Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107381 - 107400 Napsat příspěvek
ty vole minotaur vs centaur, fakt ozzyho odpoved best :D
469379
ty vole minotaur vs centaur, fakt ozzyho odpoved best *:D*
0 0
reagovat
Proboha! Zastřelit, ihned!
469378
Proboha! Zastřelit, ihned!
0 0
reagovat
Schindler's List Episode 2: Reich strikes back :D:-
469377
Schindler's List Episode 2: Reich strikes back *:D**:-*
0 0
reagovat
Tady je ještě záznam celého toho rozhovoru s Bollem. Nechce dělat remake Kmotra, ale chtěl by natočit Shindlerův seznam 2 :)
469376
[link="http://movieblog.ugo.com/index.php/movieblog/more/comic_con_2007_uwe_boll_interview_includes_dancing/"]Tady[/link] je ještě záznam celého toho rozhovoru s Bollem. Nechce dělat remake Kmotra, ale chtěl by natočit Shindlerův seznam 2 :)
0 0
reagovat

smergjacob

:D:+
Najlepší je totálne štatý Barker. Tomu robí problém vôbec zopakovať vetu, nieto ešte odpovedať. A mimochodom konečne vieme, čo bude Van Damme robiť budúci rok. Na FilmPube o tom možno napíšu aj nejakú novinku :))
469375
*:D**:+* Najlepší je totálne štatý Barker. Tomu robí problém vôbec zopakovať vetu, nieto ešte odpovedať. A mimochodom konečne vieme, čo bude Van Damme robiť budúci rok. Na FilmPube o tom možno napíšu aj nejakú novinku *:))*
smergjacob
0 0
reagovat

popik

No vidite jakou jsem vam vnuknul myslenku!:D
469374
No vidite jakou jsem vam vnuknul myslenku!*:D*
popik
0 0
reagovat

ľubo

Úplně souhlasím! ;)) Je pravda, že slovenské tam vlastně bereme jako české (což je chyba), jenže tam nešéfuju, takže s tím težko něco udělám. I tak si ale myslím, že podobný web, který by to všechno zkompletoval tu chybí. :) Tak asi tak;))
469373
Úplně souhlasím! ;)) Je pravda, že slovenské tam vlastně bereme jako české (což je chyba), jenže tam nešéfuju, takže s tím težko něco udělám. I tak si ale myslím, že podobný web, který by to všechno zkompletoval tu chybí. *:)* Tak asi tak;))
ľubo
0 0
reagovat

Yuri

Zaujímavý nápad, len musím nacionalisticky poznamenať, že správne by to mal byť server o česko-slovenských hrách, nakoľko som v tom zozname, čo tam máte, zahliadol aj tých pár našich "kvietkov v tráve" 8)
469372
Zaujímavý nápad, len musím nacionalisticky poznamenať, že správne by to mal byť server o česko-slovenských hrách, nakoľko som v tom zozname, čo tam máte, zahliadol aj tých pár našich "kvietkov v tráve" *8)*
Yuri
0 0
reagovat
Překvapivě to vypadá, že tou nejpalčivější otázkou dnešní doby je doopravdy otázka, jestli by ve vzájemném souboji vyhrál minotaur s trojzubcem nebo kentaur s kuší ;-) Na této stránce se k danému problému vyjadřují celebrity. Člověk se může ptát, proč proboha, ale už kvůli prohlášení Uweho Bolla to stojí za to :D

A podle mě by zvítězil minotaur 8)
469371
Překvapivě to vypadá, že tou nejpalčivější otázkou dnešní doby je doopravdy otázka, jestli by ve vzájemném souboji vyhrál [link="http://www.ugo.com/movies/minotaur-vs-centaur/?cur=main"]minotaur s trojzubcem nebo kentaur s kuší[/link] ;-) Na této stránce se k danému problému vyjadřují celebrity. Člověk se může ptát, proč proboha, ale už kvůli prohlášení Uweho Bolla to stojí za to *:D* A podle mě by zvítězil minotaur *8)*
0 0
reagovat
Nechci tu dělat nějakou reklamu, takže to berte jako pozvání link - je to server o českých hrách a já se jim tam budu starat o ,řekněme, "kulturní" sekci... Zatím je to jen beta, ale bude líp ;))):D Pokud máte rádi české hry, myslím, že by vás to mohlo zajímat...:)
469370
Nechci tu dělat nějakou reklamu, takže to berte jako pozvání http://www.visiongame.cz/ - je to server o českých hrách a já se jim tam budu starat o ,řekněme, "kulturní" sekci... Zatím je to jen beta, ale bude líp ;)))*:D* Pokud máte rádi české hry, myslím, že by vás to mohlo zajímat...*:)*
0 0
reagovat

popik

Jde se na chat bude sranda.:D
469369
Jde se na chat bude sranda.*:D*
popik
0 0
reagovat

2 popik

To zase vecer kravis, aby te strejda imf poslal na kute??:D:D
469368
To zase vecer kravis, aby te strejda imf poslal na kute??*:D**:D*
2 popik
0 0
reagovat

popik

Mám vás všechny moc rád.:)Jsem šťastný, že jsem. Žijte blaze a užívejte filmy tak jak uznáte za vhodné.
469367
Mám vás všechny moc rád.*:)*Jsem šťastný, že jsem. Žijte blaze a užívejte filmy tak jak uznáte za vhodné.
popik
0 0
reagovat
deiwi: Ale oči na šťopkách, asi mu zas něco ubyde :D:D:D Vánoční přeměna se blíží... Pokud to teda stihnu někdy předělat... Vašků, potřebuju zase pomoct ;):)!!!
469366
deiwi: Ale oči na šťopkách, asi mu zas něco ubyde :D:D:D Vánoční přeměna se blíží... Pokud to teda stihnu někdy předělat... Vašků, potřebuju zase pomoct ;):)!!!
0 0
reagovat

KARLOS

Všimnul jsem si, že Mikovi něco přibylo ;) všechno vidím...
469365
Všimnul jsem si, že Mikovi něco přibylo ;) všechno vidím...
KARLOS
0 0
reagovat
Viíš Fluke, keby si bol zo Šariša jak ja, také problémy nemáš :D
469364
Viíš Fluke, keby si bol zo Šariša jak ja, také problémy nemáš *:D*
0 0
reagovat

scroochy

Tak Slezan je celá slezina, čili Slezák:D
469363
Tak Slezan je celá slezina, čili Slezák*:D*
scroochy
0 0
reagovat
Slizáků.
469362
Slizáků.
0 0
reagovat
scroochy: :D:D:D
469361
scroochy: :D:D:D
0 0
reagovat
fluke: snad Slezanů, ne? Nebo snad Slezů? Slízků? :D
469360
fluke: snad Slezanů, ne? Nebo snad Slezů? Slízků? *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se