Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108261 - 108280 Napsat příspěvek
Co tam bylo navic? ?)
468499
Co tam bylo navic? *?)*
0 0
reagovat
Bude stejna. Prodlouzena verze bezi jen v IMAXu.
468498
Bude stejna. Prodlouzena verze bezi jen v IMAXu.
0 0
reagovat
O co by mela byt delsi?
468497
O co by mela byt delsi?
0 0
reagovat
Nevíte jstli se bude prodávat DVD s Transformers v delší verzi než byla v kině nebo to bude uplně stejně dlouhý?:)
468496
Nevíte jstli se bude prodávat DVD s Transformers v delší verzi než byla v kině nebo to bude uplně stejně dlouhý?*:)*
0 0
reagovat

fluke

kdepak, vsechny nakonec koupi Blizzard... to bude cca v dobe, kdy bude mit WoW desatej datadisk ;)
468495
kdepak, vsechny nakonec koupi Blizzard... to bude cca v dobe, kdy bude mit WoW desatej datadisk *;)*
fluke
0 0
reagovat
Bizzare, EA kupuje Bioware/Pandemic, mám pocit, že za chvíli tu zbyde jen EA a Ubisoft, oba všechno skoupí a nakonec EA koupí i Ubisoft?)
468494
Bizzare, EA kupuje Bioware/Pandemic, mám pocit, že za chvíli tu zbyde jen EA a Ubisoft, oba všechno skoupí a nakonec EA koupí i Ubisoft*?)*
0 0
reagovat
bratr právě řekl o soundtracku k Hairspray že je pro teplouše:D
468493
bratr právě řekl o soundtracku k Hairspray že je pro teplouše*:D*
0 0
reagovat

Imf

Tak už je to ok, v ovladačích grafiky nejnovější verze jsem nalezl skrytou položku pro HDTV výstupy (480, 720 a 1080i), teď už to jede :) díky moc za pomoc
468492
Tak už je to ok, v ovladačích grafiky nejnovější verze jsem nalezl skrytou položku pro HDTV výstupy (480, 720 a 1080i), teď už to jede *:)* díky moc za pomoc
Imf
0 0
reagovat

imf

Jo, tu volbu tam mam, ale z dovíjakého důvodu když jí vyplním, potrvdím, tak se a) neuloží nebo nefunguje; b) ovladač hodí chybu (klasické okénko s Program provedl ... a bude ukončen). Reinstal ovladače to nevyřešil
468491
Jo, tu volbu tam mam, ale z dovíjakého důvodu když jí vyplním, potrvdím, tak se a) neuloží nebo nefunguje; b) ovladač hodí chybu (klasické okénko s Program provedl ... a bude ukončen). Reinstal ovladače to nevyřešil
imf
0 0
reagovat
To neni o oknech, ale o spravnych ovladacich. Ja mam ted ATi, takze ti neporadim, ale nekde tam musi byt moznost pridat uzivatelem definovane rozliseni... a to si proste vyplnis, jak potrebujes. Pak se ti bude zobrazovat i v klasickych volbach rozliseni.
468490
To neni o oknech, ale o spravnych ovladacich. Ja mam ted ATi, takze ti neporadim, ale nekde tam musi byt moznost pridat uzivatelem definovane rozliseni... a to si proste vyplnis, jak potrebujes. Pak se ti bude zobrazovat i v klasickych volbach rozliseni.
0 0
reagovat

imf

Já vim :D Ale mě to nejde, na mym PC :D:D Mam tam asi nějakou chybu, ale vždycky se to přepne zpátky :- Jak to tak vypadá, budu asi muset reinstalovat wokna. No díky za radu imfe, alespoň mam nějakou jistotu, že by to mělo fungovat a chyba bude mezi klávesnicí a židlí :D
468489
Já vim *:D* Ale mě to nejde, na mym PC *:D**:D* Mam tam asi nějakou chybu, ale vždycky se to přepne zpátky *:-* Jak to tak vypadá, budu asi muset reinstalovat wokna. No díky za radu imfe, alespoň mam nějakou jistotu, že by to mělo fungovat a chyba bude mezi klávesnicí a židlí *:D*
imf
0 0
reagovat
V ovladacich se da bez problemu nastavit JAKEKOLIV rozliseni. To je krasa PC... hledej, smudlo. :D
468488
V ovladacich se da bez problemu nastavit JAKEKOLIV rozliseni. To je krasa PC... hledej, smudlo. *:D*
0 0
reagovat

st39.6

Kua promítali, mě se ty dvě slova furt pletou:D
468487
Kua promítali, mě se ty dvě slova furt pletou*:D*
st39.6
0 0
reagovat

imf

No mě se v PC nepovede nikde nastavit 1366x768. Když pošlu 1920 x 1080, tak je z toho to i. Jakmile zapnu progresive mod na PC, tak se nezobrazí nic. Když snížím frekvenci z 60Hz na 50Hz, začne se to chvět ještě víc. Grafickou kartu mam GeForce7900GTX, nejnovější ovladače od grafiky a nemůžu na nic přijít :(
468486
No mě se v PC nepovede nikde nastavit 1366x768. Když pošlu 1920 x 1080, tak je z toho to i. Jakmile zapnu progresive mod na PC, tak se nezobrazí nic. Když snížím frekvenci z 60Hz na 50Hz, začne se to chvět ještě víc. Grafickou kartu mam GeForce7900GTX, nejnovější ovladače od grafiky a nemůžu na nic přijít *:(*
imf
0 0
reagovat
Zjevne by nemel byt problem, Xelos umi 1:1 pres HDMI/DVI... samozrejme ho musis krmit nativnim signalem... pokud posilas z PC treba 1680x1050, tak televize vyhodnoti nejblizsi pouzitelne rozliseni (1080i), ale nezvladne ho spravne zobrazit... pokud to chces mit bez problemu, musis v PC nastavit natvrdo rozliseni pro sekundarni panel (pripadne oba panely, ale to zas bude protestovat monitor) - 1366x768 v 50/60 Hz (TV by mela zvladnout obe frekvence)... kdyz budes mit stesti bude to 1:1 bez toho, aby to nekde presahovalo nebo chybelo. Obraz by mel byt bez chybicky a ostry.
468485
Zjevne by nemel byt problem, Xelos umi 1:1 pres HDMI/DVI... samozrejme ho musis krmit nativnim signalem... pokud posilas z PC treba 1680x1050, tak televize vyhodnoti nejblizsi pouzitelne rozliseni (1080i), ale nezvladne ho spravne zobrazit... pokud to chces mit bez problemu, musis v PC nastavit natvrdo rozliseni pro sekundarni panel (pripadne oba panely, ale to zas bude protestovat monitor) - 1366x768 v 50/60 Hz (TV by mela zvladnout obe frekvence)... kdyz budes mit stesti bude to 1:1 bez toho, aby to nekde presahovalo nebo chybelo. Obraz by mel byt bez chybicky a ostry.
0 0
reagovat

imf

Loewe Xelos (myslim, že model 32A)
468484
Loewe Xelos (myslim, že model 32A)
imf
0 0
reagovat
Napis presny model pls.
468483
Napis presny model pls.
0 0
reagovat

imf

Pravda je, že v manuálu nic o spojení s PC přes HDMI neni, ale divný je, že při běhu filmu je vše OK. Televizi mam od firmy Loewe.
468482
Pravda je, že v manuálu nic o spojení s PC přes HDMI neni, ale divný je, že při běhu filmu je vše OK. Televizi mam od firmy Loewe.
imf
0 0
reagovat

Perry-

Taky je mozny, ze mas spatnou LCD televizi. Nektere modely jsou tak hloupe, ze nepodporuji PC spojeni pres HDMI a pres VGA to serezavaji na 1024x768... pak ti pomuze jen firmware nebo panbu. ;)
468481
Taky je mozny, ze mas spatnou LCD televizi. Nektere modely jsou tak hloupe, ze nepodporuji PC spojeni pres HDMI a pres VGA to serezavaji na 1024x768... pak ti pomuze jen firmware nebo panbu. ;)
Perry-
0 0
reagovat
oni ho tam vysilali? :D
468480
oni ho tam vysilali? :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se