Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108501 - 108520 Napsat příspěvek
EE neni nic na cem by deska zavisela, pouze musi mit patice pro AM2. A tech 65w tusim je prave pro EE rady. A taky mam vice zkusenosti s nVidii radou a pokud je ta tva Ati zrout a potrebuje jeste pridavne napajeni, tak to s tou 250W zdrojem rovnou zabal.

468258
EE neni nic na cem by deska zavisela, pouze musi mit patice pro AM2. A tech 65w tusim je prave pro EE rady. A taky mam vice zkusenosti s nVidii radou a pokud je ta tva Ati zrout a potrebuje jeste pridavne napajeni, tak to s tou 250W zdrojem rovnou zabal.
0 0
reagovat
HDD jsou staré IDE... Jedna 80ka, a druhá 250ka...
Ono já jsem to taky počítal, že by se to mělo o chlup vlézt do tolerance... Mno ale nevim no...
468257
HDD jsou staré IDE... Jedna 80ka, a druhá 250ka... Ono já jsem to taky počítal, že by se to mělo o chlup vlézt do tolerance... Mno ale nevim no...
0 0
reagovat
what can I say, he´s my favourite
468256
what can I say, he´s my favourite
0 0
reagovat
St always comes to kill the raven ;)
468255
St always comes to kill the raven *;)*
0 0
reagovat
t_gon: Nutně to nepotřebuju ;)... BUDE to ovšem divný pocit čumět dva týdny na krabice a nevyzkoušet ;)... A jinak, myslím, že CPU je EE... Alespoň to v údajích psali... Jestli se to pak nějak ovlivní deskou (musí být podpora EE i ze strany desky ?) ale i tak - 65 W má jenom procák ;)... Aspoň pokud budu věřit všemu, co se tam psalo...
468254
t_gon: Nutně to nepotřebuju ;)... BUDE to ovšem divný pocit čumět dva týdny na krabice a nevyzkoušet ;)... A jinak, myslím, že CPU je EE... Alespoň to v údajích psali... Jestli se to pak nějak ovlivní deskou (musí být podpora EE i ze strany desky ?) ale i tak - 65 W má jenom procák ;)... Aspoň pokud budu věřit všemu, co se tam psalo...
0 0
reagovat

fluke karlos

ono to s tou zravosti nebude tak horky. C2D E6750@2.66GHz, 4GB RAM PC800 (4 moduly), X2600XT, PATA HDD, PATA DVD-RW, ethernet v PCI. zivi to 400W Forton a UPSka meri 100W v klidu a 160W v zatezi, bez monitoru.
468253
ono to s tou zravosti nebude tak horky. C2D E6750@2.66GHz, 4GB RAM PC800 (4 moduly), X2600XT, PATA HDD, PATA DVD-RW, ethernet v PCI. zivi to 400W Forton a UPSka meri 100W v klidu a 160W v zatezi, bez monitoru.
fluke karlos
0 0
reagovat
Perry: urcite nenahraval, ja osobne na to treba zapomnel a zapnul to nahodou. Nekecam, doslo mi to az v pulce reportaze o znamkach :D
468252
Perry: urcite nenahraval, ja osobne na to treba zapomnel a zapnul to nahodou. Nekecam, doslo mi to az v pulce reportaze o znamkach *:D*
0 0
reagovat
raven always comes to save the day ?)
468251
raven always comes to save the day *?)*
0 0
reagovat

scroochy

Mě to taky zarazilo.... :D
468250
Mě to taky zarazilo.... *:D*
scroochy
0 0
reagovat
Nafot desku a hotove ;)
Ale pokud to potrebujes nutne, tak muzes testovat postupne - nech jen procak (vzhledem k tomu ze nemas EE rady, tak uz jen ten ti papne dost ze zdroje), odpoj mechaniky a disky a nech jen ho s grafikou. Odpalit by to hrozit nemelo, maximalne hned na techto dvou poznas zda ti to zdroj utahne...
468249
Nafot desku a hotove ;) Ale pokud to potrebujes nutne, tak muzes testovat postupne - nech jen procak (vzhledem k tomu ze nemas EE rady, tak uz jen ten ti papne dost ze zdroje), odpoj mechaniky a disky a nech jen ho s grafikou. Odpalit by to hrozit nemelo, maximalne hned na techto dvou poznas zda ti to zdroj utahne...
0 0
reagovat
ravenhorn: ehm, tohle neni zadna soutez nebo tak
468248
ravenhorn: ehm, tohle neni zadna soutez nebo tak
0 0
reagovat

Karlos

Jo normální malá ATX, tohle je zvrhlost jménem BTX link :D
468247
Jo normální malá ATX, tohle je zvrhlost jménem BTX http://www.alza.cz/msi-915gmb-fi-i915g-ich6-int-vga-pcie-x16-dualchannel-ddr2-533-sata-usb2-0-fw-glan-mbtx-sc775-d81242.htm *:D*
Karlos
0 0
reagovat
Já mám teď AMD Athlon X2 4400+, 2x 1 GB DDR2, Asus desku, 160 GB + 320 GB disk, Audigy 2, Ati Radeon x1900GT 256 MB
468246
Já mám teď AMD Athlon X2 4400+, 2x 1 GB DDR2, Asus desku, 160 GB + 320 GB disk, Audigy 2, Ati Radeon x1900GT 256 MB
0 0
reagovat
Fluke: Mno nevim - GIGABYTE M61SME-S2, ale vypadá "normálně" ;)....
468245
Fluke: Mno nevim - GIGABYTE M61SME-S2, ale vypadá "normálně" ;)....
0 0
reagovat
Tak jsem mohl poprve videt slavneho Civala v cele jeho krase... a velky kulovy :)
468244
Tak jsem mohl poprve videt slavneho Civala v cele jeho krase... a velky kulovy :)
0 0
reagovat

deiwi

Já jsem pod diazepamem... :D :D
468243
Já jsem pod diazepamem... *:D* *:D*
deiwi
0 0
reagovat

Karlos

No hele já mám žravou P4 3.2Ghz Prescott + 2x 1024 DDR Geil + 2x HDD (160+300), ATI x1950pro, základka MSI i865PE, 2x Mechaniky, Audigy zvukovka a větráky a značkovej 450W zdroj je na to akorát.
Jinak BTX poznáš lehce, deska vypadá jako zvrhlá ATX, všechno má jinde a na procák používá divnej zvrhlej chladič:D
468242
No hele já mám žravou P4 3.2Ghz Prescott + 2x 1024 DDR Geil + 2x HDD (160+300), ATI x1950pro, základka MSI i865PE, 2x Mechaniky, Audigy zvukovka a větráky a značkovej 450W zdroj je na to akorát. Jinak BTX poznáš lehce, deska vypadá jako zvrhlá ATX, všechno má jinde a na procák používá divnej zvrhlej chladič*:D*
Karlos
0 0
reagovat
Karlos: to chce diazepam, říkám to pořád...

kde je Silence? Rád si přečtu něco o naivce ;)
468241
Karlos: to chce diazepam, říkám to pořád... kde je Silence? Rád si přečtu něco o naivce ;)
0 0
reagovat
Hmm, taky jsem to neviděl... Ani není divu - dnes jsem viděl deset minut nějaké české telenovely (čistě náhodou, umýval jsem nádobí ;) na nově a raději jsem vypnul televizi a už ji nezapnul... :(...
468240
Hmm, taky jsem to neviděl... Ani není divu - dnes jsem viděl deset minut nějaké české telenovely (čistě náhodou, umýval jsem nádobí ;) na nově a raději jsem vypnul televizi a už ji nezapnul... :(...
0 0
reagovat
takova radost:D
468239
takova radost*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se