinou rozumnou volbu... MZ :))
0 0
reagovat
Taky bych to prošvihl, něco mi říkalo ať to přepnu na Novu a bac ho! O tom by se měli psát novinky týden předem! .)
468225
Taky bych to prošvihl, něco mi říkalo ať to přepnu na Novu a bac ho! O tom by se měli psát novinky týden předem! .)
0 0
reagovat
dneska se pro "mediálně známý" používá jeden nepěkný termín :D
468224
dneska se pro "mediálně známý" používá jeden nepěkný termín *:D*
0 0
reagovat
Jo tak to by mě taky zajímalo jak TV NOVA našla Civala, ale jinak paráda můžu se chlubit že redaktoři mé oblíbené stránky jsou mediálně známý. :D:+:D
468223
Jo tak to by mě taky zajímalo jak TV NOVA našla Civala, ale jinak paráda můžu se chlubit že redaktoři mé oblíbené stránky jsou mediálně známý. *:D**:+**:D*
0 0
reagovat
To teď nechápu. V jaké reportáži byl? Bude se to někde opakovat, nedá se to někde na netu přehrát?
468222
To teď nechápu. V jaké reportáži byl? Bude se to někde opakovat, nedá se to někde na netu přehrát?
0 0
reagovat
škoda že tam nebyla celá redakce :D .. i když na tu lavičku by se asi nevešli :))
468221
škoda že tam nebyla celá redakce *:D* .. i když na tu lavičku by se asi nevešli *:))*
0 0
reagovat
uz to tady nebudu opakovat:D
468220
uz to tady nebudu opakovat*:D*
0 0
reagovat
este by mohol cival prezradit ako ho nasli :-)
468219
este by mohol cival prezradit ako ho nasli :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se