Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108501 - 108520 Napsat příspěvek
Dneska jsem za par supu kopil XIII (hru) a rikam si, proc, neni podobnych her vic... Zatim mi to prijde dost dobry a na to jak je to stary to vypada docela dobre. Kam se hrabe nejaka 24ka... ;)
479478
Dneska jsem za par supu kopil XIII (hru) a rikam si, proc, neni podobnych her vic... Zatim mi to prijde dost dobry a na to jak je to stary to vypada docela dobre. Kam se hrabe nejaka 24ka... ;)
0 0
reagovat
Měl někdo možnost poslechnout OST k Halo 3? je dobrej? Mě se docela líbila ta muzika o byla v tom Halo 3 traileru, kdy Master chief pochoduje k tý propasti, kde je to veeelký zařízení:), ale nemám ponětí, jestli se hudba na OST line v podobném duchu.
479413
Měl někdo možnost poslechnout OST k Halo 3? je dobrej? Mě se docela líbila ta muzika o byla v tom Halo 3 traileru, kdy Master chief pochoduje k tý propasti, kde je to veeelký zařízení*:)*, ale nemám ponětí, jestli se hudba na OST line v podobném duchu.
0 0
reagovat
Fluke: Jseš pesimista ;)...
479405
Fluke: Jseš pesimista ;)...
0 0
reagovat
Deamoni jsou fajn, ale představte si to nebezpečí, které by to obnášelo. Zapomenete ho na letišti a pokud to pilotovy včas neřeknete, tak jste nadobro mimo hru.
Nebo pokud nemáte zrovna létavce nebo rychlíka a vypadne vám z vlaku! Taky budete nadobro pod drnem.
Či nepozorný řidič, baf, sejme letícího krkavce a čaf, máš vystaráno a to si nešel ani po přechodu.
A teď si představte, že pracujete pro Speciální jednotky8)
479404
Deamoni jsou fajn, ale představte si to nebezpečí, které by to obnášelo. Zapomenete ho na letišti a pokud to pilotovy včas neřeknete, tak jste nadobro mimo hru. Nebo pokud nemáte zrovna létavce nebo rychlíka a vypadne vám z vlaku! Taky budete nadobro pod drnem. Či nepozorný řidič, baf, sejme letícího krkavce a čaf, máš vystaráno a to si nešel ani po přechodu. A teď si představte, že pracujete pro Speciální jednotky*8)*
0 0
reagovat
Mě vyšla Amantha-tygr.
479403
Mě vyšla Amantha-tygr.
0 0
reagovat
Hmm, vyšel mi nějaký králík Suidan :)
479402
Hmm, vyšel mi nějaký králík Suidan *:)*
0 0
reagovat
Karlos:Toto uz sme si tu kedysi vsetci vyskusali nie?:)
479401
Karlos:Toto uz sme si tu kedysi vsetci vyskusali nie?*:)*
0 0
reagovat
Dají, i on-line... Zkuste někdy použít toho googla, ono to vážně tolik nebolí ;)...
Jinak v jiném světě mám nejspíš za deamona Antigone, je to havranice apodle popisu jsem - Nevýřečný, chytrý, nevýbojný, uvolněný a pyšný...
Pokud si také chcete zjistit jakého že to máte deamona, tak link a tam už to nějak najdete
479400
Dají, i on-line... Zkuste někdy použít toho googla, ono to vážně tolik nebolí ;)... Jinak v jiném světě mám nejspíš za deamona Antigone, je to havranice apodle popisu jsem - Nevýřečný, chytrý, nevýbojný, uvolněný a pyšný... Pokud si také chcete zjistit jakého že to máte deamona, tak http://www.goldencompassmovie.com/ a tam už to nějak najdete
0 0
reagovat

welder

on-line bys to nechtěl? :D
479399
on-line bys to nechtěl? *:D*
welder
0 0
reagovat
daju sa niekde na internete sledovať filmi??? dakujem. Moj email je robertlechman@azet.sk
479398
daju sa niekde na internete sledovať filmi??? dakujem. Moj email je robertlechman@azet.sk
0 0
reagovat

pytlik

Správně, kníže :D:+
479395
Správně, kníže *:D**:+*
pytlik
0 0
reagovat

krispel

pochybuju, ze ten stroj má pevnou baterii, do googlu si dej lifebook disassemble a typ tvyho stroje a urcite nejco najdes. napr link
479394
pochybuju, ze ten stroj má pevnou baterii, do googlu si dej lifebook disassemble a typ tvyho stroje a urcite nejco najdes. napr http://bbs.sandbox.cz/~covex/hw/b112/
krispel
0 0
reagovat

KarelR

Dívčí válka.:D:D
479393
Dívčí válka.*:D**:D*
KarelR
0 0
reagovat
nebo nebylo kolem zivacka, co by ji vyfotil
479392
nebo nebylo kolem zivacka, co by ji vyfotil
0 0
reagovat
Hmm, ale není na těch posterech Praha, takže sme asi přežili:)
479391
Hmm, ale není na těch posterech Praha, takže sme asi přežili*:)*
0 0
reagovat
Á, oslové vždy vespolek se drbou... (nemohl jsem si pomoct, schválně jestli někdo ví z čeho to je :D)
479390
Á, oslové vždy vespolek se drbou... (nemohl jsem si pomoct, schválně jestli někdo ví z čeho to je *:D*)
0 0
reagovat
diky :)
479389
diky :)
0 0
reagovat
hlavně je to hrozný klišé.;)
479388
hlavně je to hrozný klišé.*;)*
0 0
reagovat
taky ze sou
479387
taky ze sou
0 0
reagovat
zdaji se moc jednotvarne ;)
479386
zdaji se moc jednotvarne ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se